Guest Deio Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Cine detine un iPad (oricare din ele, toate 3 fac la fel) se va confrunta cu o problema interesanta, atunci cand utilizeaza ochelari de soare polarizati spre exemplu: Nu va putea sa il foloseasca in mod portret atunci cand are pe ochi ochelarii respectivi pentru ca nu va vedea nimic. Care este explicatia? Ecranul IPS este polarizat la 45grade, daca il pui in portret cu ochelarii tai polarizati, reiese un 0 grade sau "black". E posibil sa se intample si cu alte modele de tablete, inclusib branduri diferite. Ia incercati! Mai jos este un video datat din 2010 care explica faptul ca un utilizator a descoperit aceasta problema. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=78GdcXCM9nk Aici este si articolul original: http://www.redmondpi...8Redmond+Pie%29 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Interesant de stiut Totusi nu-l putem categoriza ca fiind un defect, intra mai degraba in categoria "Facts" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1k Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ms ca ai mai adaugat un motiv pentru care nu mi-as lua Iphone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMarius Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Asta se intampla doar la produsele Apple? Daca da este foarte... naspa pentru ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 E posibil sa se intample la mai multe modele. E foarte nostim ca se intampla la iPad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1k Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 E posibil sa se intample la mai multe modele. E foarte nostim ca se intampla la iPad Nu as scoate din buzunar mai mult de 100 ron pentru Ipad 3.. vorbesc la modul cel mai serios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Eu ii dau iOS-ului ce e al lui: stabilitatea mai buna ca la Android pentru ca e atat de inchis incat jailbreak-ul va deveni ilegal. Voi merge oricand pe Android pentru ca iOS s-a transformat in ceva urat, partial din cauza userilor, partial din cauza Apple. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1k Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nu exista si pentru ANDROID un fel de JailBreak incat sa iti iei orice aplicatie gratis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nu exista si pentru ANDROID un fel de JailBreak incat sa iti iei orice aplicatie gratis ? Si ce legatura are asta cu iPad si ochelarii Polaroid? Iar ca sa iti raspund la intrebare, pe Android poti instala orice aplicatie luata de oriunde, nu e inchis ca iOS si WP. denis 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nu exista si pentru ANDROID un fel de JailBreak incat sa iti iei orice aplicatie gratis ? pe android nu iti trebuie jailbreak pt a instala o aplicatie anume. trebuie doar sa bifezi din settings - apps ca esti de acord sa instalezi aplicatii care nu provin direct din market. aplicatiile se gasesc pe diferite forumuri (mobilism) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
son1k Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 pe android nu iti trebuie jailbreak pt a instala o aplicatie anume. trebuie doar sa bifezi din settings - apps ca esti de acord sa instalezi aplicatii care nu provin direct din market. aplicatiile se gasesc pe diferite forumuri (mobilism) Asta stiu ca mi-am luat multe aplicatii full daca sunt cu pret pe market.. dar intrebam daca exista vreo aplitie ceva care sa iti permita sa downloadezi direct din MARKET... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Asta stiu ca mi-am luat multe aplicatii full daca sunt cu pret pe market.. dar intrebam daca exista vreo aplitie ceva care sa iti permita sa downloadezi direct din MARKET... direct din market nu. poti insa incerca aplicatia mobilism. e ceva gen installous Edited April 10, 2012 by vladmihail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Guys, fara piraterie aici si ramaneti on-topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 (edited) Nu exista si pentru ANDROID un fel de JailBreak incat sa iti iei orice aplicatie gratis ? Probabil te referi la Cyidia. Arunca o privire despre subiect aici Daca faceai referire la acces la aplicatii crackuite nu e cazul sa discutam aici despre asta. Edited April 10, 2012 by nikalai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Guys, fara piraterie aici si ramaneti on-topic. Stai putin ca nu e vorba de piratierie. JB e legal (inca). Si acum sa revenim la oile noastre: Ati incercat si cu alte branduri? Daca nu, am sa imi iau o pereche de ochelari si maine va spun si de alte branduri daca fac la fel. In principiu, orice ecran LCD TFT este polarizat vertical. Trebuie testat. Am sa va dau noutati cat de repede posibil. Oricum, direct in soare nu este recomandat, pentru ca poti orbi fara ochelari, sau mai mult, in afara de S-AMOLED de pe Galaxy Tab 7.7 P6800, nici o alta tableta nu e utilizabila afara la soare. Nu uitati si de supraincalzire vara, la tabletele negre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Stai putin ca nu e vorba de piratierie. JB e legal (inca). Si acum sa revenim la oile noastre: Ati incercat si cu alte branduri? Daca nu, am sa imi iau o pereche de ochelari si maine va spun si de alte branduri daca fac la fel. In principiu, orice ecran LCD TFT este polarizat vertical. Trebuie testat. Am sa va dau noutati cat de repede posibil. Oricum, direct in soare nu este recomandat, pentru ca poti orbi fara ochelari, sau mai mult, in afara de S-AMOLED de pe Galaxy Tab 7.7 P6800, nici o alta tableta nu e utilizabila afara la soare. Nu uitati si de supraincalzire vara, la tabletele negre. Discutia legata de Android alunecase putin spre asta. Jailbreak-ul e inca legal, pentru ca nu e inca interzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts