Mihnea Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Si nici rezolutie FHD. Sent from my Nexus 4 powered by Qualcomm Snapdragon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 @Tyler Durden 4. Ca despre 5 nu avem informatii. Si cand a zis deio de 5, ai adus argumentul bateriei externe, nu al bateriei de pe 4. Si mie mi s-a parut un argument fortat. Baterie externa, alt launcher ca sa nu ai lag, custom kernel la Nexus... Cam multe. Dar deviem. Nexus-ul nu are baterie slabă, scot screen time-uri de 6 lejer dar probabil că Note-ul are o autonomie de aia mi s-a părut viabilă treaba cu bateria externă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) Crezi că dacă are 2300 de mAh poți să-i pui ștampila că autonomia bateriei ține mai puțin decât un Note să zicem? Nexus-ul are 0 bloatware. Eu dacă-mi pun software-ul stock + custom kernel, activez funcția de dual core mode, scot 8h de screen time. Repet, asta dacă vreau maximum baterie. Pot să pun aplicația x să meargă la 1.8 ghz sau alta la 1 ghz. Se numește per-app-control dacă tot vrei baterie. Alt launcher ca să nu ai lag? Cine a pomenit de alt launcher ca să nu ai lag? Nexus-ul mătură cu foarte multe telefoane când e vorba de fluiditate. Ia uite ce face un custom Nexus 4 în fața lui S4. Subestimați foarte mult Nexus-ul dar sunt câțiva care-i știm valoarea. Argumentul cu bateria așa-l văd eu. Note 2 = 2000 RON Nexus 4 = 1300 RON + bateria externă 150 de RON = 1450 RON Nexus 5 = 350 de euro(16 gb) = 1550 RON + 150 RON baterie externă = 1700 RON See my point? În fine, promit că nu mai discut pe subiect. Edited October 21, 2013 by Tyler Durden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Nenea, enumerarea aia a mea se referea la intreg universul Android. De aia am scris "custom kernel la Nexus", ca sa nu crezi ca m-am referit la Nexus cand am zis si de custom launcher. Dejaba. Si eu, daca vreau mai multa memorie la tableta mea imi pun card. Si altii, daca vor sa-si goleasca memoria interna, baga un cablu USB OTG si un stick si gata. Ai prins ideea ? E bine ca-ti aperi investitia, dar vorba lui Deio, "Nu trebuie sa te ataci, nimeni nu va ataca pretioasele voastre telefoane sau branduri." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) Am înțeles, nu are rost să mai detaliez că nu am cu cine. Trist. P.S. LG chiar mi-a trimis un mail că apăr cu brio brand-ul/telefonul, chiar dacă e o simplă dudă...pentru unii. Edited October 21, 2013 by Tyler Durden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Dar te rog, detaliaza. Spune-ne cum e cu USB OTG pe SlimPort la 16 GB si fara card. Nu de alta, dar si la Nexus 5 se pare ca au pastrat minunea si ar fi ontopic. Promit ca daca nu pricep (adica n-ai cu cine) sa iau lectii in particular. Si mai mult ca sigur sunt altii, doritori de Nexus 5, care sigur vor pricepe. Si mai promit sa asigur materialul didactic, De alimentat sick-ul, alimentam de la baterie externa. Gastarbeiter and samyjuanito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Am înțeles, nu are rost să mai detaliez că nu am cu cine. Trist. P.S. LG chiar mi-a trimis un mail că apăr cu brio brand-ul/telefonul, chiar dacă e o simplă dudă...pentru unii. Frate, te certi cu toata lumea pe unde prinzi, parca suntem in mahala. samyjuanito and Gastarbeiter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 (edited) Daca se cearta nu stiu, dar si voi o tineti sus si tare impotriva Nexusului. Sa vedem ce o sa faceti cand o vor lua toti producatorii pe urmele Samsung, cand se va introduce region lock, un fel de Knox sau mai stiu eu ce. Puteti spune adio custom romurilor si altor moduri care ne fac telefonul mai rapid sau il tin in pas cu ultimele aparitii, vor face ceilalti producatori din Android un sistem limitat cum e IOS-ul, limitat pe latura de hacking&modding. Pana la urma e un telefon, sa il vad eu pe ala care tine atarnat un stick in telefon, e chiar asa necesar? 16 Gb sunt suficienti, iar 32 va fi disponibil anul asta. Puneti filme in telefon? Chiar asa de placut e sa te joci pe un ecran de cativa cm? Edited October 21, 2013 by Mihnea denis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 La Nexus nu. Sunt telefoane pentru developeri, sau si pentru developeri, fara editii speciale, ca la Samsung, HTC sau LG, asa ca mereu vor fi deblocabile la bootloader. Evident, cei care stiu sa il si reblocheze, nu vor avea probleme, de aceea metoda nu este accesibila oricui, pentru a preveni retururi multe RMA. Developerii stiu cum sa procedeze, sau cei care se pricep si nu sunt neaparat developeri. Google a lasat usa asta deschisa si sunt sigur ca nu o vor inchide niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Concediu. Adica poze si filme multe. Strainatate, Adica roaming. Pe telefon am asa: muzica multa (ca sunt plecat), navigatie offline, TripAdvisor (sau echivalente). Si as vrea, daca nu cer prea mult, sa n-am grija spatiului pe un telefon. Faptul ca cineva nu are nevoie de o chestie banala si veche, asta nu inseamna ca alti 100 n-au nevoie de ea. Asta imi aminteste de "ha, ha, ha, voi nu puteti face o operatiune simpla, transfer prin BT". Si legat de limitari, o limitare hardware e mai limitativa decat una software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Posibila lansare pe 31 octombrie http://mobilesyrup.com/2013/10/24/nexus-5-release-date-rumours-google-play-on-october-31st-canadian-carriers-on-november-8th/ imagini cu bateria de 2300 mAh http://www.fanaticfone.com/get-hands-on-the-nexus-5-battery/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) Chiar ma intrebam cand va exista un topic si pentru Romania pe forumurile XDA. O idee buna, o sa promovez si pe Computer Games, sunt multi doritori si acolo. Edited October 27, 2013 by Mihnea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 @evleaks data de lansare 1 noiembrie si Nexus 5 alb https://twitter.com/evleaks/status/394509093777317888 Mihnea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Chiar ma intrebam cand va exista un topic si pentru Romania pe forumurile XDA. O idee buna, o sa promovez si pe Computer Games, sunt multi doritori si acolo. Ce id ai pe Computergames? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Mihnea1207 Trimis de pe Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbosanu Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Mihnea te-ai inscris in comunitatea nexus de googe+? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Sunt inscris in toate comunitatile Android, plus programe beta pentru testarea aplicatiilor si multe altele. Nici eu nu mai stiu in ce nu m-am inscris. Trimis de pe Nexus 4 Tyler Durden and n_iulian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Primele imagini realizate cu Nexus 5 http://www.androidpolice.com/2013/10/28/first-photos-taken-with-the-nexus-5-show-up-on-google/ Specificatii confirmate de un operator canadian http://www.theverge.com/2013/10/28/5039968/nexus-5-specs-leaked-by-canadian-carrier-wind-mobile http://www.androidpolice.com/2013/10/28/nexus-5-pre-registration-page-goes-live-for-wind-mobile-in-canada-confirms-1632gb-capacities-dimensions-8mp-ois-camera-and-more-plus-palettes-of-phones/ Mihnea and n_iulian 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Cica sunt 28 (data) de legume in acea poza si de 5 (numarul modelului) tipuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 29, 2013 Author Report Share Posted October 29, 2013 Si anul ? Ca azi e 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Se lanseaza pe 5 noiembrie. Trimis de pe Nexus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Nexus 5 in Taiwan http://gsminsider.com/2013/10/more-clear-images-of-lg-nexus-5-leak-from-ncc/ si Android KITKAT 4.4 - Android Animation - Magic! FGH 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Imagini cu Nexus 5 si raspunsuri la intrebari - Got to spend some time today with a Nexus 5, AMA! : Android http://www.reddit.com/r/Android/comments/1plg15/got_to_spend_some_time_today_with_a_nexus_5_ama/ "What were some new things you noticed about KitKat? complete backup solution, think icloud but for android. i am under the impression, apps data, saved games, settings for each app, etc." "doesn't feel cheap like a samsung device, feels great in the hand, its similar to holding a G2 but no volume controls. im very impressed." discutia continua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 31, 2013 Author Report Share Posted October 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=uP0GCzie9u0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Video-ul asta e vechi de o luna, nici macar nu scrie Nexus pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts