Clicky

Jump to content

Forum iOS 7.0 - Interfață nouă pentru iPhone, iPad și iPod touch

Recommended Posts

pai era singura solutie care sa nu incalce nici o lege.problema e ca eu ti-l vand tie si dupa 1 zi il declar furat sau pierdut si tu ramai cu o "jucarie" scumpa iar eu cu banii de la tine imi iau alta.

asta se vrea a fi putin sarcastic

vom vedea exact cum vor implementa functia sa nu se ajunga in situatia de mai sus.

iar convingerea mea e ca au implementat aceasta functie strict pentru cresterea vanzarilor.eu unu dupa lansarea iOS 7 garantat nu mai cumpar iphone(daca o fi sa imi mai cumpar) decat  din magazin.

cat despre prezentarea generala iOS 7 mi se pare un salt urias pt Apple , dar nimic nou pt utilizatorii din ziua de azi

oricum e super fain(in prezentare) fata de iOS 6 dar vom vedea mai exact dupa ce il voi instala 

Edited by razvanrudy

Am senzatia ca i-au rezolvat pe multi fani Android cu Ios7.... Sa vezi de maine vanzarile de Iphone 5... Sa nu mai zic de bursa.

Acum au un pachet complet: un telefon elegant si probabil cel mai fain UI. Daca nici asta nu recunoasteti inseamna ca mintiti :)

Lansarea urmatorului Iphone e iminenta.Nu cred ca cineva sanatos la cap isi mai cumpara Iphone 5 acum.Bizaa, noi cei cu Androidul nu cred ca avem de ce sa fim macar invidiosi, Apple implementeaza acum ceva ce Android are de anul trecut.Intr-adevar, IOS 7 e un pas inainte, dar cu siguranta nu poate fi numita o inovatie.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Edited by Mihnea

Dar nici nu e inovatie. Eu stiu ca androidul are astea de mult, am avut. Doar ca arata mult mai bine pe ios decat pe orice android. Poate htc one cu sense se apropie. In rest, ca aspect general nici nu se compara cu jucariile de la samsung. Asta nu e trolling, e ceva ce orice om normal ar trebui sa recunoasca. Nici macar nu e chestie de gust. E mult peste android ca aspect general.

@Bizaaa......................tot un sistem inchis ramane

oricat de frumos e , oricat de elegant e .............................nu te lasa sa faci cu el ceea ce faci cu Android-ul

poate asta e si motivul pt care nu reusesc sa ma hotarasc intre cele doua sisteme

oricum............."isteria" incepe , sa vezi tu de acu incolo "razboaie" Android vs iOS

pana acu a fost taca-paca cu flasnete.............de acum se scoate artileria grea  :ph34r:

urmatorul iPhone mai mult ca sigur va fi lansat in toamna in momentul , sau la scurt timp , dupa lansarea iOS7(lansarea = adica posibilitatea instalarii sistemului  de catre muritorii de rand)

Acum au un pachet complet: un telefon elegant si probabil cel mai fain UI. Daca nici asta nu recunoasteti inseamna ca mintiti :)

Eu recunosc faptul ca e un pas inainte, dar ce au facut ei acum e MIUI intreg, cu diferenta ca au bagat o tona de culori bling-bling, de la roz-bonbon la fuchsia si alte culori de piți. Pe mine ma duce cu gandul la telefoanele Hello Kitty, nicidecum la ceva elegant cu stil. Si mie imi plac icoanele MIUI, chiar tema asta o am la launcher, dar nu are culorile pirandei de la coltul strazii. Fanii Apple vor fi extaziati oricum, e o schimbare fata de monotonia impusa de-a lungul anilor.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2