Florea Daniel Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Ce ati alege dintre cele 3 mentionate mai sus si de ce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Htc One as alege, deoarece arata bine si e performant, nu are lag.. Si poate fi vandut usor MoshuXXL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Si daca thread-ul asta ajunge la 30 de pagini, ce facem, ne punem fiecare sa numaram voturile ? Pune si un poll. Daca nu stii, doar spune si te ajutam noi. n_iulian and MoshuXXL 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Toma Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Pai ideea cu Pool-ul este buna si revenind la topic , HTC ONE toata ziua ,probabil telefonul perfect din toate privintele (poate acea camera cu ultrapixeli putea fi mai mare ,dar nu-i mare problema) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 As merge pe htc fara doar si poate, dar camera asta ultrapixel, nu ma da pe spate, deci s4 este recomandarea mea. Sent from my iPad using Tapatalk HD Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Eu as alege S4. Pentru bateria care aud ca este buna, camera foarte buna, ecran mai mare fata de One în aproape aceleași dimensiuni, procesor tactat superior fata de Htc, Ram 2 GB pe ambele, dar DDR3 fata de DDR2 pe One, greutate, grosime, bateria de poate schimba sau se adaugă una mai mare alături de alt capac.Foarte ok este si HTC One. Xperia l-as scoate din calcul pentru procesorul de generație veche, sunet slab, camera proasta Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) Deja am ales S4 Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta Edited July 1, 2013 by ionutzvip Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoshuXXL Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Eu am mers pe HTC One. Motivele pentru care l-am ales în detrimentul lui S4 au fost: 1. Nu are lag. 2. Ecranul are o vizibilitate foarte bună în lumina soarelui. 3. Arată și se simte premium. Cel mai frumos telefon după părerea mea. Recunosc că am ales și cu inima. Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Mi-a plăcut cum ai zis ca ai ales cu inima. Exact asa am simțit când am luat s4 în mana. Pana acum nu am ținut un one în mana. Intre cele doua telefoane nu sunt diferențe de la cer la pământ iar în final fiecare alege ce îi place Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta MoshuXXL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
austerus Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 M-am jucat doar cu HTC One si Xperia Z dintre cele 3 si dupa ce am citit un pic si despre S4, as recomanda (cu reticenta) Xperia Z. HTC One e fara indoiala cel mai frumos dintre cele 3, solid, rapid iar customizarea Android de catre HTC e cea mai acceptabila din cate am vazut la diversi producatori. Ce nu e chiar ok: camera e mediocra (de fapt nici pozele de la S4 nu-s stralucite totusi), ca sa faci poze acceptabile trebuie sa le faci in mod HDR mereu. Bateria insa e oribila. Viata e foarte scurta. L-am avut o zi si a murit dupa vreo 15 ore, doar jucand ceva Candy Crush, stat un pic pe net, citit si scris mailuri si citit ceva pe Kindle. Xperia Z e si el elegant, dar nu-mi plac modificarile de la Sony. Ce imi place insa e calitatea absolut superba a sunetului. Si la HTC e ok, dar Xperia Z are un "extra punch". Eu ascult multa muzica, mai ales prin bluetooth si pt mine asta conteaza. Bateria e mult mai ok decat la One. La manevrare normala, niciunul din cele doua nu laguieste, dar probabil ca asta se va schimba in timp si pentru cineva care le va utiliza cateva luni, va incepe sa vada puterea lui HTC One. Tot valabil pentru ambele: display superb. Lumea zice ca la HTC se vede mai bine, eu n-am observat foarte mare diferenta. Parca-parca la HTC One culorile sunt mai vii, dar eu am fost multumit de ambele. De Samsung am jurat sa nu ma mai ating, desi momentan telefonul principal e un Note 2. Da, device-ul e bun, dar conteaza si update-urile iar Samsung e faimos pentru durata scurta a suportului pentru update-uri de Android. Majoritatea device-urilor primesc 1 update major, doar cele importante primesc 2. Pt Note 2 s-a anuntat 4.2 si ceva zvonuri de 5.0, dar deja s-a tot amanat si se pare ca in cele din urma va exista un update de 4.3 si atat. Deci: Samsung pentru cei pentru care ori nu conteaza actualizarea sistemului, ori sunt dispusi sa renunte la ce ofera Samsung si sa treaca in cele din urma la un custom ROM (sau, eventual, sa schimbe device-urile la cateva luni precum sosetele). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 N-ai nimerit-o cu update-urile. Daca Samsung ofera suport pentru perioada scurta, atunci prin analogie Sony si HTC nu ofera deloc. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
austerus Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 N-ai nimerit-o cu update-urile. Daca Samsung ofera suport pentru perioada scurta, atunci prin analogie Sony si HTC nu ofera deloc. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 De Sony stiu doar ca alaturi de LG au fost singurele companii care au actualizate cateva terminale Android 2.3.6 pana la 4.0 (Samsung a facut asta doar la S2, pentru ca era #1 atunci si doar pe anumite piete), dar de exemplu HTC a actualizat One X-ul la 4.1.2 cu putin inainte sa iasa 4.2-ul (tehnic in timpul duratei de viata a versiunii), la inceputul lui Noiembrie. De cealalta parte, Note 2 a primit un upgrade minor (4.1.2 de la 4.1.1) abia in Mai, aproximativ in acelasi timp cu Galaxy S3 si daca nu ma insel au fost cam singurele care l-au primit. HTC are cea mai mica medie de raspuns la actualizarile Android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Gresit,Note 2 a primit update la 4.1.2 in Ianuarie 2013 la Vodafone Daca restul operatorilor din Romania nu au fost in stare...asta este altceva. Tot la Vodafone pt Note 2 au mai aparut inca 2 update-uri(imbunatatiri) la 4.1.2 de atunci....vezi sammobile. Dupa Nexus urmatoarea marca care beneficiaza constant de update este Samsung.Eu am dat deoparte LG tocmai pt update-uri....cu toate ca terminalele lor din punctul meu de vedere sunt mai bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai I. Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Htc One, semnatura spune totul . Sa platesc 450-500 Euro pentru plastic made in Korea?! Am avut S2 si acolo m-am oprit cu Samsung. Din punctul meu de vedere Samsung nu intra nici macar in top 3. Xperia Z este un telefon frumos dar putin blink-blink Asa ca am ramas la Htc One secundat de BlackBerry Z10 Sent from HTC One using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts