Clicky

Jump to content

Update SGS3 GT-i9300 la android 4.2.2 OTA


Recommended Posts

Salut. Am cautat pe mai multe site-uri. sitiri despre un posibil update la 4.2.2 pentru SGS3. Peste tot am gasit pachete cu 4.2.2 care trebuie flash-uite prin Odin. Stie cineva cand o sa apara un update "automat" OTA(prin wifi)? 

Nu am mai lucrat cu Odin si mi-e frica sa il flashuiesc, sa nu fac prostii. 

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Fiecare telefon are un cod speficic, o semnatura digitala care difera de pozitia geografica.Samsung distribuie update-urile pe tari si implicit pe baza acestui cod, numit CSC.CSC-ul difera de la operator la operator, Orange are ORO, Vodafone CNX, si nu ROM sau COA, cel specific tarii noastre.Operatorii de telefonie mobila primesc update-ul si il modifica.Prin modifica ma refer la adaugarea staff-ului specific, de exemplu Orange iti instaleaza aplicatii ca Deezer, Contul Meu Orange, modifica animatie de boot a telefonului.Lucrurile astea necesita timp, la asta se referea Axl.

 

Edited by Mihnea
Link to comment
Share on other sites

Pai eu am o cartela Cosmote. Am facut update-ul ota de la 4.0 la 4.1.2 si nu are nimic modificat. Telefonul este cumparat la liber de la eMAG. Deci daca un o cartela de la orange atunci cand apare update-ul, o sa am sistemul de operare modificat de orange? :)) Pare putin ciudat ca operatorii de telefonie mobila sa distribuie acest update, dar o sa astept pana in iulie(sau cand apare el).

Va multumesc pentru raspunsuri!

Edited by VDorin
Link to comment
Share on other sites

Pai eu am o cartela Cosmote. Am facut update-ul ota de la 4.0 la 4.1.2 si nu are nimic modificat. Telefonul este cumparat la liber de la eMAG. Deci daca un o cartela de la orange atunci cand apare update-ul, o sa am sistemul de operare modificat de orange? :)) Pare putin ciudat ca operatorii de telefonie mobila sa distribuie acest update, dar o sa astept pana in iulie(sau cand apare el).

Va multumesc pentru raspunsuri!

Nu are nicio treaba cartela cu update-ul firmware.Daca cumperi telefonul de la operator atunci ai CSC-ul lui.Daca pun o cartela de Vodafone intr-un telefon cumparat ,, la liber" asta nu inseamna ca primesc update de la operator

 

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

 

 

Link to comment
Share on other sites

Telefonul meu este cumparat de la un magazin separat de acei operatori, adica eMAG. Nici de la germanos(cosmote), nici de la vodafone.

CSC-ul meu este

I9300XFEMC1

Pana la urma, asta ce fel de CSC este?  :huh: Aplicatia nativa a telefonului arata acel CSC iar aplicatia Kies arata un CSC cu COA(cosmote, dupa cum ai scris mai sus)

Edited by VDorin
Link to comment
Share on other sites

Uite aici o lista cu CSC-urile si tarile corespondente.

http://forum.xda-developers.com/wiki/Csc

 

Nu stiu care e problema la tine.Cel mai bine e sa astepti ca Samsung sa distribuie actualizarea.Daca nu mai ai rabdare, poti schimba CSC-ul sau sa flashuiesti direct romul cu Odin.Daca spui ca nu prea ai experienta cu Android-ul, cel mai bine e sa astepti pana iti va aparea notificarea OTA sau Kies

 

Edited by Mihnea
Link to comment
Share on other sites

Intr-adevar, a fost greseala mea.Esentialul e ca telefoanele de la operatori primesc update separat fata de cele la liber.Am pus acolo Csc ROM pentru ca asa aveam pe Galaxy Tab.Am modificat si postul de mai sus sa nu mai existe confuzii.

 

Sent from my GT-P7300 using Tapatalk HD

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use