Clicky

Jump to content

Ce filme mai vizionam

n_iulian

Recommended Posts

Maioneză vegetală...

Te înțeleg Innoxius. Denumirea științifică este "stare de spleen".

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Da, nu știu. Nu am citit cartea, nu am văzut varianta după care s-a făcut remake-ul ăsta, însă varianta asta chiar mi-a plăcut, chiar dacă nu-mi plac absolut deloc filmele de acțiune. Dar parcă a avut și altceva.

Poate mi-a plăcut și faptul că Craig n-a mai fost el cel mai al dracu buton de avion.

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

• 3 weeks later...

Am văzut Transformers - The Last Knight la Cinemacity 4DX. A fost la fel cum mă așteptam, mediocru, la fel de prost ca ultimele 2. E păcat, au stricat de tot franciza.

Acum vizionez ,teatru, o initiativa minunata a TVR, pe TVR2, cele mai bune reprezentatii, din intervalul 1955-1977, prima decada de 20 ani din cei 60 ani aniversari !

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Alien: Covenant. Unii imbatranesc frumos, altii urat. Ridley Scott a imbatranit urat. Pe langa faptul ca un "Alien" fara Sigourney Weaver e ca sexul cu o gonflabila, de filmul asta sunt doar efectele. Ca fan al seriei ma declar nesatisfacut si neterminat.

Comunitatea LGBT e reprezentata in randul extraterestrilor? N-ar fi politically correct daca nu e si un extraterestru gay sau transexual.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Brimstone - a trecut mult timp de când personajul negativ a fost atât de rău.

Legat de Alien Covenant, mie mi-a plăcut. A avut suficiente flashback-uri mici încât să-mi placă. Au introdus cuplul gay pentru că probabil li s-a cerut. Nu mă deranjează cu nimic. Nu transformați topicul în discuții despre comunitatea LGBT.

• 3 weeks later...

The Circle 6/10 cu indulgenta.

Plictiseala mare. O idee excelenta (cum cedam totul retelelor sociale), dar o lalaiala care nu e salvata nici de Tom Hanks (ma mir ca a acceptat rolul asta sters), nici de Emma Watson. Aceasta din urma mai are mult pana sa ajunga o mare actrita. In cate filme am vazut-o de cand nu mai e copil, la toate mi-a ramas impresia de "next-time". Poate si rolul a dezavantajat-o. Sters, fortat, plin de "Hm", "wow" si "OMG".

@claudiu0023 The Forest (2016), Don't Breathe 2016, Blair Witch 2016, Black Christmas 1974 (e tatăl tuturor filmelor de groază), The Dyatlov Pass Incident.2013, Split 2016, Rings 2017, Inferno 2016, Tell Me How I Die 2016. Am pus anul pentru că există și alte variante.

• 3 weeks later...

Am vazut si eu Alien Covenant. Mie mi-a placut.

[mention=59]Innoxius[/mention] Covenant e de fapt un prequel la seria Alien, iar actiunea se intampla la cativa ani dupa evenimentele din filmul "Prometheus". Eu m-am uitat pe IMDB inainte sa vad Covenant si asa am descoperit de fapt firul evenimentelor. Am vazut "Prometheus" inainte ca sa am idee despre ce-i vorba.

Shot Caller - cu Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister din Game of Thrones). Unul dintre cele mai bune filme vazute de mine in ultimul timp. Actorul joaca genial, scenariul e de nota 10. Va recomand.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Read Player One - 10 din 10. A fost lejer unul din cele mai bune filme văzute anul acesta. Voi cumpăra cartea pe care se bazează filmul și cea de-a doua scoasă de autor. Totul fu perfect în film: actori, imagine, referințe, muzică. Merge atât cu jumătatea, cât și cu copiii.

• 1 month later...