Clicky

Jump to content

HTC ONE ROOTING; Custom Recovery, Custom Rom

baadnewz

Recommended Posts

Salut baieti.Mi-am achizitionat si eu de curand un Htc One adus din Germania si nu are limba romana.Intrebarea mea este,ii pot pune un room oficial sau ceva mai bun ca sa pot avea si limba romana???

Toate custom rom urile sunt bazate pe WWE. deci au și română

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

daca ai firmware xxx.401.xxx inseamna ca e ca WWE si are romana deja doar ca trebuie sa o setezi. Settings - keyboard and language - system language . cum suna astea in germana nu stiu. iti pot spune doar ca language & keyboar e a 4a de jos in sus in settings 

Acum este în engleză iar la setari nu am decât limba germană,engleză,intaliana,franceză și turcă....ce este de făcut?

e ciudat rau, cum spuneam si mai devreme. Pui un Custom ROM sau iei un WWE RUU (daca gasesti .12) si flashuiesti 

ultimul firmware oficial  aparut e ala care il ai. nu stiu de ce al tau stie doar limbile alea. l-ai cumparat de nou? o fi ruland custom rom bazat pe 1.29.401.12. Nu poti pune ultimu firmware aparut ca nu il gasesti decat ca OTA, OTA e un zip care updateaza o versiune anterioare nu e un firmware complet.

daca nu te pricepi ai 2 variante. ori incepi sa te pricepi ori rogi pe cineva sa te rezolve 

Nu l-am luat de nou..am dat iphoneul 5 pe el iar cel de la care l-am luat zicea că este adus din Germania.am văzut ca tu ziceai că ai cu 19 in coada față de 12 cum am eu.Îmi poți spune pasii și ce trebuie să descarc să îi pot pune ultimul soft și cel stock cu care vine telefonul?

Nu l-am luat de nou..am dat iphoneul 5 pe el iar cel de la care l-am luat zicea că este adus din Germania.am văzut ca tu ziceai că ai cu 19 in coada față de 12 cum am eu.Îmi poți spune pasii și ce trebuie să descarc să îi pot pune ultimul soft și cel stock cu care vine telefonul?

se pare ca nu ne intelegem. iti mai explic pe larg

1. conform versiunii de firmware tu ar trebui sa ai romana, motivele pentru care nu ai poti fi

a. fie ai de fapt un custom rom bazat pe 1.29.401.12

b. fie ai un firmware ciudat - putin probabil. la htc indiferent de modelul de telefon sau de unde e achizitionat firmare cu 401 in numar => WWE adica are si romana. 

Poti incearca un factory reset. vezi daca la wizardul ala de inceput te va lasa sa alegi romana

2. cel stock nu prea se gaseste pentru ca in mod normal "programele" alea sunt pentru service-uri. se gaseste unul dar e versiune mai veche (1.28.401.7) si nu il vei putea pune pentru ca detecteaza ca e mai vechi. Iarasi daca e cum cred eu si ai custom rom nu vei putea pune stock direct de la HTC pentru ca telefonul e unlocked. trebuie relocked si abia dupa dar iarasi te lovesti de probelma ca ala care se gaseste e mai vechi decat ce ai .

3. poti sa pui alt custom rom, cum se face ti-am pus in primul post dar tu tot speri la o solutie click click next. Nu exista. e treaba de 5 minute ce vrei tu dar daca nu te-ai lovit pana acum de android, rooting, custom recovery, s-off samd ti se pare ca vorbesc chineza si nici nu stau sa iti scriu 5 pagini de tutorial ca sa te iau de la 0. prefer mai bine sa ma vad cu tine in oras ti-l fac eu in 5 min si ramai dator cu o cafea. 

pentru mine care ma pricep cat de cat e simplu in 5 minute ti-l fac cum vrei tu. pentru tine mai ales ca vii de la ios e dificil 

ti-am mai spus si iti repet, ori te pui cu burta pe citit si invatat ori dai 50-100 lei la vreun gsm d`asta de coltul blocului si probabil te rezolva. 

trebuia sa fii atent cand si ce cumperi. de asemenea mai bine iti vindeai telefonul pe okazii sau stiu eu unde si iti cumparai telefonul de la magazin, factura si garantie si limba romana. 

Macar vezi daca e unlocked. il stingi, tii apasat voldown si apesi power. 

se pare ca nu ne intelegem. iti mai explic pe larg

1. conform versiunii de firmware tu ar trebui sa ai romana, motivele pentru care nu ai poti fi

a. fie ai de fapt un custom rom bazat pe 1.29.401.12

b. fie ai un firmware ciudat - putin probabil. la htc indiferent de modelul de telefon sau de unde e achizitionat firmare cu 401 in numar => WWE adica are si romana. 

Poti incearca un factory reset. vezi daca la wizardul ala de inceput te va lasa sa alegi romana

2. cel stock nu prea se gaseste pentru ca in mod normal "programele" alea sunt pentru service-uri. se gaseste unul dar e versiune mai veche (1.28.401.7) si nu il vei putea pune pentru ca detecteaza ca e mai vechi. Iarasi daca e cum cred eu si ai custom rom nu vei putea pune stock direct de la HTC pentru ca telefonul e unlocked. trebuie relocked si abia dupa dar iarasi te lovesti de probelma ca ala care se gaseste e mai vechi decat ce ai .

3. poti sa pui alt custom rom, cum se face ti-am pus in primul post dar tu tot speri la o solutie click click next. Nu exista. e treaba de 5 minute ce vrei tu dar daca nu te-ai lovit pana acum de android, rooting, custom recovery, s-off samd ti se pare ca vorbesc chineza si nici nu stau sa iti scriu 5 pagini de tutorial ca sa te iau de la 0. prefer mai bine sa ma vad cu tine in oras ti-l fac eu in 5 min si ramai dator cu o cafea. 

pentru mine care ma pricep cat de cat e simplu in 5 minute ti-l fac cum vrei tu. pentru tine mai ales ca vii de la ios e dificil 

ti-am mai spus si iti repet, ori te pui cu burta pe citit si invatat ori dai 50-100 lei la vreun gsm d`asta de coltul blocului si probabil te rezolva. 

trebuia sa fii atent cand si ce cumperi. de asemenea mai bine iti vindeai telefonul pe okazii sau stiu eu unde si iti cumparai telefonul de la magazin, factura si garantie si limba romana. 

Macar vezi daca e unlocked. il stingi, tii apasat voldown si apesi power. 

Mersi mult pentru amabilitate!Am inteles in mare despre ce este vorba.Am apasat si imi scrie sus Locked..Deci nu ramane decat sa ii pun un custom rom.Imi poti recomanda unul apropiat de cel cu care vine telefonul stock sau unul mai simplu care sa se miste bine?

Mersi mult pentru amabilitate!Am inteles in mare despre ce este vorba.Am apasat si imi scrie sus Locked..Deci nu ramane decat sa ii pun un custom rom.Imi poti recomanda unul apropiat de cel cu care vine telefonul stock sau unul mai simplu care sa se miste bine?

Al meu. E rapid are romana și e 4.2.2

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

• 2 weeks later...

Am si eu o intrebare.Mi-am instalat un custom rom Maximus 7 iar acum vreau sa pun Revolution HD dar nu reusesc.Copiez in telefon zip-ul si cand intru in recovery sa il instalez nu il vede,am incercat si cu Insert coin si tot asa,nu il vede.ce este de facut??

• 1 month later...

salut prieteni am si eu o problema legata de One-ul meu si anume:

am urmat un tutorial de pe youtube cum sa fac root la telefon,toate bune si frumoase pana cand am ajuns la ultimul pas cand trebuia sa instalez supersu din twrp,insa acolo nu merge touchscreenul practic pe orice dau de acolo sa apas nu merge si ca sa ies de acolo trebuie sa apas vol down+power pt a reboota,iar dupa ce fac asta in menu si etc telefonul merge perfect fara nici o problema,am 4.2.2 pe OTA modelul meu este cel international,am vazut ca si altii au intampinat problema asta,va rog ajutati-ma!

nu am stiut unde sa postez,asa ca daca am gresit cu ceva imi cer scuze fata de moderatori

link-ul si tutorialul pe care l-am urmat (la minutul 14:27 am ramas acolo nu`mi mai reactioneaza touch-ul) --->

p.s. cu acelasi tutorial acum o saptamana i-am facut root unui prieten si a mers perfect,avea 4.1.2 

Va multumesc

Edited by bronxxx

• 5 months later...

Salut, am pus si eu Insertcoins + elementalx toate bune si frumoase pana cand am rulat FIFA14 care merge cam sacadat. Inainte de root mergea perfect. Ceva idei pt rezolvare sau poate ceva nebifat?! aaaa era sa uit la instalare zice

"md5 file not found" sau ceva de genu...( cat de mult conteaza md5) Multumesc!

Edited by alexbyshumacher

• 4 months later...

Combinatie custom rom + custom kernel benefica bateriei

Salutare forumisti si posesori de HTC One.

Dupa o ucenicie demarata pe S3 am trecut la unlock + root + custom rom si pe One. Dupa aproape o luna de utilizare mi-am dorit sa observ o ameliorare in durata de viata a bateriei, insa se lasa asteptata. Dupa cautari pe xda, am decis sa pun ViperOne (acum la 6.2.1) + lunar kernel. Initial am incercat ElementalX kernel, dar am avut erori repetate (android.ui process stopped working sau ceva de genul asta). Lunar kernel a mers instalat fara probleme. Am cautat in mod obligatoriu un kernel care sa aiba gesturi similare cu cele de la G2 sau One M8 (doubletap2wake in special). Gesturile in cauza merg brici, telefonul zboara la mare si mica altitudine, aplicatiile care cer sync sunt doar cateva (Fb, Gmail, Yahoo mail, watsapp), activez wifi sau datele doar cand am nevoie. Jocuri nu am, insa ma uit la seriale pe telefon

Pe romul stock imi aparea consumul sistemului undeva la 70-80%. Pe ViperOne e sub 5%. Utilizarea e aceeasi si totusi, consumul bateriei e identic (adica jalnic, pana seara ramanand cu 30-40% in cazuri fericite).

Intrebarea de final (pentru baadnewz sau cine a facut incercari similare): care ar fi cea mai buna combinatie de custom rom (pe baza de sense 6) + custom kernel cu gesturi (neaparat cu gesturi) care sa ofere si o autonomie mai indelungata a bateriei?

Am citit întreg topicul ăsta. Habar n-am de ce... M-a amuzat faptul că vine românul cu o lucrare românească și unii nici măcar nu îl bagă în seamă. E drept,și eu fac uneori lucrul ăsta. Baadnewz,te respect. L-am încercat rom-ul tău cu Sense 6 UI,chiar de la început. Am stat mult cu el și pentru că era bun și pentru că ești român. Momentan nu sunt pe insertcoin,însă mă uit regulat la ce actualizări ai și am tendința de a-l schimba înapoi. Åži acum on-topic: sense 5,mai precis one x avea la aplicația task un widget bun. Nu îl pot pune nicicum pe sense 6? Aplicația în sine de pe one x nu se poate transfera pe alt telefon? Åži ați observat că tastatura românească de pe htc one e mai slabă ca precedentele?(mă refer la predicție).

Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk

Salutare, as vrea sa fac si eu S-OFF la htc one si nu reusesc de loc.  Am root , deblocat si recovery TWRP dar imi trebui si s-off pt al face stock. Am vazut ca trebui sa am usb 2 la calculator iar eu am decat usb 3.Asta sa fie problema?! Am incercat firewater, rumrunner si tot da error ca nu gaseste folder ca sa puna in telefon. Acum am pe telefon android 4.4.2 ARHD 71.1 BUILD NUMBER 5.11.401.1 CL334166 release-keys, BASEBAND VERSION 4A.21.3263.04_10.38m.1157.04L, HBOOT 1.55 ...HTC ONE M7_UL....DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE SAL ADUC LA STOCK...TREBUI DUS LA GARANTIE :angry: PT-K S-A DESLIPIT DIN NOU, ARATA FF URAT SI DIN NOU PROBLEME CU CAMERA :( ...Multumesc! ;)

• 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use