Clicky

Jump to content

Mai mare, tot mai mare... insa ne oprim ?!?


Ilici Andrei

Recommended Posts

Asta este o intrebare pe care si-au pus-o multi. Dimensiunea ecranului tot creste... insa pana cand? Se pare ca urmatorul Nexus si Motorola X Phone vor avea ecrane de 4.5 inch, iar HTC One a ramas la 4.7 inch. Incearca ei oare sa se opuna acestui trend ascendent? Sa speram, pentru ca daca vrem ecrane mari ne luam un phablet sau o tableta.

Link to comment
Share on other sites

Pai ca si nucleele la procesoare la fel si ecranele si rezolutiile lor urca ametitor de repede. Eu zic ca ce depaseste 4,8 inchi e deja phablet nicidecum telefon. Dar sunt unii utilizatori care vor ecrane si procesoare. Asa ca dau paine si circ doritorilor, iar noi care ne mai uitam un picut stam si inghitim in sec :)

Link to comment
Share on other sites

Lasa ca vin Huawei cu 6,1inchi si parca anunta si Sony asta..., nici Samsung nu se lasa mai prejos. Exageraza, dar noi nu avem nimic de facut. Tin minte ca facuse PhoneArena un sondaj care e dimensiunea ideala. Prin 2011, daca nu gresesc anul cand Galaxy S avea 4", era si HTC Desire HD ( ei au fost primii care au facu telefonul mare pentru perioada de atunci, acum tot ei o opresc :)) ) si iPhone 4 3,5", era considerat ideal 3,5"-3,7". Anul urmatorul cand a aparuse de cateva luni bune S2, HTC Sensation ajunsesera procentele celor care vor 4" si celor care vor 4,3" era cam egala. Deci si oamenii doresc ecran mai mare, dar companiile nu inteleg ca trebuie sa se opreasca pe la 5" - 5.5".

Link to comment
Share on other sites

Mai mare de sgs 2 nu am butonat(adica peste 2 saptamani), am mai butonat cateva minute lg l9 si mi-sa parut mare rau, e greu cu intrebarea asta...

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Edited by Gastarbeiter
Link to comment
Share on other sites

Și mie mi s-a părut Note 2 imens la început, dar după jumătate de ora am început să mă înțeleg cu el iar după câteva zile nici nu mi s-a mai părut așa mare. Acum problema este..... ca toate telefoanele sunt mici....pt mine.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

 

 

Link to comment
Share on other sites

Corect spus.

Pana exista piata si guri de hranit (care sa tipe ca vor, adica :P ), se vor vinde de toate marimile. Doar asa e si la masini, dar le ignoram ca nu suntem forum auto :))

Link to comment
Share on other sites

Mie imi convine...mai ales ca acum marginile au devenit foarte mici ...ecranele vor fi edge to edge si tot asa...telefonul perfect parerea mea ar avea 6" butoane in interfata si fara margini ..pur si simplu un ecran pe toata partea din fata ...ar fi genial si s-ar pastra in dimensiunile decente existente pe piata (13.5 cm x 7 cm) ...si cine stie...o grosime de 3 cm ar fi binevenita daca s-ar produce si o suprafata cu un grip bun!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use