Clicky

Jump to content

Browser-ul cel mai bun? (telefoane)

MMarius

Browser - Orice platforma  

99 members have voted

1. 1. Care este cel mai bun browser pentru mobil?

• Browser Default Android
      22
    • Browser Default Windows Phone/Mobile
      4
    • Browser Default Apple
      12
    • Opera
      16
    • Google Chrome
      38
    • Mozila Firefox
      2
    • Dolphin
      6
    • SkyFire
      0
    • Dolphin
      3
    • Surf Cube
      0
    • Opera Mini
      4
    • Miren Browser
      0
    • QQ Browser
      0

Recommended Posts

Fara doar si poate, in opinia mea, Opera conduce de departe orice clasament de acest gen, chiar daca multi nu stiu ce zace intr-un Opera corect setat.

Daca liderul clasamentului o sa iasa acel browser facut de cooperativa "Nevazatorii", asa cum se intampla mereu, pur si simplu din necunoastere sau pt ca vine preinstalat, promit sa nu-l mai dechid ever. Pt ca acum, folosesc IE-ul doar ca sa downloadez Opera.

Am mutat topicul pentru ca nu are legatura cu telefoanele (cel putin IE9 nu are). Daca e vorba de browserele pe mobile, trebuie refacut sondajul de opinie. Pe PC e greu acum, Flash-ul ingenuncheaza orice browser, pe Linux am instalat Chrome in ideea ca e mai rapid, dar degeaba. As merge pe Firefox totusi.

Am mutat topicul pentru ca nu are legatura cu telefoanele (cel putin IE9 nu are). Daca e vorba de browserele pe mobile, trebuie refacut sondajul de opinie. Pe PC e greu acum, Flash-ul ingenuncheaza orice browser, pe Linux am instalat Chrome in ideea ca e mai rapid, dar degeaba. As merge pe Firefox totusi.

? IE9 este browser si pe telefoane (doar pe WP7).

Eu unul pana acum am folosit Google Chrome, fiind singurul (pe langa FF) care avea teme... Dar m-am saturat de crash-uri si video-uri pe YouTube care mi se blocheaza uneori daca setez 720 HD (desi asa le vad pe toate...). Acum folosesc IE9 si imi place.

Sondajul e pe tot, dar daca vrei il schimbam in telefoane dar trebuie sa adaug mai multe atunci.

? IE9 este browser si pe telefoane (doar pe WP7).

Eu unul pana acum am folosit Google Chrome, fiind singurul (pe langa FF) care avea teme... Dar m-am saturat de crash-uri si video-uri pe YouTube care mi se blocheaza uneori daca setez 720 HD (desi asa le vad pe toate...). Acum folosesc IE9 si imi place.

Sondajul e pe tot, dar daca vrei il schimbam in telefoane dar trebuie sa adaug mai multe atunci.

Modifica sondajul si il mut in aria de telefoane.

Ma gandesc ca ar trebui sa si argumentam de ce e cel mai bun nu stiu care browser, prin explicarea unor avantaje, caracteristici, etc pe care acestea le au, pt ca am vazut un vot si cu IE si in afara de securitate, nu stiu ce facilitati ofera porcaria aia de IE.

Eu folosesc browserul standard din Gingerbread (cel modificat de HTC). Nu stau pe net pe browser decat foarte putin. Inca astept sa testez si eu Chrome pentru Android, dar telefonul meu apare ca incompatibil...

Acum vad ca topicul a fost mutat in aria de telefoane si cred ca discutia s-a ingustat f tare.

O sa-mi sterg votul, desi si aici, la telefoane, tot opera folosesc, pt ca are multiple avantaje fata de restul.

Acum vad ca topicul a fost mutat in aria de telefoane si cred ca discutia s-a ingustat f tare.

O sa-mi sterg votul, desi si aici, la telefoane, tot opera folosesc, pt ca are multiple avantaje fata de restul.

Eu am votat pentru IE 9 (desktop). Defapt e chiar bun...

Am votat si eu pt (mobil) Opera pentru ca momentan asta e cel mai bun mai pe toate (Android si iOS, pe WP7 nu am incercat Opera - nici nu stiu daca e). Scriu maine de ce... E timpul sa ma culc. Noapte buna ;)

Incearca Opera pe pc, dar seteaza-l cum trebuie si crede-ma ca doar Firefox-ul se mai apropie de el, dar si acela cu add-on-uri multiple pe care va trebui sa le instalezi.

Edited by mesersmith

Probabil si obisnuinta,sunt mai conservator de fel.... :).

La job-ul unde am lucrat s-a folosit doar IE si aveam unele aplicatii interne care doar pe acest browser functionau.Ca sa pot lucra si de acasa...eram intr-un fel constrans sa folosesc IE....cu toate ca aveam laptop si de la firma.

Acum depinde si pt ce il folosesti?

In ultimul timp folosesc mai mult Chrome,este mult mai rapid decat IE9.Fiica mea foloseste ca browser Opera......

N-am inteles pana la urma daca e general sau doar mobile. Pe PC Opera (ergonomie), pe feature phone, Symbian si WM am folosit Opera Mini (compresie de date) si pe MeeGo folosesc nativul, asta pana rezolva bugul din Opera, care nu face compresia de date. Deci Opera peste tot.

Si daca tot vorbeam de opera si pt ca pare castigatorul acestui poll, vreau sa va intreb daca folositi toate optiunile criminale pe care le are...

Ma refer aici la Opera Unite, mouse gesture, tab view, etc.

Uneori din comoditte folosesc browserul stock Android sau browserul cu care vine ROM-ul custom folosit. Mai nou folosesc Opera Mini. Mi se pare foarte rapid si mult mai putin "flamand" la trafic de date.

Rog ca un moderator sa adauge in poll Opera Mini (e diferit de Opera Mobile, functioneaza si fara accelerare hardware) si Miren Browser, e un browser destul de ok si destul de folosit.