Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy S3 [baterie]

Recommended Posts

Salut. Am un SGSIII. Il am doar de 4 zile si mi-se pare ciudat felul in care se incalzeste. (Cred ca este de la baterie).

Cand sta in standby, temperatura beteriei este de ~27 grade. Dupa o ora de NFS most wanted cu luminozitatea displayului la 50% (sau doua o ora de stat pe net) bateria ajunge la o temperatura cuprinsa intre 40-42 grade. Este normal sa ajunga la asemenea temperaturi bateria?

Edited by VDorin

Nu a depasit 42 de grade la incarcat cu nfs most wanted, wifi si luminozitate maxima, insa se simte si la mine (Doar pe spate). Eram putin speriat, deoarece este primul telefon android (si primul samsung) si nu tiam daca este normal.

Mutlumesc pentru raspuns! ^_^

Cu placere, S2 se incalzea chiar tare in jurul camerei, S3 parca se incalzeste mai jos. Deci la 42 de grade in conditiile acelea nu e nicio problema. La S3 nu am patit, dar la S2 se incalzea si ecranul destul de tare si nu era foarte ok.. ma deranja, la S3 nu observ acest lucru. Daca ai o husa probabil nici nu o sa se mai simta acea caldura.

Probabil...Apropo. O alta observatie. Bateria are un miros ciudat, un fel de plastic ars. La vechiul telefon(un nokia) miroase la fel bateria, doar ca nu atat de tare. Am vazut pe net ca este normal ca o baterie Li-ion sa aiba un miros mai ciudat dar...

@Razvann, la tine cum este? :D

Daca nu ma insel la S3, inainte am avut S2, mirosea bateria asa inainte sa folosesc telefonul. Nu are nimic stai linistit. Ce probleme am avut au fost cu placa de baza, dar la S2. Daca ai garantie oricum nu ai probleme. Dar referitor la caldura si ca miroase bateria... asa sunt ele, deci nu afecteaza sau nu pateste nimic telefonul. Are procesor (32nm) care** nu se incalzeste lafel de tare S2 sau One X ( adica altele erau si mai rau la capitolul incalzire ).

Mai mult ma enerveaza bateria in sensul ca papa cam mult cand nu il folosesc.. mai ales noaptea (cand ma trezesc ia ceva procente din baterie).

... Chiar are procesor ca nu se incalzeste lafel de tare S2 sau One X ( adica altele erau si mai rau la capitolul incalzire) ...

Da, e posibil ca telefoanele astea de care spui tu, sa aiba procesor.

Dar nu se stie.. :P :P

In privinta mirosului, eu nu am sesizat pana acum sa-mi miroasa vreo baterie.

Acum, dupa ce am citit aici, am scos bateriile la note1 si note2 si nu am sesizat niciun miros.

Presupun ca mirosul apare in momentul in care s-a incins candva bateria...

Oricum, atunci cand folosesti telefonul in jocuri, e normal sa se incinga, insa cu siguranta cele 60 de grade de care vorbiti voi, nu sunt la exterior, pentru ca nu ati mai putea tine telefonul in mana.