Clicky

Jump to content

Oppo isi lanseaza web-store pentru Europa

Recommended Posts

Problema este cum spunea și Deio,  garanția. Dacă nu au magazin on-line aici în țară e clar că n-au contracte cu service-uri profesionale, deci....:(. Prețul este foarte tentant dar garanția..:(

Deci te costa doar un dus pana la capatul lumii :D Poti trai cu speranta ca nu vei avea probleme. Oare cat o costa sa trimiti telefonul in Hong Kong si cum ar fi sa ti-l trimita inapoi nereparat pe motiv ca nu acopera garantia defectul reclamat? :D

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Guest Deio

Vreo trei luni. Pe cand termenul legal este de 15 zile calendaristice. Transportul gratuit din Taiwan sau Hong Kong e vreo 30-45 zile dus. Dublati asta :)

E un risc.

Au mai adaugat un an la garantie, ca sa fie in conformitate cu normele UE. In Taiwan erau obligati sa acorde garantie doar un an. In mailul pe care l-am primit scrie ca Oppo Europe se va ocupa de garantie in al doilea an. Posibil ca daca ai probleme in al doilea an sa il trimiti in Europa.

Eu cred ca Oppo nu-si permit sa-si dea cu stangul in dreptul asa repede dupa lansarea in Europa. Avand in vedere ca Oppo Find 5 primeste 2 update-uri lunar in urma feedback-ului utilizatorilor, cred ca vor onora si garantiile cum trebuie. Oricum, la pretul asta nu cumperi telefon cu asemenea specificatii in Romanica.

P. S. Si ca o paranteza, de cand ma joc eu cu smartphones, n-am avut ghinionul de a fi nevoit sa apelez la garantie.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Eu cred ca Oppo nu-si permit sa-si dea cu stangul in dreptul asa repede dupa lansarea in Europa. Avand in vedere ca Oppo Find 5 primeste 2 update-uri lunar in urma feedback-ului utilizatorilor, cred ca vor onora si garantiile cum trebuie. Oricum, la pretul asta nu cumperi telefon cu asemenea specificatii in Romanica. P. S. Si ca o paranteza, de cand ma joc eu cu smartphones, n-am avut ghinionul de a fi nevoit sa apelez la garantie. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Înseamnă că ești norocos ;).

• 1 month later...

Sa ne împărtășești experiența cu noul telefon după ce îl primești ;)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Astazi am primit telefonul mult asteptat ... am fost surprins in mod placut am primit pe langa telefon si o folie de protectie . Am vazut in review-ul lui Erwin ca pe telefonul prezentat era o aplicatie NearMe Themes ... undce as putea sa o gasesc ... eu nu am asa ceva .. Multumesc ... astept intrebari

Fa-i update, poate apare! Eu am facut update la telefon cum l-am primit. 

Cel primit in teste e pentru Rusia - Moldova si poate e diferit softul de ce ai tu.

PS. Sa-l stapanesti sanatos! :) Vezi ca poti incarca poze si aici, nu trebuie sa dai link spre Facebook. ;)