trs Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 (edited) Stie cineva cand apare JB oficial pentru SII ? Aa...si inca o intrebare cine imi poate exlica si mie cum se face update prin Kies Air ? Va multumesc Edited March 18, 2013 by trs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 La S3 merge si prin wi-fi din setari-> actualizare software.. la mine la S2 parca nu gasea nimic. Probabil daca nu a aparut apare curand ca stiu ca au inceput actualizarile, dar vin pe regiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Din ce vad pe sammobile pt Romania inca nu este disponibil update la 4.1.2 http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9100&pcode=CNX#firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex B Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 Stie cineva cand apare JB oficial pentru SII ? Aa...si inca o intrebare cine imi poate exlica si mie cum se face update prin Kies Air ? Va multumesc Salut trs, uite aici topicul pentru aceasta discutie. Innoxius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 O sa te rog sa folosesti topicul deja existent si voi inchide topicul asta. Multumesc pentru intelegere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts