Clicky

Jump to content

Accesorii HTC One

Innoxius

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Daca am facut asa un mare dezastru, imi poti muta postarea. Aici aveam sanse mai bune sa primesc raspuns si e o chestie care ma intereseaza cat de cat urgent. Atata tot. Daca era un topic ca pe xda, unde exista "trafic", nu as mai fi scris aici. 

Edited by x2z

Nu, n-ai facut nici un dezastru si nu inteleg de ce ti-a sarit tandara. 

LE Ce-ati zice voi daca am lua noi, moderatorii, o pauza ? Sa deschideti voi topice unde va taie capul, sa postati unde va taie capul ? Nu ar fi mai bine ? Si cand vreti sa gasiti repede o informatie, sa va dati loviti ca ce cauta "huse" pe topic general de 44 de pagini, cand exista topic de accesorii.

Vad ca in ultima vreme e ceva in aer, la cea mai mica observatie, spusa pe tonul cel mai neutru, sunt unii carora li se aprind niste lampi si au impresia ca sunt cel putin injurati de mama. Daca tie ti se pare normal sa postezi dupa cum te taie capul, fa-o.

Daca tu postezi in functie de trafic, vezi ca sunt alte topice cu trafic mai mare, de exemplu la S4.

Nu, dar e alta chestie in aer. Userii noi sunt tratati ca un rahat. Lucru pe care il faci cu desavarsire in ambele posturi ale tale. Poate ca ar fi bine ca moderatorii sa ia o pauza, unii dintre ei, ca sa mai reflecteze putin la ce posteaza. Da-mi warning sau whatever si ai terminat lucrurile profesionist. Nu balciul de aici.

Vad ca pe accesorii nu e mare miscare. Ce huse i-ati pus? Pt. poze va recomand rabdare la focus si/sau alta aplicatie. Cea stock e varza.

gasesti pe mobiledirect.ro sau gsmnet.ro

sunt destul de ok ca pret

eu mi.am comandat htc double dip hard shell de la htc store si la livrare scrie 15 zile

Nu, dar e alta chestie in aer. Userii noi sunt tratati ca un rahat. Lucru pe care il faci cu desavarsire in ambele posturi ale tale. Poate ca ar fi bine ca moderatorii sa ia o pauza, unii dintre ei, ca sa mai reflecteze putin la ce posteaza. Da-mi warning sau whatever si ai terminat lucrurile profesionist. Nu balciul de aici.

De ce zici asta?

Pt ca ti-a sugerat moderatorul sa postezi pe un topic dedicat accesoriilor?Orice forum are un regulament pe care sigur l-ai citit si tu.

LE.Am mutat toate mesajele despre accesorii ;)

Vreau și eu o husă în genul ăsta. Unde găsesc la noi așa ceva? Nu e musai să fie piele, dar să arate bine și să nu fie tip flip, ci din aia din care se trage în sus telefonul ca să se scoată. Pe okazii și pe la magazinele specializate nu am găsit.

Vezi și tu prin Auchan, MediaGalaxy. Sau dacă știi un croitor bun și ai material sigur îți va face una la un sfert de preț fata de link-ul de mai sus ;)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Cauta in oras, prin magazine-le mici cu accesorii gsm, sunt mari sanse sa gasesti una compatibila. Daca erai in tg-jiu, te indrumam la Pepi... :D

Sent from my iPad using Tapatalk HD

http://dx.com/s/htc+m7+case

free shipping. preturi de la 2 dolari la 10-15. as lua una dar nu stiu care sa o aleg :D (nici nu am mai folosit husa pana acum la niciun telefon)

calitate ca de la obor probabil dar macar e 8 lei nu 20. (transportul e gratuit).

dati si voi o parere.