Clicky

Jump to content

Firmware stock Galaxy sII

Recommended Posts

In primul rand sa ma prezint . Sunt Pausan Cosmin , de doua zile posesorul unui sII second-hand. Intrebarea estecum pot sa revin la setarile din fabrica ?! Telefonul cred ca e adus din germania si are root , sau cel putin avea pana ieri cand l-am "resoftat" de doua ori cu Odin , dar nu cred ca am facut bine ! Am android 4.0.2 , dar un prieten are de la e-mag si are 4.0.4. Pe mine ma intereseaza sa scap sigur de root , sa-l aduc la firmware-ul stock ca se misca greoi , iar apoi sa fac un update oficial stabil si care se misca bine ! Pun si doua poze .

Ma poate ajuta cineva cu un tutorial in romana , ca de alea in engleza am tot dat si incercat , dar eu inca nu sunt familiar nici in limba materna cu termenii ! Va multumesc anticipat !!

post-11001-0-13696000-1369558428_thumb.png

post-11001-0-59365100-1369558472_thumb.png

Vad ca ai 4.1.2 nu 4.0.2 si asta e ultimu mai nou nu exista si daca ai pus var stock oficiala telu nu mai e rootat

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Am gresit eu , scuzele mele ! 4.1.2 , da ! Eu am facut dupa un site in engleza , nu foarte expliciti pasii ! Si inainte si dupa tot 4.1.2 am avut. Se poate sa fie asta varianta stock , din fabrica , sau nu mi-a iesit mie ?!

Si din poze pare varianta stock

Inca un lucru. Dupa "resoftare" , nu am mai dat Factory reset . Am dat inainte doar . Trebuia neaparat ? Si mi-au aparut niste dungi pe laterala pe display , nu zgarieturi . Greu de explicat . Multe linii orizontale , mai subtiri si mai groase , de culoare alba . Uneori se vede cand navighez prin meniu sau pagini colorate . Sa fie de la cum am pus firmware-ul ?! Am avut si inainte , dar mai putine si de abia daca se vedeau !

Pune niste poze cu ele. Lss stock e cel mai nou rom. Mai ai root la telefon?

Nu se observa in poze , si doar daca tin ecranu putin inclinat (nu ma uit perpendicular pe el) , nu sunt deranjante , ar mie frica sa nu se duca softul..

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

• By Mihai
      Haideți să vorbim aici despre actualizările de securitate, despre noutățile pe care le aduc, dar nu numai.
      Sunt posesorul unui Note 8 de ieri și i-am făcut actualizările la zi. După o zi de umblat la telefon pot să spun că m-a cam prins, parcă aș fi intrat în altă epocă. Este un dispozitiv elegant, frumos și care se mișcă excelent.
      Patch-ul de securitate septembrie 2018 a introdus și o nouă opțiune în aplicația de Cameră, Super Slow Motion (filmare la 960 fps). Nu am testat-o încă, dar o voi face cât de curând.

• By Smooth1c
      ne normal ca atunci cand te uiti la ecranul telefonului din anumite unghiuri, marginile sa prinda o umbra albastra? multi am vazut ca unii au problema asta cu pixel 2xl, nu cu s8. se poate rezolva?
    • By LUCi
      Salutare, imi recomanda cineva un ROM bun pentru Note 4 SM 910F ? Ma intereseaza un ROM stabil si cu functii de Note 7 (ex. S Pen cu display-ul stins, always on, etc)  Ms.
    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      Flashuiam ROM-uri custom încă de pe vremea lui HTC Touch Diamond, când backerul NRGZ28 încă era venerat pe XDA pentru ROM-urile Energy și puțini știau că este român (noi i-am luat un interviu aici în 2010). Pe vremea aceea numai Diamond avea zeci de ROM-uri custom, ce le puteai flashui pe al tău telefon. Principalul motiv era să mai golești din spațiul de stocare, sau să faci telefonul mai rapid, ori să ai parte de cel mai nou release de OS pe un telefon ce nu îl mai primea oficial. Faza e că de atunci au trecut aproape 10 ani, avem sute de telefoane care de care mai bune, rapide, cu spațiu de stocare suficient și cu OS cât de cât actualizat. În contextul acesta ar fi interesant aflăm părerea colegilor legat de scopul la care mai poate servi un Custom ROM în 2017!
    • By Elena v
      Buna ziua , am  primit saptamana asta un S4 din Londra , de la un prieten de familie , si as vrea sa stiu ce are telefonul , cand l.am primit l.am descarcat complet , si l.am lasat dupa la incarcat pana la 100% , l.am deschis iar bateria a scazut exagerat de repede in aproximativ 10 minute a ajuns de la 100% la 73% dupa a mers destul de bine pana pe la 40% iar  atunci s.a descarcat direct , bateria nu ma tine mai mult de 1-2 ore , se descarca foarte repede iar sub 40% se inchide , e vina baterie ?
  • Who's Online (See full list)

There are no registered users currently online

• Create New...

Important Information

Terms of Use