Clicky

Jump to content

Autonomia smartphone-ului sau a tabletei tale

Mihnea

Recommended Posts

Telefonul , a fost incarcat pe Vineri, de atunci s-a utilizat fara sim 1 zi , apoi cu sim digi, apoi vodafone si Cosmote, am ascultat cam 10h prin BT muzica ieri cand stresam Motorola G, pe care l-am dovedit in 12h de stres...asta micu, inca mai poate cam 1h, si toate astea doar in ultimile 20h, pare ca rezista la 3 zile utilizare moderate.

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2

post-12162-139801479255_thumb.jpg

post-12162-139801481861_thumb.jpg

post-12162-139801486222_thumb.jpg

post-12162-139801487203_thumb.jpg

post-12162-139801487631_thumb.jpg

post-12162-139801491587_thumb.jpg

post-12162-139801493391_thumb.jpg

Daca stiam ca mai primesc un Moto G de la iepurila, nu ma cadoriseam, sunt intr-o dilema in al pastra, nu stiu cum sa ma impac cu 2 smart-ri dual sim, practic am 4 sim-ri dar utilizez uzual doar doua:(

Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk 2

11e9y8evyr.jpgege4yva5.jpgnemeby9a.jpgy9ejysat.jpgudehuga8.jpg

Exlus donarea, e un cadou XT1033, sim-le expira ele, acum nu stiu cum sa fac, sunt destul de pretentios, practic P780 are un super design, autonomie satisfacatoare, insa nu sta excelent la semnal, practic net-ul in zona asta de tara unde locuiesc in pragul sarbatorilor e un chin pentru el, nu-i rau pe ansamblu, insa e clar ca nici unul din ele nu e chiar pentru mine, parca xt1033 e pe gustul meu, eu fara customizare, suport si actualizare la timp si in timpul vieti dispozitivului, si asa cum mi-am promis mie mai demult, nu voi mai lua smart fara sa fie "Google edition", asadar pare mai aproape de mine Xt1033, insa are o hiba, camera pe filmare tiuie, am pus si custom firmware....deseara un downgrade la 4.3 insa tare imi pare o problema hardware :(

Sent from my ME173X using Tapatalk 2

Edited by reflavius

Ai ținut telefonul pe masa cu luminozitatea pe minim timp de 8 ore? Nu ești sănătos. :))

Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.

Nu l-am ținut pe masă așa.Daca făceam asta scoteam 20 de ore:))

Cu OmniRom ai scos atata @Andrei?!

Trimis de pe al meu LG-D802 folosind Tapatalk

Da, cu omni ROM 😁

Sent from my G2 running OmniROM

Eu? Care parte din date active non-stop nu ai înțeles-o încă. Am un abonament cu net nelimitat și nu văd de ce nu le-aș ține active. Pe mine nu mă interesează câtă baterie se consumă sau nu, așa judecam și când aveam S2, așa și acum. Dacă nu era vorba de mine, atunci ignoră ce am scris.

Trimis de pe al meu Lenovo P780

Edited by Parintzelu