Viruss Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Buna ziua. Am ocazia sa imi achizitionez o tableta. As vrea parerea mai multor useri. M-am gandit sus.Ce sa aleg dintre Nexus 10,Asus TF700 si Sony Xperia Tablet Z? Exclud iPad deoarece nu imi place IOS. Multumesc anticipat.O zi buna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Recomand Nexus 10. Vezi ca a aparut ieri review-ul Mobilissimo pe canalul YouTube. Oricum cred ca Nexus 10 este cea mai buna tableta la acest moment. Plus ca este singura dintre cele 3 care are deja 4.2.2 si va primi 5.0 imediat ce se va lansa. Inca nu stiu ce suport are Sony, insa cel Asus este bun, insa tableta este cam veche. Display-ul are cea mai buna rezolutie si cel mai mare PPI. nu trebuiesc uitate nici difuzoarele frontale care flancheaza display-ul. Acuma depinde doar de tine. Viruss 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viruss Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Si eu tot spre nexus 10 inclin balanta,dar sunt nehotarat din cauza rezolutie aceea.Am citit ca unule jocuri/aplicatii nu ruleaza destul de bine sau chiar deloc... Edited April 10, 2013 by Viruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Off: Eu tableta cu ios nu as da-o pe nimic, deci ipad 4gen. Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 (edited) Alexandru Stănescu a scris un articol pe site in care avea foarte multa dreptate.Acum nu prea exista variante pe piata pentru achizitionarea unei tablete.Intr-adevar Nexus 10 are un suport software ideal cu privire la update-urile de Android.Specificatii bune, dar si eu am vrut sa cumpar un Nexus 10 chiar din Statele Unite la un pret mult mai mic si m-am razgandit deoarece am citit unele review-uri in care se spunea ca Mali T604 nu ar face fata acelei rezolutii.Bateria este foarte buna dar se incarca foarte greu.Un alt inconvenient este lipsa 3G(mi se pare ceva vital sa ai net oriunde si sa nu astepti sa prinzi si tu o liniuta de WIFi de pe cine stie unde.Asta e parerea mea, poate tu ai WIFI pe unde te deplasezi) , lipsa accesoriilor(Eu am luat un Nexus 4 din State si nici acum nu gasesc o husa de calitate si care sa nu strice aspectul telefonului prea rau.Deci gama Nexus nu trezeste mare interes importatorilor ).De Tablet z nu pot sa iti spun nimic, inca nu am vazut ce poate. Iti recomand sa citesti articolul http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/editorial/acum-nu-e-momentul-sa-cumperi-o-tableta-iata-ce-variante-se-ivesc-la-vara-editorial_16789.html .Eu personal astept Nexus 7 II, aceea va fi cu siguranta urmatoarea mea tableta. Edited April 10, 2013 by Mihnea Ilici Andrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Doar daca e sa astepte Google I/O pentru o eventuala varianta 3G a Nexus 10. La 10 inch doar sa astepte un Tab 3, insa daca nu a trecut pe lista Note 10.1 inseamna ca Samsung nu il intereseaza. iar iPad Mini 2... fara iOS. Ceea ce exclude si iPad 5, desi se pare ca iOS 7 va fi cel mai major upgrade din 2007. Iar daca el cauta o tableta de 10 inch, Nexus 7II e exclusa. Deci articolul nu cred ca are cu ce sa il faca sa se razgandeasca. OFF: Te-ai gandit sa incerci Poetic Atmosphere: http://nexus4accessories.com/poetic-atmosphere-case-for-nexus-4/ sau . Din ce am vazut si pe la altii cu iPhone 5 o recomanda ca fiind cea mai buna. http://www.yourpoetic.com/c/52/google-nexus-4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Sunt foarte multe accesorii in afara dar cu un calcul mic ajungi la 100+ RON pentru un amarat de bumper de 15$.Daca vrei sa vezi ceva adevarat, uite aici http://dbrand.com/submodels/nexus-4/.Arata bestial modelul Titanium si Carbon .Acum am vazut review-ul la carcasele de Xperia Z si am avut curiozitatea sa intru pe Mobiledirect.ro.Am gasit o husa perfecta, cel putin asa pare din poza http://mobiledirect.ro/husa-google-nexus-4---book-type-black-de-la-cubz_it2q2s2r2.html. Multumesc inca odata pentru numele site-ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viruss Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Nu imi place Touch Wiz...Si nu am nevoie neaparat de 3g pentru ca am wireless acasa si la scoala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 TouchWiz? Cine a adus vorba de asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viruss Posted April 11, 2013 Author Report Share Posted April 11, 2013 pai i-am zis lui Andrey de ce nu am pus pe lista note 10,1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 De TW se poate scăpa ușor. Există atâtea launchere...... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viruss Posted April 12, 2013 Author Report Share Posted April 12, 2013 Oricum nu cred ca e mai bun N8000 decat N10... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 TouchWiz-ul nu este numai la nivel de launcher. il gasesti la setari, la bloatware si toate aplicatiile preinstalate. Insa sa stii ca daca nu instalezi un custom Rom practic vei trai doar din third-party apps. Pentru ca Nexus are setarile minime. Plus ca un custom rom scoate toata puterea la nevoie din procesor. Si poti scapa la jocuri si de bara de jos cu Pie Controls pe care o recomand. Asa vei avea un ecran complet de 10 inch cu acea rezolutie uriasa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian316 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) Eu consider ca mai bine astepti prezentarea tabletei Sony deoarece poate fi o surpriza placuta chiar daca nu are rezolutia uriasa de pe Nexus 10 insa una FullHD este si ea suficienta iar procesorul S4 Pro este un plus. mare a tabletei. Edited April 14, 2013 by Octavian316 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daser Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Nexus 10, vei avea si suport software din partea Google pentru urmatoarele update-uri, plus ca ai si un Android pur, fara aplicatii nefolositoare. Viruss 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan430 Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Ti-as recomanda Sony... 1.Este waterproof ,imi place asta,o poti spala,face poze sub apa si multe alte moduri de a te distra... 2.Rezolutia si procesorul sunt mai slabe dar ,din cate stiu, GTA este actualul joc din play store care poate solicita peste 2 nuclee ale procesorului... 3.Sony mai face multe alte produse,in afara de tablete:) 4.Arata mai ,,sexy''. 5.Are NFC parca,ceea ce poate fi foarte util uneori,mie mi se pare o trasatura super... 6.Experienta ta ca ,,user'' cred ca va fi mai placuta ,adica Sony inca mai are Walkman,are teme si setari pt baterie si multe alte lucruri interesante,vreau sa spun ca Google IO mi se pare mai minimalist,mai simplu,nu prea te uimeste,dar si Nexus 10 este foarte tare:)) Sper ca te-am ajutat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 bogdan, daca ai sti cat este de greu sa faci un lucru simplu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Avantajul major al Sony Xperia Tablet Z ar fi conexiunea 4G LTE. Chiar daca acum abonamentele sunt ceva mai scumpe, este o solutie de viitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Asteapta Google I/O. Se poate sa faca ca la lansarea lui Nexus 4 si 10, si anume sa lanseze acum Nexus 10 de 32GB cu 3G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ti-as recomanda Sony... 1.Este waterproof ,imi place asta,o poti spala,face poze sub apa si multe alte moduri de a te distra... 2.Rezolutia si procesorul sunt mai slabe dar ,din cate stiu, GTA este actualul joc din play store care poate solicita peste 2 nuclee ale procesorului... 3.Sony mai face multe alte produse,in afara de tablete:) 4.Arata mai ,,sexy''. 5.Are NFC parca,ceea ce poate fi foarte util uneori,mie mi se pare o trasatura super... 6.Experienta ta ca ,,user'' cred ca va fi mai placuta ,adica Sony inca mai are Walkman,are teme si setari pt baterie si multe alte lucruri interesante,vreau sa spun ca Google IO mi se pare mai minimalist,mai simplu,nu prea te uimeste,dar si Nexus 10 este foarte tare:)) Sper ca te-am ajutat... 2.Rezolutia da, dar citeam undeva ca ochiul uman nu mai percepe de la Full HD in sus.Procesorul nu este nici pe departe mai slab, din potriva avantajul Cortex A15 se compenseaza prin numarul mai mare de nuclee , prin procesul de fabricatie mai bun 28 nm vs 32 nm si de doua ori mai multe threaduri.Nu numai frecventa conteaza intotdeauana 5.Toate au NFC, asta e viitorul. Nexus 10 cred ca va castiga in cele din urma aici pentru ultimele update-uri de software si cu acea rezolutie.Pierde insa la conectivitate si camera, daca te intelreseaza, desi mi se parecaraghios sa pozezi cu o dihanie de 10" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 daca vrei poze, iti cumperi frumusel un dslr.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Ochiul uman nu poate percepe pixelii de pe ecrane cu o densitate mai mare de 300ppi. Cei ce au vazut ecrane 4K afirma ca se vede la fel ca in realitate SAU CHIAR MAI BINE (ceea ce e un pic cam ciudat). Deci nu poti spune ca ecranele 4K le vezi albe sau nu le vezi deloc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rAzEc Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Vad ca nu ai luat in calcul si o tableta cu win8 sunt destul de bune si acelea si vivotab Smart este o alegere buna il locul luni laptop daca ai reusit sa cumperi ceva sa ne spui si noua ca si eu sunt in aceasi postura ca si tine, luna viitoare as vrea sa fac si eu acest pas catre un nexus 10 .. dar mai avem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts