DTTR Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 azi, pentru prima data de cand am telefon mobil (si am din 1997) am avut nevoie de call forwarding. adica eu sa dorm linistit iar cand suna curierul sa-mi aduca noua tastatura sa mearga apelul la sotia. asadar, settings, call forwarding, forward cand nu raspund... 10 secunde... numarul de telefon. totul functioneaza ok DAR am nevoie de o solutie mai rapida in care sa nu intru asa adanc in setari. am cautat sa pun un widget pe ecran... nu am gasit. aveti voi solutii care sa permita accesul mult mai rapid la aceste setari? adica mi se pare peste mana sa scobesc prin strafundurile setarilor... deci un widget? o aplicatie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baadnewz Posted June 22, 2013 Report Share Posted June 22, 2013 la vodafone (ar trebui sa mearga la orice operator pt ca sunt "unviersale) conditional call fw *004*nr telefon# full call fw *002*nr telefon # dezactivare (inclusiv mesageria) #002# si ca tot vorbim *43# activare apel in asteptare #43# dezactivare MoshuXXL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted June 22, 2013 Author Report Share Posted June 22, 2013 pai de mers merge din setari. acuma cred ca imi va fi mai greu sa invat codurile alea... decat sa intru in setari. am incercat de pe google play 2 aplicatii "pe bani" dar una imi facea redirectionarea tuturor apelurilor, iar eu vreau numai cele la care nu raspund, iar cealalta nu am reusit sa o configurez. era ceva cu "locations"... imi e teama sa nu fac ceva tampenii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts