Clicky

Jump to content

LG Optimus 4x HD

Feri

Recommended Posts

Am "testat" LG-ul Optimus 4X...de la mine ar fi trebuit sa vina cele 2 telefoane :)) ...se vedeau ca erau prototipuri "not for sale" etc.Cel negru nu avea backcoverul cu aceea texutra "liniata",incarca greu aplicatiile,iar cel alb avea o problema cu butoanele,daca le trimiteam mai mult va faceau nervi decat o "bucurie"

Am "testat" LG-ul Optimus 4X...de la mine ar fi trebuit sa vina cele 2 telefoane :)) ...se vedeau ca erau prototipuri "not for sale" etc.Cel negru nu avea backcoverul cu aceea texutra "liniata",incarca greu aplicatiile,iar cel alb avea o problema cu butoanele,daca le trimiteam mai mult va faceau nervi decat o "bucurie"

What ? :huh:

Pai la cate review-uri am vazut cu Optimus 4x...imi vine greu sa te cred.

Daca te uiti la ultimul review(mai sus) si acolo telefonul este beta(not for sale),vezi minutul 2:28.Cand ii da capacul spate jos se vede clar acel scris.Iar in acel video telefonul se misca foarte bine si fara probleme la butoane.

Esti sigur ca ai avut un Optimus 4x original?

Da,foarte sigur.am testat toate jocurile pt.Tegra,mergeau bine,dar aveau probleme de soft,amandoua.Cel negru de ex,cand intram la optiuni ,la limba,nu imi dadea voie(era in coreeana)din cauza unei erori.pana cand nu iam facut factory reset nu a vrut sa intre la optiunile limbajului.

Pai la cate review-uri am vazut cu Optimus 4x...imi vine greu sa te cred.

Daca te uiti la ultimul review(mai sus) si acolo telefonul este beta(not for sale),vezi minutul 2:28.Cand ii da capacul spate jos se vede clar acel scris.Iar in acel video telefonul se misca foarte bine si fara probleme la butoane.

Esti sigur ca ai avut un Optimus 4x original?

Cel negru nu avea aceea textura,dar sigur sigur erau ambele lg optimus 4x-P880

Eu zic ca nu sta rau Optimus 4x.Galaxy este superior dar diferentele sunt neglijabile.

Vad ca s-a imbunatatit varianta comerciala fata de varianta beta...care a fost folosit in multe comparatii.

Am verificat si acum pe Amazon costa aproximativ 505 Euro,iar transportul este "free"(aici nu sunt sigur,poate ma ajuta un vorbitor de limba germana).

http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF

Personal si mie imi place mai mult 4x.Sper ca pana de craciun sa il am,poate pana atunci mai scade si pretul.Momentan nu as da 500 de Euro pe un telefon...indiferent ca este SGS3,OneX sau 4X.

Vad ca i-au facut un review si cei de la PhoneArena ;)

http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-4X-HD-Review_id3059

Ce mi se pare ciudat este scorul obtinut in Quadrant...doar 3742 pct.Intr-un video am vazut ca a trecut si de 5000 pct.

Asa se pare ca SGS3 si HTC One X vor avea un concurent serios de data asta,

Am verificat si acum pe Amazon costa aproximativ 505 Euro,iar transportul este "free"(aici nu sunt sigur,poate ma ajuta un vorbitor de limba germana).

http://www.amazon.de...=A3JWKAKR8XB7XF

Transportul costa 7 Euro si poate dura pana la 21 de zile lucratoare pana iti ajunge coletul.Daca vrei transport premium si sa primesti telefonul in 2-3 zile,atunci costul transportului este de 23 Euro.

Oricum fata de preturile practicate la noi....este mult mai rentabil 505+23=528 Euro care este echivalentul a 2376 Lei la curs de 4.5 Lei/Euro

• 2 weeks later...

Si 2x cand a intrat pe piata a fost scump,apoi i-a scazut pretul.Iar daca tinem cont ca este putin sub SGS3 si cam pe acelasi "picior" cu HTC One X,atunci deocamdata este un pret rezonabil.....

In Italia cica costa 499 Euro la liber.Nu am inca sursa,informatia am luat-o de pe alt forum de la un user credibil.

• 2 weeks later...