Clicky

Jump to content

Ce filme mai vizionam

n_iulian

Recommended Posts

Am nevoie de putin ajutor.

E un film de animatie vechi , facut de Disney. Nu are replici , e doar muzica si animatie. Filmul este despre dramele unor oameni ce nu sunt fericiti de viata lor si au un vis , pe care in final si-l indeplinesc. Nu stiu din ce an e , dar e vechi. Stie cineva ce film este?

Cred ca la inceput era un fel de prezentare filmata , apoi urma animatia.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Slabe sanse , sunt peste 200 de filme Disney si nu cred ca-l recunosc doar din titlu :(.

Asta am gasit-o si eu (lista), sunt foarte multe.

Am vazut acum 5-6 luni animatia la liceu , in ora de muzica.

Era un muncitor ce visa sa cante.

O fetita netalentata cu o mama de genul grasa si ingamfata ce o ducea la o multime de cursuri(pian , dans , vioara etc.) Mai era un barbat gras , pitic si bogat ce avea o nevasta ce-l tinea dupa ea prin toate magazinele si-l ingropa in bagaje... Toti erau nefericiti si visau la altceva.

Foarte bine facuta animatia in sensul ca muzica reprezenta foarte bine starile prin care acestia treceau(muzica clasica).

Acum verific "Fantasia".

L.E. Nu e "fantasia" , sunt personaje episodice , nu celebre ca mickey mouse.

• 2 weeks later...

post-13157-144061755677_thumb.png

Vazut.

@Scootch: mă gândeam la Fantasia. Ai aici lista cu toate filmele lor Disney https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Disney_theatrical_animated_features

Da , asta era...dar nu Fantasia din '40 , Fantasia 2000. La momentul ala m-am uitat la Fantasia si am vazut personaje clasice. Multumesc mult!

https://youtu.be/G9Oe-r02ZpQ

Minutul 14+

post-13157-144077470833_thumb.png

Nu mai intru in discutii complexe despre religie. E doar faptul ca omul are nevoie de indrumare si protectie din partea unui zeu divin. Actiunea desfasurata pe mai multe planuri , fiind vizibila o "legatura" intre personaje inca de la inceput. Despre asta-i vorba in film.

L.E nu ma mir ca are 5 pe imdb , ar trebui sa ma uit si eu inainte pe imdb... Dar mi-e cam teama sa nu judec gresit un film dupa ce nota are pe imdb..sunt filme de 6-7 care mi-au placut.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Intr-adevar,foarte bun serialul :D l-am discutat cativa in topicul de seriale

From Xperia Z3C with text.

Scuze nu am stiut de acel topic. Atunci un film bun pentru tinerii si parinti pentru visele lor asa usor de seara . Familia Bellier.