Clicky

Jump to content

Ce filme mai vizionam

n_iulian

Recommended Posts

The Shawshank Redemption (1994)
Pulp Fiction (1994)
The Good, the Bad and the Ugly (1966)
12 Angry Men (1957)
Fight Club (1999)
One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)
Inception (2010)
Goodfellas (1990)
Seven Samurai (1954)
Forrest Gump (1994)
The Matrix (1999)
The Silence of the Lambs (1991)
Once Upon a Time in the West (1968)
The Usual Suspects (1995)
Raiders of the Lost Ark (1981)
Léon: The Professional (1994)
American History X (1998)
Memento (2000)
Apocalypse Now (1979)
Terminator 2: Judgment Day (1991)
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)
Alien (1979)
Back to the Future (1985)
Django Unchained (2012)
The Shining (1980)
Paths of Glory (1957)
American Beauty (1999)
Taxi Driver (1976)
Aliens (1986)
WALL·E (2008)
The Green Mile (1999)
Gladiator (2000)
A Clockwork Orange (1971)
To Kill a Mockingbird (1962)
Reservoir Dogs (1992)
Das Boot (1981)
Requiem for a Dream (2000)
Full Metal Jacket (1987)
Braveheart (1995)
Oldboy (2003)
Singin' in the Rain (1952)
Rashomon (1950)
2001: A Space Odyssey (1968)
Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
Die Hard (1988)
For a Few Dollars More (1965)
Pan's Labyrinth (2006)
Gran Torino (2008)
The Sixth Sense (1999)
Jaws (1975)
The Thing (1982)
Kill Bill: Vol. 1 (2003)
Gone with the Wind (1939)
Life of Brian (1979)
How to Train Your Dragon (2010)
The Terminator (1984)
Ben-Hur (1959)
Donnie Darko (2001)
Dog Day Afternoon (1975)
The Graduate (1967)
The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)
Rocky (1976)
Anatomy of a Murder (1959)
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
Infernal Affairs (2002)
The Truman Show (1998)
A Fistful of Dollars (1964)
District 9 (2009)
Star Trek (2009)
Ip Man (2008)
Shutter Island (2010)
King Kong 2005
The Iron Giant 1999
Mulholland Drive(2001)
Lost Highway(1997)
K-PAX(2001)

Ong Bak

Tom Yum Goong

Identity 2003

Undisputed

Flash Point

Nu ma prea intereseaza asa mult mesajul filmului, ca nu stau in jur de doua ore la un film prost sa ma uit ca sa imi transmita un mesaj bun la sfarsit, nu, mie imi plac filmele imprevizibile, la care sa nu pot anticipa ce o sa se intample.

De exemplu cand am vazut prima oara Mulholland Drive am zis : la ce naiba m-am uitat ca n-am inteles nimic ? :)) un adevarat film mindfuck

Dupa cum vedeti imi place sa vizionez filme cu nota cat mai mare pe imdb, mai ma uit cateodata si la filme cu nota 4-5 dar mai rar, mai sunt filme care au nota slaba dar de fapt sunt foarte bune si invers.

De exemplu Dansand cu lupii are nota 7.8 si a castigat 7 Oscaruri, un superfilm, iar The Avengers, film cu super eroi a avut nota 8.8 pe imdb cand a aparut si-n prezent are nota 8.3 un film distrus, fara scenariu, doar cu efecte speciale.

Edited by n_iulian

Dude, eu ma uit la seriale, da' multe. Am calculat zilele astea si in ~3 ani am cam 120-130 de zile pierdute in fata monitorului. La filme nu prea ma uit, doar o comedie buna. M-am invatat minte cu IMDB-u. Ma uitam la filme cu nota 9 si le displaceam la culme si am patit sa-mi placa cele cu nota 5 spre exemplu, mai ales in cazul comediilor. Acu' astept Iron Main 3. Nu sunt fan al SF-ului dar am auzit ca este un film bun, si cum sunt fan Iron Man, cel din desenele animate zic..

DIntre acestea aparute de curand la cinema sau anul acesta :

- recomand : Snitch cu The Rock, The Last Stand cu "Jvartarnegar", Jack Reacher cu Tom Cruise

- evitati : Vehicle 19, Die Hard 5 si Warm Bodies (daca aveti peste 20 de ani).

La seriale ma uitam inainte la ''Anii 70".

X-men cand erau mici este partea mea preferata, nimic nu e mai tare ca Magneto scotand din apa un submarin.

Edited by n_iulian

Into the White

"Norway, WWII: A group of British and German soldiers find themselves stranded in the wilderness after an aircraft battle. Finding shelter in the same cabin, they realize the only way to survive the winter is to place the rules of war aside."

http://www.imdb.com/title/tt1876277/

Un film cu o incarcatura emotionala iesita din comun. Recomand!

27-05-2013 13-00-28.jpg

Nu prea sunt adeptul lungmetrajelor.Prefer un film bun de actiune pentru ca nu prea am timp de pierdut.Recomand : Contrabanda 2012 si Red Tails( filmul e facut dupa fapte si lupte reale din al doilea Razboi Mondial).

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Doamne cat tanjesc dupa un film nou de Tarantino :D de cate ori sa mai vad Django Unchained, Pulp Fiction, Death Proof ca le stiu pe derost.

Sau ceva nou de David Lynch si mai imi placea si Stanley Kubrick dar a murit...

Edited by n_iulian

Și Inglorious Basterds poartă semnătura lui. E ok.

Death Proof mi s-a părut cel mai slab film al lui.

Mai te poți uita și la Reseirvor Dogs, o altă capodoperă a lui. Kill Bill volume 1 și 2.

O scris și scenariul pentru filmul True Romance dar execuția lui de către regizor a fost una mediocră.

Uită-te și la filmele lui David Fincher. Niciunul nu dezamăgește.

Edited by Tyler Durden

Am vazut toate filmele facute de Tarantino, el are un stil mai diferit si original, de exemplu :

- in Inglorious BastErds (bastards e de la alt film si ca sa nu fie identice si oricum el parodiaza putin) el ii scoate pe evrei castigatori, cred ca acest film a suparat multa lume :D oricum din punctul meu de vedere a fost un film bunicel dar nu se numara printre preferatele mele, pur si simplu ma plictiseste subiectul nazisti-evrei, n-am nimic cu nimeni dar cand vad fata unui evreu in filme ma plictisesc ca atunci cand ma uit la iOS :D:D

- Django Unchained : un negru sclav care devine vanator de recompense si omoara multi albi, iar suparare mare pe capul unora si impreuna cu prietenul lui cel mai bun, un.......neamt :)) cel mai tare film, un german si un negru, prieteni. Mi-a placut la nebunie filmul si Dicaprio joaca bine.

- am vazut si Reservoir Dogs si Kill Bill

- True Romance : imi place muzica din film si de Christian Slater.

Cel mai prost film este unul in care el a jucat Planet terror/Grindhouse, Doamne deci iti inteapa retina cu un ac si creierul cu un piron, parerea mea.

David Fincher, dupa un serch pe imdb am vazut ca majoritatea filmelor lui le-am vazut : Alien, se7en, the game, fight club, sunt fumoase. La "the social network" am zis pas ca urasc Facebook.

tocmai m-am intors de la hummingbird - vizionat in cinema cu tehnologie sony 4k (oradea cinema palace).

porcarie! singurul lucru kinky... e ca jason statham o "face" cu o calugaritza. in rest. bull s**t!

Edited by dtatar

Pai tu nu ai vazut cine joaca atunci cand ai cumparat bilete?
Care e diferenta intre Jason Statham si Van Damme, Steven Segal, ala de salveaza mereu america, cum dracu ii zice?...am uitat. LE: Chuck Norris, god damn it!!! Iti spun eu: niciuna. Sunt niste produse jalnice de imagine, comerciale, cu care s-au facut miliarde.

Daca-ti plac filmele in care un oligofren bate sau impusca pe toata lumea, atunci iti meriti soarta, cheltuieste-ti banii.
Vezi ca mai e Thron sau ceva de genul asta si Captain America...
Care mai sunt?...ca sigur mai sunt, dar imi scapa mie acum...

Probabil ca o sa-mi sara in cap copiii de pe forum, dar asta e, imi asum ce spun.

Ca de obicei, mesersmith cataloghează oamenii după ce mâncă, vizionează și mai știu eu ce.

Poate omu a avut chef de niște cascadorii marca Jason Statham. Care-i problema? Nu ne putem uita toți la același lucru, gusturi diferite, doh.

Ca fapt divers, știai că Van Damme a fost campion european la Karate? 

Știai că Chuck Norris a fost unii dintre foarte puțini oameni care a avut ocazia să se bată cu părintelor artelor marțiale mixte aka Bruce Lee?

Știai că Steven Seagal e maestru în kendo sau aikido?

Știai că Jason Statham e și el bine antrenat în artele marțiale mixte sau că e expert în kickbox? Mai zic că-și face singur cascadoriile?

Ca de obicei, catalogăm oamenii după ce mănăncă, bea, poartă și așa mai departe. O preconcepție des întâlnită la noi.

Toți dintre actorii de mai sus au avut roluri bune la vremea lor.

Van Damme a fost fantastic în filmul Kickbox, Jason a excelat în Lock, Stock & two smoking Barrels + Snatch.

Chuck Norris a jucat în ultimul film a lui Bruce Lee The Way of the Dragon, care probabil îl știm cu toți pentru lupta clasică din Colosseum. 

Steven Seagal e probabil cel mai slab actor dintre cei de mai sus dar asta nu înseamnă că e un oligofren.

Sunt curios dacă i-ai face oligofreni față în față pe acești indivizi care probabil pentru unii, ne-au fost idoli în copilărie. Excludem pe Statham că e tânăr. Părerea mea este că nu ai ieși teafăr. :)

Eu nu mă uit la pelicule cu actori de mai sus dar nu ar trebui să-i ridiculizăm pentru niște roluri. Sunt niște roluri și atât. Unele bune, altele mai puțin bune.

Edited by Tyler Durden

Eu recunosc că mă uit la astfel de filme, e previzibil uneori finalul, binele învinge întotdeauna... Sunt unele mai slabe, dar de obicei actorii enumerați mai sus nu joaca chiar în orice film. Nu i-a plăcut la nimeni Transporter 1, 2, 3, Terminator 1, 2, 3... Texas Ranger... Poate par de duzina, dar uneori simt nevoia sa ma relaxez și cu aceste genuri de filme...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

aurel.anghelescu @

1. The Terminator(1984),  Top 250 #171 | 5 wins & 6 nominations. nota 8.1 pe imdb

2.Terminator 2: Judgment Day(1991), Top 250 #36 | Won 4 Oscars.Another 20 wins & 19 nominations, nota 8.6 pe imdb

Filme de duzina ah ? lasa-te de uitat la filme ca esti pe langa rau.