Clicky

Jump to content

Accesorii HTC One

Innoxius

Recommended Posts

Se incumeta vreun posesor de ONE sa cumpere o pereche de casti Beats  :rolleyes: ?  eu le-as vrea pe acelea in ear (cele mai ieftine) cand o sa imi vina telefonul. sunt foarte curios cum o sa fie experienta audio cu casti originale beats. 

Am studiat si eu chestia asta,arata foarte bine,este calitativa,dar ascunde toate detaliile telefonului si acest telefon este foarte aratos, dezbracat :) .Daca as fi avut un telefon cu GAP,mai mult ca sigur aplicam aceasta solutie  :P .

:) .Daca as fi avut un telefon cu GAP,mai mult ca sigur aplicam aceasta solutie  :P .

Eu nu mai am telefon deloc ;)))....am facut azi o plangere la OPC sa vedem, oricum si HTC romania si Cordon Electronics nu se dezic de stilul infect romanesc, imi pare rau dupa Samsung, nici nu se compara service-ul si asistenta

@vlady: e de pe ebay http://www.ebay.com/itm/200928922827?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

a venit acasa si nu la vama ca e din marea britanie

Edited by Dr Francisc

Cam scump transportul pt o banală carcasa.

Eu pt un suport de parbriz + încărcător auto am plătit 0.99 GPB pt transport.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Ce imi recomandati intre castile Earpods de iPhone 5 si Beats by Dr Dree Tour?

Glumesti ? Este diferenta mare calitate-sound-pret,daca nu vorbim de fake-uri.Unele sunt 20 de euro maxim si Tour-urile sunt 110-130 de euro.Eu folosesc  CKS55 de la Audio-Technica.

Edited by wilson2203

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pentru cei interesați de XtremeGuard pentru HTC One am dat peste un cod de reducere de 80% pe xda-developers. Codul de reducere care trebuie introdus înainte de finalizarea plății este 80off2. Prețul, dacă se ia FULL BODY Protection (spate+față), se reduce astfel de la 20$ la 4$ + transport 3,87$, costul total fiind 7,87$ în loc de 23,87$.

Edited by MoshuXXL

• 2 months later...

Hard shell (husa din trei piese, cea cu rosu) arata foarte bine pe telefon. Singura problema este ca o sa aveti mici dificultati la curatirea display-ului. Pastreaza dimensiunile telefonului si este foarte ok dpdv calitativ :)

Sent from HTC One using Tapatalk 4

• 6 months later...
  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...

Important Information

Terms of Use