Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S2 blocat

Recommended Posts

O sa-ncep prin a-mi cere scuze daca cumva am postat gresit,dar sunt plina de nervi.Cineva s-a jucat aiurea pe desenul meu de deblocare de la  telefon,si l-a blocat.Acum imi cere o adresa de mail,si o parola.Le-am bagat pe toate pe care le stiu,si nimic...Are cineva idee cum rezolv problema asta?

Si cel care s-a jucat de ce nu ti-a facut desenul la loc sau sa il suni sa vina sa ti-l faca. Ca sa il seteze trebuie introdus de 2 ori asa ca nu cred ca nu tine minte ce desen a facut. Nu poti sa il aflii ? Gandeste-te bine care ar putea fi Gmail-ul.

Razvan, persoana de care vorbeste Alexandra nu i-a setat alt model, a incercat sa-i deblocheze telefonul, iar acesta se blocheaza automat dupa 3 incercari nereusite. Trebuie sa introduci adresa de gmail cu care te-ai inregistrat si parola. Nu pot sa cred ca nu-ti stii adresa de gmail. Sigur nu incerci sa intri in telefonul prietenului sau sotului? :D

Si cel care s-a jucat de ce nu ti-a facut desenul la loc sau sa il suni sa vina sa ti-l faca. Ca sa il seteze trebuie introdus de 2 ori asa ca nu cred ca nu tine minte ce desen a facut. Nu poti sa il aflii ? Gandeste-te bine care ar putea fi Gmail-ul.

eu cred ca l-a bagat gresit de prea multe ori si s-a blocat..

Da trebuie sa isi aminteasca Gmail-ul ca doar ia trebuit la Google Play. Eu unul altfel nu imi faceam Gmail.. Am inteles acum ce s-a intamplat sau ce se pare ca s-a intamplat. 

Dar din cate stiu eu, dupa cateva minute te lasa sa bagi iar desenul sau se blocheaza de tot pana nu bagi Gmail-ul? Pai si daca nu stii Gmail-ul ce e de facut ?

Incearca de pe un PC sa intri pe gmail.Poate iti aduci aminte macar de user name.....

Parca am citit pe undeva ca se poate debloca ca si la iphone...era undeva un trick dar nu mai stiu unde am citit :(

Incearca si varianta asta.L-am gasit pe un alt forum.

La un moment dat iti va apare o fereastra unde iti va cere o adresa de mail (gmail) valida -> aici introduci adresa ta (daca nu ai una poti sa-ti faci ... dureaza putin si e moca ... oricum o sa ai nevoie de asa ceva pe android) -> dupa care te va intreba sa introduci un pattern nou ... si gata
In felul acesta iti deblochezi telefonul.
Am patit-o si eu odata si asa am procedat.

Sau

intri in recovery...dai wipe/factory reset.. doar ca asta iti va sterge tot din memoria interna de pe telefon(contacte,mesaje...ect)

Am internet,dar nu e activat.Il activez doar cand am treaba,sa nu-mi manance aiurea din baterie.Problema lui e ca nu mai recunoaste contul si parola...ori poate ca inainte sa-mi dau seama ca astea sunt cele corecte,am bagat prea multe gresite... :D

Trebuie sa ai net activat ca sa iti verifice userul si parola la gmail

Nu are legatura cu internetul.Asa mi-am blocat si telefonul si tableta.Am introdus parola contului Google si gata...

Doar ce am testat. Cu net dat drumul se debloheaza cu gmail. Fara net activ nu merge.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by ionutzvip