Clicky

Jump to content

Autonomia smartphone-ului sau a tabletei tale


Mihnea

Recommended Posts

În ultimii ani tehnologia a progresat extraordinar de mult, lucruri care păreau imposibile în trecut acum sunt posibile.E surprinzător cat de repede a prograsat telefonia mobilă.Nu acum mulți cu toții foloseam telefoane compacte a căror autonomie se măsura în zile.Acum că telefoanele nu mai sunt folosite doar pentru apeluri și mesagerie, puterea de procesare a cresut de cateva zeci de ori iar ecranele se întrec în numărul de pixeli, a apărut o mare problemă, durata de viață a baterie. Tendințele arată că în viitor vom avea gadget-uir cu ecrane din ce in ce mai mari, procesoare mai rapide, toate intr-o carcasă din ce în ce mai subțire.A devenit o  provocare să ajungi la sfarsit de zi cu cateva procente în baterie, eu văd oameni care au iphone și  încarcatorul e nelipsit de langă ei, oriunde ar merge.Vă rog să faceți cateva printscreen-uri la screen on time și graficul acumulatorului.Voi începe eu.

i37f.png r1zs.png

 Nu vă gadiți ca acele 5 h sunt obținute cu stock :D , am flashuit Matrix kernel, fără udervolting, luminozitatea pe automat si puțin gaming. În rest doar activități normale ca Whatsapp, Facebook și Tapatalk.

Edited by Mihnea
Link to comment
Share on other sites

eu am reusit sa scot 8 ore si jumatate cu wi-fi-ul pornit in tot acest timp, m-am mirat si eu.

in rest, pierd cam 2-3% pe noapte si cam 1% la 2-3 minute pe 3g, aici consuma ca dracu..

8 ore cu ecranul pornit?Sau 8 in total?

Link to comment
Share on other sites

Pe Hos cu wifi pornit tot timpul,30 minute vorbite ,cam 20-30 min fb ,1-2 ore navigare pe net și 30 min jocuri ,scos de la încărcată ora 06 dimineața ,la ora 22 mai am 14%. Dar dacă îl forjez în 4 ore îi emty B-)

 

Sent from my HTC One S using Tapatalk 4 Beta

 

 

Link to comment
Share on other sites

Fara wi-fi sau 3G pornit am reusit sa scot 16 ore (fara sa-l folosesc prea mult)
Dar daca daca am wi-fi , si ma joc sa zicem 1 ora ,pe zi vorbesc la telefon o ora in total ,cateva mesaje si sa zicem putin 3G  cand nu-s acasa sau nu prind wi-fi .

in jur de 8-9 ore .

Link to comment
Share on other sites

post-10944-137363574315_thumb.jpg

 

post-10944-137363576976_thumb.jpg

 

De pe Nexus 4 stock cu 4.2. Nu e exceptional dar am avut internetul pornit tot timpul, jumatate date, jumatate wifi. Cam 30 min de gaming si o ora browsing. In rest whatsapp toata ziua si putin skype. Eu zic ca e ok pentru ca Nexus 4 nu are autonomie stralucita.

 

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Păcat că la telefoanele performante nu se pune câte o baterie de genul. post-11625-139178539855_thumb.jpgpost-11625-139178540696_thumb.jpg

P.S. Wifi a fost folosit 9h și jumătate și telefonul a fost folosit la gaming în jur de 8 ore, și browsing în restul timpului..

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use