Clicky

Jump to content

Accesorii HTC One

Innoxius

Recommended Posts

Am vazut-o in stocul mai multor magazine pe net, fizic n-am apucat. E destul de scumpa totusi. Undeva pe la 120 RON.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Am vazut-o in stocul mai multor magazine pe net, fizic n-am apucat. E destul de scumpa totusi. Undeva pe la 120 RON.

dadeam 30 eur pe ea eventual daca venea si cu o baterie incorporata. altfel e mult prea mult pentru o banala husa. Oricum mersi de informatii, revin la cautarile pe dx.com criteriul de alegere este culoarea. calitatea ma gandesc ca e praf la toate :D

Eu am luat o husa de 20 lei. Mi-e teama sa nu ii stric spatele, dar ma si mananca sa o dau jos. Se simte altfel in mana fara husa, iar eu imi tin telefonul numai in buzunarul pantalonilor.(fara chei si alte nebunii)

Nu e nevoie să devenim rautaciosi... Dacă am spus un lucru prostesc asta e...doar că am citit dsp asta pe bush ce forumuri! Acum eu știu? Lumea se plânge că se zgarie ușor so ce e de facut?

Btw și htc desire avea problema asta...îmi amintesc că eu am scos bucata aia de plastic de la camera că era varză după câteva luni de uitilizare!

E simplu, iti iei o carcasa sau husa care sa inalte spatele telefonului, incat camera sa nu atinga obiectul pe care pui telefonul. Eu pentru motivul asta mi-am cumparat carcase la toate telefoanele pe care le-am avut.

Nu e asa simplu,nu vreau husa ori carcasa pentru telefonul meu ori la modelu asta e cam obligatoriu :huh: ?

Pai la toate smartphone-urile cred ca e obligatorie husa.Daca il scapi... il maturi de pe jos:D

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Edited by Mihnea

Si-a luat si S4-ul meu prima tranta ieri. Daca nu aveam carcasa Spigen ramaneam cu premium feeling si cu o gaura mare in buget. S-a busit bine de tot coltul carcasei, dar telefonul este intact.

Urasc husele pe telefoane,dar la gandul ca s-ar putea alege praful de el,ma gandesc serios sa il imbrac.Sambata am luat la mana acumulatorul ala suplimentar,oferit cadou de Orange.La prima vedere mort,am crezut ca ghinionul se tine de mine,oricum nu il returnam.L-am pus la incarcat,am asteptat 1-2h,nimic,am zis sa il las in priza sa vad ce se intampla,abia dupa aproximativ 5h a inceput sa clipeasca primul led.A stat la incarcare 14h si ieri l-am testat pe i5.A incarcat telefonul in 1,5h si a mai ramas in el 75 % capacitate  :mellow: .Astazi incarc si One-ul,sa vad daca reuseste sa il incarce full.

Eu cu bateria aia incarc htc ul de 2 ori si tot pare sa mai ramana ceva energie in ea...cu toate ca mi ar fi placut mai mult un media link by htc decat bateria!

Btw ma gandesc sa cumpăr si eu o husa/carcasa of one cunoaste-ti ceva siteuri altele decat mobile direct? Stima

Eu cumpar accesoriile de la doua magazine on-line. De principiu, foliile le cumpar de la www.24gsm.ro pentru ca mi le monteaza pe loc si carcasele de la www.mycase.ro. Uita-te pe site-urile lor sa vezi daca au ceea ce cauti.

ce ziceti de aceasta husa de htc one? http://www.mobiledirect.ro/husa-htc-one---cubz-rock-ultraslim-book-type-albastra_it2r2s2s2.html si apropo inca se mai da acea baterie gratis pt ONE?

Eu nu prea agreez tipul acela de huse.E destul de dificil sa umbli pe el sau sa raspunzi cu capacul deschis, singura solutie e sa il dai de tot pe spate.Eu mi-as cumpara husa asta

http://www.mobiledirect.ro/husa-htc-one---ultraslim-flip-piele-eco-alba-de-la-cubz_is2z203u2.html

Doar deschizi capacul si cade singur in jos.Asa pana mai dai tu capacul ala in lateral pe spate...pierzi si apelu si poate iti cade si telefonu. :D

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Edited by Mihnea