Clicky

Jump to content

Forum iOS 7.0 - Interfață nouă pentru iPhone, iPad și iPod touch

Recommended Posts

Acum am vazut ca va fi disponibil de azi pentru toata lumea, nu doar pentru dezvoltatori. Iti spun eu maine spitfire cat de colorat e :)

????????

esti sigur????disponibil de azi???

doar daca ai iPhone cu UDID inregistrat la Apple ca si dezvoltator

oricum pentru toata lumea...............undeva prin August-Septembrie sau chiar Octombrie

depinde cate bug-uri vor descoperi pe parcurs si in functie de iPhone 5S

Chiar sunt curios, schimbarea e drastica oricum. Way too flashy for me.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Asta a fost varianta pentru fete, de asta ti se pare "Hello Kitty" :)

Saptamana viitoare vine si varianta pentru barbati, mai sobra, pe negru :)

????????

esti sigur????disponibil de azi???

doar daca ai iPhone cu UDID inregistrat la Apple ca si dezvoltator

oricum pentru toata lumea...............undeva prin August-Septembrie sau chiar Octombrie

depinde cate bug-uri vor descoperi pe parcurs si in functie de iPhone 5S

Asa zic astia de pe site-urile de specialitate. Va va fi disponibil incepand de azi (maine la noi) pentru toata lumea, in varianta beta. Si cu Ios 6 a fost la fel. Daca cei de pe siteurile de specialitate vorbesc prostii, vorbesc si eu... Vedem maine.

iOS7 are mai mult rolul de a-i determina pe cei care (deja) detin un iPhone sa ramana in barca lor.

Cunosc multi utilizatori de iPhone care se plictisisera de iOS iar acest iOS7 este o gura de oxigen pentru acestia.

Da, cam asa, pentru telefoane IOS e cam limitat si poate prea simplu, desi isi face bine treaba, e stabil :)

Nu prea imi place cum arata si nu vreau sa imi sacrific nici un iPad pentru el inca, poate cand apare 7.1 :D

Dar nici nu e inovatie. Eu stiu ca androidul are astea de mult, am avut. Doar ca arata mult mai bine pe ios decat pe orice android. Poate htc one cu sense se apropie. In rest, ca aspect general nici nu se compara cu jucariile de la samsung. Asta nu e trolling, e ceva ce orice om normal ar trebui sa recunoasca. Nici macar nu e chestie de gust. E mult peste android ca aspect general.

Asa este.....ai dreptate. IOS the best....

Doar ca chestia asta trebuia sa implementeze cu cel putin 2-4 in urma ;) .....ca sa poti numi inovatie.....

In rest ma abtin de la comentarii ca nu vreau sa ajungem la flame-uri.

Articol de pe TheVerge despre noua interfata a IOS. Cei care radeau de Samsung ca are o interfata de desene animate, care nici mie nu-mi place, ce-or sa mai zica acum cand IOS i-a depasit cu mult :D

http://mobile.theverge.com/apple/2013/6/10/4416726/the-design-of-ios-7-simply-confusing

Pai stim cu totii cam cum e cu originalitatea Apple. Optiunile de pe Android sunt inutile, dar cand Apple le introduce in IOS sunt revolutionare ;)

"Intr-un cuvant" :D Same-shit-mai-copilaros :))) Insa adaosurile la multitasking,toggles,notification center etc sunt bine venite . Sunt curios cum o sa se prezinte bateria cu atat de mult alb peste tot :))

LE: Stie cineva un workaround pentru a pune varianta beta de ios 7? ca parca nu as da 99$ sa fiu "developer" :))

Edited by silvan14

Guest Marius18

Eu zic ca arata bine noul design al iOS 7, chiar daca e mai simplu si este fara stilul ala 3d vechi. Ce ma derajeaza pe mine este faptul ca au introdus MULTE elemente de pe Android, Windows Phone, iconite in gen Symbian, si cine stie din ce alte os-uri s-au mai inspirat. Partea cu vremea cred ca au avut discutie cu cei de la HTC ca din ce stiu au un fel de parteneriat intre companii. De aratat arata bine, sunt sigur ca fanii Apple nu mai pot de aceasta situatie cu inovatia "imprumutata" de la altii, ei o vor tine pe a lor gen Apple a creat restu au copiat. Trecand peste toate sa vedem si iPhone 5S poate ma va tenta sa il iau. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now

• Create New...

Important Information

Terms of Use