cata1015 Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 As dori sa va intreb cum as putea sa pun aplicatia igo de pe calculator pe telefon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Cu ajutorul unui cablu de date Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 (edited) Ne spui si ce ai descarcat?Ar trebui sa ai un fisier cu extensia .apk .Acela il pui in folderul Download iar inainte sa il instalezi intri in Setari> Securitate si bifezi surse necunoscute.Am gasit si ceva pe Google, fara prea mare efort. Dragut, dar nu avem voie linkuri spre warez, pirat. Sorry. Edited April 9, 2013 by Deio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digikent Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Ca sa instalezi igo Îți mai trebuie și restul de fișiere(cele cu content, data, plus apk lui) care le pui pe card sau în memoria lui. Și Îți trebuie un igo cu rezoluția telefonului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Cum aplicatia asta nu exista free, discutiile despre ea, trebuiesc facute pe privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata1015 Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Deci am descarcat aplicatia igo care are extensia .apk si cand bag cablu de date in calculator imi apare acolo joc in bara de start ca vede telefonul dar imi da o eroare (eroarea zice asa: A problem occured during hardware installation.Your new hardware might not work properly.) si dupa nu il mai vede. Ce sa fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Sa instalezi driverele Samsung sau sa instalezi Kies. Cauta-le pe net, sunt peste tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata1015 Posted April 8, 2013 Author Report Share Posted April 8, 2013 Am instalat Kies si cand bag cablu de date in telefon imi apare acolo pe Kies ca se conecteaza. Da tot acolo la ramane la conectat la nesfarsit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Inainte de a conecta cablul intra la setari>>wireless & retea>> more settings>> utilitare USB>>conectare cablu USB>> introduci efectiv cablul>> OK>> Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Sau cauti aici pe forum, ca e o discutie luuunga despre ce si cum la conectarea unui Samsung la PC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata1015 Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Am reusit multumesc. Daca apar alte probleme o sa scriu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata1015 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Dupa ce am instalat igo pe s2 cand intru in el imi apare pe display global_ctf not found ce sa fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Cum aplicatia asta nu exista free, discutiile despre ea, trebuiesc facute pe privat. Ai inteles ce a zis colegul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata1015 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Dar nu am intrebat daca exista free sau nu v-am cerut ajutorul in privinta tranferarii si instalarii acesteia pe telefon. Deci ma puteti ajuta sau nu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 nu v-am cerut ajutorul in privinta tranferarii si instalarii acesteia pe telefon. Dar titlul topicului si prima intrebare din primul post le-o fi pus Sf. Petru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCary Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 (edited) Dar titlul topicului si prima intrebare din primul post le-o fi pus Sf. Petru ? "...daca exista free sau nu, v-am cerut ajutorul in privinta tranferarii si instalarii acesteia pe telefon" A omis omul sa puna o virgula . Aici se vede importanta punctuatiei... Si ca sa nu fiu complet off-topic, intreb si eu: Nu ai internet pe telefon? De ce nu folosesti Dropbox, Google Drive, Box sau ceva asemanator pentru un apk? Ai aici si driverele. Edited April 16, 2013 by sCary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts