Clicky

Jump to content

update htc one...cand?!

alexbyshumacher

Recommended Posts

Salutare!

Am si eu o intrebare la care incerc sa gasesc raspuns, HTC Customer Service nu a reusit sa ma lamureasca.

Am un One M7 si inca rulez 4.4.2 cu Sense 5.5. Asta e softul cu care a venit din Polonia de la Service. Imi arata ca nu exista o actualizare de software desi intre timp a iesit si 4.4.3 si iata ca si 5.0. Cei de la HTC nici macar nu stiu ca pe site-ul lor, in tracker-ul de update-uri, One M7-le este deja in ultima faza (4-Complete) pentru Android 5.0.

E posibil sa fie un soft pus de ei si sa nu primesc OTA-urile? Pe asta nu l-am mai rootat ca pe cel vechi, care a crapat dupa 2 saptamani de custom ROM..

L.E.: CID: HTC_B25 (Polonia)

Edited by Ursu Andrei

Dacă acel CID e al unui operator polonez depinde de el dacă și când se primește update. Dacă acel CID e unlocked vei primi update când decide HTC.

Multumesc pentru informatii! Stiu ca este putin off-topic si am sa inchei cu urmatoarea intrebare. Pot roota si face S-Off linistit pentru a schimba CID-ul cu SuperCID sau faptul ca CID-ul este polonez, asta inseamna ca telefonul nu e unlocked, ci carrier, deci trebuie sa fiu foarte atent sa nu il brickuiesc? Multumesc din nou!

Exista cateva metode de a "grabi" (desi e impropriu spus) update-ul. Ambele metode le stiu de la cei de la HTC.

Una este sa dai un clear data/cache la aplicatia Updater, o gasesti la settings -> apps -> all. A doua metoda este sa scrii in dialer *#*#2432546#*#* iar dupa iti va arata un mesaj "checking succeeded". La mine nu a functionat cu adevarat niciuna..dar pentru cei care ar trebui sa primeasca update-ul si din ceva motive nu il au inca, poate functiona.

Salut. Am facut si eu de curand actualizare de soft , adica am instalat versiunea 5.0.2si de atunci telefonul a luat-o razna. Se conecteaza foarte greu pe wi-fi ( dupa o jumate de ora chiar) si nici macar nu-mi mai ofera posibilitatea sa caut retele wi-fi.

Mai are cineva problema asta?

Am trimis mail la htc.com si m-au luat la intrebari ocolitoare fara ceva palpabil.

Edited by gabyc29

• 2 weeks later...