Claudiu Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Am lipsit ceva timp de pe forum din cazua celor de la Cosmote. O cartela Frog de doi bani si nimic mai mult (de retea nu comentez cas in bani putini, primesti servicii interesante, dar probabil ca de aici se trage lipsa de "fiabilitate"), care, simplu, s-a demagnetizat, sau cel putin asta a fost explicatia lor( baietii de la Cosmote). Mentionez ca in toamna am mai schimbat-o o data, deci era noua, a fost scoasa o singura data din telefon. Povestea suna in felul urmator: ma trezesc, observ ca nu mai am semnal si directia cosmote, acolo verdictul este neverosimil "nu avem ce-i face, va costa 40 de lei sa o schimbati" ( mai sa-mi sara inima din piept) si intreb daca primesc ceva bonus la cartela ca doar nu dau 40 de lei doar sa imi pastrez vechiul numar la care baietii, prin amabilitatea lor imi raspund sec: "NU!" ; apai bine, si mi-am luat alta cu numar nou care m-a costat 28 de lei... Si acum va intreb cum e posibil asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Stiu... si eu am cartela Vibe, care in Bucuresti din 4 linii ale telefonului meu are mai mereu 3... si am fost sa ii intreb pentru ca am incercat un Orange si mergea brici..Tot lafel mi-au spus ca 40 de lei sa mi-o schimbe. Cam asta e Cosmote-ul..? Sa nu uitam semnalul de la metrou pentru care ei nu fac nimic in acest sens.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian L. Toma Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Eu am achizitionat cartela frog la o saptamana dupa ce a aparut. Nu am avut niciodata problema cu ea. Legat de problema cu "demagnetizarea", este o problema comuna care se intampla des la Cosmote, si la Orange, devina fiind noul stoc de cartele si o parte din sim-urile vechi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Este o cartela ok pentru un telefon mai slabut.., dar pentru un telefon mai scumput cred ca la suma platita pe acesta se poate adauga in fiecare luna de exemplu la cartela ( se pot adauga 5 6 euro pentru 1GB de internet sau pe acolo ). Ar fi pacat de telefon sa aiba Frog. Dar pentru un telefon de nivel mediu este foarte buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Posted April 26, 2012 Author Report Share Posted April 26, 2012 Am un Desire, deci nu stiu ce sa zic, imi fac treaba cu ea, cu cea noua, si mi-am facut si cu cea veche, m-a deranjat doar faptul ca am schimbat-o de doua ori in mai putin de o jumatate de an... si mai si cer suma de 40 de lei fara sa imi ofere mai nimic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 (edited) Si eu detin o cartela Frog de mai mult de jumatate de an si nu am avut nici o problema. S-a intamplat ca tu sa ai ghinio, nu are sens sa generalizezi. Am folosit diverse cartela Cosmote din stocuri diferite si nu am avut niciodata intamplari de genul. Si la ceilalti operatori se taxeaza schimbarea de SIM. Ti se ofera activarea numarului vechi de telefon pe un suport nou de SIM deci e un serviciu. Nu e ca si cum ai avea asigurare pentru SIm si nu poti demonstra ca defectul nu a fost provocat. E cam aiurea, clar. Evident, nici mie nu mi-ar conveni sa dau 7 euro + TVA si cel mai sigur mi-as achizitona alta noua. Este o cartela ok pentru un telefon mai slabut Ce vrei sa spui? Si eu, si colegul folosim cartele din astea in smartphone-uri fara nici un fel de stres. Daca te referi la calitatea serviciilor ce tine de operator e altceva... O seara faina! Edited April 27, 2012 by nikalai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Da trebuie sa recunoastem ca Cosmote ul ca semnal sta cel mai prost din cele 3.. desi vine din urma si ma refeream ca pentru cel care vor internet destul de mult pe telefon e cam "incomoda" cartela frog pentru ca are viteze mici.., dar eu unul nu sunt multumit nici de netul lor.. si mai "cotizez" si cu 7 euro pe luna doar pentru net.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Pai e incomod daca vorbim de serviciul webnwalk cu limita de viteza de EDGE. Chiar daca se numeste Frog, are proprietati ca si celelalte cartele Cosmote. Se pot activa extraoptiuni de voce sau date. Uite aici. Vodafone e exemplu la cartela ofera doar 1 GB pentru 7 GB la cartela. 500 de MB inseamna ceva in zilele noastre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 Scuze Nikalai nu prea am inteles de oferta Vodafone la cartela, daca mai poti repeta odata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Mda, am sa rectific ce am zis anterior. Vodafone ofera 500 de MB pentru 7 euro. :-( Sent from my MB525 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Da vodafone ca marime de trafic pe care o ofera sta foarte prost din cate tin minte acum cateva luni nu avea peste 500 poate au adaugat acum, dar nu cred. Orange are la 6 euro 600MB, 8 Euro 1 GB si 2GB 10 euro. Si totusi ca net e mult mai rapid decat Cosmote, plus ca au anuntat in cateva orase mari si viteze de pana la 41mbps..Dar sa nu fie ca la alte retele.. care le stiu eu pt pc un stick pana la 7,2:)) si merge cu cativa kb:)). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikalai Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Sunt curios de cat de mare e diferenta la viteza, voi face niste teste si voi posta rezultatele aici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Cred ca am gresit eu . IMI CER SCUZE.. Acei 41mbps sunt pentru internetul mobil mereu ma fura cuvantul asta. Adica cred ca pentru stick nu pentru smartphone-uri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladmihail Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Cred ca am gresit eu . IMI CER SCUZE.. Acei 41mbps sunt pentru internetul mobil mereu ma fura cuvantul asta. Adica cred ca pentru stick nu pentru smartphone-uri. e pentru orice suporta asemenea viteaza. totusi din cate stiu eu nu exista smartphone care sa poata mai mult de 23.6 Mbps (exceptand cele LTE/4G). PS. e vorba de 43.2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Am intrat pe site la Cosmote si scria la cartela Frog ca pentru 5 euro ai net nelimitat dar nu specifica viteza. La cartela Cosmote cu optiunea smartphone 12 ai 500 mb la 7.2Mb/sec Eu am cartela normal....cred, o am de cativa ani, pot sa activez ambele optiuni. Cum merge net-ul la Cosmote ? Pentru browsing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted April 7, 2013 Report Share Posted April 7, 2013 Ai net acceptabil. Viteza e mica dar ai nelimitat.eu sunt multumit. Depinde de cat de mult te bazezi pe viteza netului. Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Eu am abonament la VF cu 500 mb de net si se misca foarte bine.Mama are cosmote tot cu 500 mb si am facut un speed test la VF era 31.9 MB/sec down si 10.4/sec up.La cosmote era 21 MB/sec down si 29.3 MB/sec up.Vodafone are internetul mai bun (viteza) dar am ramas uimit sa vad ca Cosmote are viteza up mai mare ca down. P.S:Am facut testul inacelasi loc cu Note II. Sent from my GT-N7100 using Xparent Cyan Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Inseamna ca e acceptabil si Cosmote. Cel mai bine este sa fac un test cu ambele cartele Cosmote/Vodafone si sa vad care merge ma bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Eu am abonament la VF cu 500 mb de net si se misca foarte bine.Mama are cosmote tot cu 500 mb si am facut un speed test la VF era 31.9 MB/sec down si 10.4/sec up.La cosmote era 21 MB/sec down si 29.3 MB/sec up.Vodafone are internetul mai bun (viteza) dar am ramas uimit sa vad ca Cosmote are viteza up mai mare ca down. P.S:Am facut testul inacelasi loc cu Note II. Sent from my GT-N7100 using Xparent Cyan Tapatalk 2 Nu faci niste capturi la acele viteze?Pt ca imi vine greu sa cred.... Gastarbeiter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ha ha, vezi ca ai facut testul pe wi-fi :lol: Gastarbeiter, n_iulian and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Sper ca nu începe și aici ca pe aria HTC One....... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Gastarbeiter, Sp1tfire and n_iulian 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 N-are de ce sa inceapa aceeasi sarada ca pe aria HTC, aici chiar e fizic imposibil. In primul rand pentru ca momentan nu exista 4G pentru voce la Cosmote sau la Vodafone si in al doilea rand pentru ca viteza maxima de date 3G a Note 2 este 21 Mbps. n_iulian and Feri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Noi știm, dar oare el știe? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 n_iulian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danut Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 @Sp1tfire poate eram pe Wi-Fi(nu am fost atent am dat numai sa fac testul) o sa fac iarasi testul si o sa revin cu niste date mai precise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Chiar te așteptăm Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts