Clicky

Jump to content

LG Optimus 4x HD

Feri

Recommended Posts

Detin acest telefon de 2 saptamani si mi-a lasat o impresie placuta.Se simte bine in mana chiar daca are un display destul de mare.Noua interfata ui 3.0 este destul de placuta pentru ca are foarte multe lucruri care pot fi modificate dupa bunul plac si nu are lag. Singura problema ar fi ca se mai restarteaza in momentul cand are mai putin de 100mb memorie ram libera. Mi s-a intamplat de 3 ori pana acum in momentul in care navigam pe internet, ceea ce este un lucru destul de enervant uneori.

Per total sunt multumit de acest smartphone, in quadrant a scos 5235 de puncte iar aplicatiile si jocurile ruleaza fara nici o problema.

Detin acest telefon de 2 saptamani si mi-a lasat o impresie placuta.Se simte bine in mana chiar daca are un display destul de mare.Noua interfata ui 3.0 este destul de placuta pentru ca are foarte multe lucruri care pot fi modificate dupa bunul plac si nu are lag. Singura problema ar fi ca se mai restarteaza in momentul cand are mai putin de 100mb memorie ram libera. Mi s-a intamplat de 3 ori pana acum in momentul in care navigam pe internet, ceea ce este un lucru destul de enervant uneori.

Per total sunt multumit de acest smartphone, in quadrant a scos 5235 de puncte iar aplicatiile si jocurile ruleaza fara nici o problema.

Cum sunt materialele din care este facut telefonul?Cum este imaginea pe display?Cum ies pozele?Dar filmarile?

Frumos scor in Qudrant.....

Interfata UI 3 l-am testat si eu deja pe un custom rom care avea si chestia asta,si mi-a placut foarte mult.

Ai incercat sa-i faci root?

Esti cumva din TM?...ca vad cu ai completat localitatea in avatar...

Cum sunt materialele din care este facut telefonul?Cum este imaginea pe display?Cum ies pozele?Dar filmarile?

Frumos scor in Qudrant.....

Interfata UI 3 l-am testat si eu deja pe un custom rom care avea si chestia asta,si mi-a placut foarte mult.

Ai incercat sa-i faci root?

Esti cumva din TM?...ca vad cu ai completat localitatea in avatar...

Materialele sunt destul de bune. Carcasa de pe spate este din plastic dar nu se zgarie usor si se simte foarte bine in mana.

Am comparat displayul cu unul de pe galaxy s2 si pot spune ca luminozitatea este mai buna iar imaginile sunt mult mai clare.

Camera in conditii de iluminare buna se comporta destul de bine. Dar daca faci poze intr-o cladire imaginile ies putin neclare in unele situatii dar pentru un telefon se comporta destul de bine. Iar filmarile ies bine, singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu poti dezactiva functia auto-focus.

Nu, nu am incercat sa ii fac root.

Sunt din Bacau

Am vazut si eu pe profilul tau ca esti interesat de acest model. Sincer sa fiu isi merita fiecare banut.

Probabil ca o sa il poti testa si in magazinele vodafone. Pentru ca am vazut ca se gaseste in oferta lor.

Edited by Ono Bogdan

In ghilimele...sunt fan LG si imi doresc acest terminal,dar nu cred ca pot sa-l iau inainte de Craciun.Poate pana atunci mai scade pretul.....asa am facut si cu Optimus 2x.

Daca vrei sa scapi de aplicatii inutile...trebuie root.

Trebuie neaparat sa trec pe la un magazin Vodafone ca sa-l butonez un pic....

L-am butonat si eu ieri in Vodafone Experience Store. Arata bine, se misca bine, dar ecranul si camera chiar nu m-au impresionat, poze pixelate (poate doar pozele facute in interior, in exterior n-am avut cum sa fac), iar ecranul cu luminozitate la maxim nu mi s-a parut ca ar fi peste super amoled plus de la Samsung.

• 3 weeks later...

@Erwin

Vad ca pe site Mobilissimo tot prezentati dueluri intre HTC One X si Optimus 4X.Pe cand o recenzie completa si la Optimus 4X....daca tot il aveti la indemana.Ca tot am pregatit cola si popcorn....dar astept degeaba..... :(

• 5 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Vești bune pentru posesorii telefoanelor LG Optimus 4X HD - update-ul la sistemul de operare Android JellyBean va fi disponibil până la sfârșitul lunii viitoare pentru toți operatorii :)

Sursa: LG News

Nu stiu ce se intimpla cu LG dar vad ca parca au luat mai in serios suportul software.

Cred ca vor sa te aduca inapoi in tabara lor  :))  Au auzit ei ca in Romania au un fan infocat, care e tentat sa cumpere din nou LG, daca vor oferi suport software la timp. Si acum sa redevenim seriosi: e un lucru bun ca se misca mai repede.

Mergi la Vodafone, 4X e dinaintea lui Noe si Nexus 4 este si el. Optimus G nu cred ca il au in oferta. Daca esti din Bucuresti, in Vodafone Experience Store din AFI le gasesti sigur pe cele doua.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2