madydec Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Salutare tuturor,m-am gandit sa achizitionez o camera care sa face si poze la rezolutie maxima si sa filmeze bine,1080p,bugetul e pana in 1700 de lei:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Ce inseamna "la rezolutie maxima" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 o rezolutie la care pozele sa se vada bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Vrei sa filmezi sau sa faci poze cu aparatul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) fatilor, un fotograf amator va zice asa: - niciodata o camera foto nu va filma bine - niciodata o camera video nu va face foto bine de fiecare data e un compromis. camera foto nu iti sta bine in mana cand filmezi (daca filmezi de pe trepied... e de pe trepied si nu ai libertate de miscare). camera video nu va avea senzor destul de mare (aici nu ma refer la megapixeli ci la dimensiunea efectiva a acestuia) astfel incat sa permita obtinerea unor fotografii bune in conditii de luminozitate dificila. asadar solutia: - o camera foto + o camera video = nu cred ca te incadrezi in buget. acum revenim la utilizare: la ce vrei sa le folosesti? eu am 3 camere foto si 2 camere video ca sa pot acoperi toata plaja de utilizari. un dslr - cu obiective decente pentru foto un bridge - cu obiectiv decent pentru foto instantanee / sotia il foloseste o camera compacta subacvatica + antisoc - pentru foto de actiune si in apa (3 m). o camera video cu senzor 3ccd - pentru filmari de zi cu zi o camera video action cam pentru filmari "action". adica montata pe masina, pusa pe cap cand fac rafting sau scubadiving... si bine-inteles 2 telefoane cu android: htc evo 3d cu filmare hd (720) 3d si acer cloudmobile cu filmare fullhd. messer zice ca-s chiabur! asadar zi-ne ce utilizari vrei sa aiba si noi cu drag iti facem recomandari. later edit: pozele se vad bine de la 5mpx in sus. la 5mpx poti scoate linistit fotografii la studio foto format A4 (cat o coala ministeriala). pozele pentru net... sunt de 2mpx in jos... deci nu e cazul sa exagerezi cu rezolutiile.... ai aici o tabela cu comparatii http://www.bhphotovideo.com/FrameWork/charts/resolutionChartPopup.html uite cum aproape te incadrezi in buget/mai ai de adaugat carduri si acumulatori de aia zic ca aproape te incadrezi in buget. http://www.f64.ro/nikon-coolpix-l310-negru-bonus-nikon-cs-p08-geanta-foto-joby-gorillatorch-original-galben-lampa-cu-picioare-flexibile-sd-4gb-sandisk-ultra-ii-nikon-gp-power-bank-s350-compact-charger-4aa-2100mah-4754.html http://www.f64.ro/sony-hdr-cx190e-camera-video-full-hd-zoom-optic-25x-foto-5-3-mp-lcd-de-6-7cm.html?bid=2551 Edited March 15, 2013 by dtatar Mihai and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 Am gasit si asta http://www.emag.ro/aparat-foto-dslr-nikon-d3100-black-obiectiv-18-55mm-vr-vba280k001/pd/ERHW2BBBM/ o fi bun?In principal vreau pentru poze si 2-3 videoclipuri pe saptamana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) O fi. Dar vezi dacă pe f64 nu e mai ieftin. Oricum să te aștepți la zoom mic adică 3x. Deci vei avea nevoie de încă un obiectiv. Acumulatorii sunt încă o problemă. Dacă ești la prima cameră nu îți recomand direct dslr. Dacă îl vei folosi doar pe modul auto... Ai dat bani degeaba. Eu după 10 ani de cameră bridge și un curs de tehnică și artă fotograficăam trecut la dslr. Trimis prin semnale de fum. Sent using smoke signals. HTC Evo 3D și Tapatalk 2. Edited March 15, 2013 by dtatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 N-am avut timp sa-ti scriu ce a scris dtatar. Ceea ce vrei tu e o struto-camila. Ai putea alege un DSLR, dar ar fi overkill. Asculta-l ca vorbeste bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 Am inteles,deci pentru mine ca incepator ar trebui un bridge .Imi poti recomanda unul bun pana in 1700 de lei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 omule! tu ai vazut linkurile de la mine din post? cu 1700 te faci cu un bridge bunicel si o camera video FULLHD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 Am vazut linkurile dar vroiam in 1700 un bridge bun si renunt la camera video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 ideea e ca in fiecare post pe care-l faci sa incerci sa ne lamuresti... tu o tineai pe a ta fara sa ne explici dece. recomandarea mea e sa nu dai 1700 pe un bridge. da pana la 1000 lei. si iti raman. nu pot sa inteleg dorinta ta de a da MAXIMUL de bani posibil pe un produs. imi aminteste de vremurile cand lucram in banca si venea omul sa ceara credit 20000 lei si cand ii ziceai ca se incadreaza la 30000 el lua 30000. recomandare pertinenta: mergi in oricare altex/mediagalaxy/flanco/domo sau similare si ia in mana o camera. vezi daca butoanele iti sunt la indemana... daca ti se potriveste in mana (pentru ca vei fotografia cu el in mana). sfat pertinent: nu te arunca dupa cei mai multi megapixeli - de ce? vezi tabelul din postul de mai sus sfat pertinent: nu te arunca dupa cel mai mare zoom - de ce? il vei putea folosi NUMAI daca vei avea un trepied. eu unul consider ca un zoom mai mare de 8 - maxim 10 e "overkill" in fotografia de zi cu zi. dupa ce ai pus mana pe camera intra pe site-uri specializate in preview-uri. eu recomand http://www.dpreview.com/products/cameras noi NU PUTEM DECIDE pentru tine. nu stim cat de inalt esti. cat de mare iti e mana. daca vezi mai bine cu ochiul stang sau cu dreptul. daca esti stangaci/dreptaci. daca ai cunostinte foto. daca ai abilitati foto. daca ai talent foto. noi nu stim daca ai in casa tv full hd - ca sa vezi inregistrarile facute cu camera. noi nu stim daca ai deja carduri (sd - sau alte tipuri) in functie de care sa alegi camera. Mihai, Gastarbeiter and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madydec Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 Am inteles sfatul dat.Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielms Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Buna ziua,Ieri am vazut o camera de la LG, filmeaza 3D. Sunt curios daca exista cineva care o are si poate sa ne spuna ceva despre ea.Este vorba de camera "CAMERA VIDEO HD 3D LG IC330, 5 MP, 10X, 3.2 INCH, USB, NEGRU"Model: ATVIC330Rezolutie senzor (Mp): 5Zoom optic: 10xDiagonala ecran (inch): 3.2 Suport inregistrare: Card SDConectori: USB, HDMICuloare: Negru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 22, 2013 Report Share Posted September 22, 2013 Unde și la ce preț ai văzut-o? Ai pe ce să vizionezi filmări 3d? Mănânci cai? Qashqai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielms Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Unde și la ce preț ai văzut-o? Ai pe ce să vizionezi filmări 3d? Mănânci cai? Qashqai! Am vazut-o la MediaGalaxy - pret 999 lei. Da am pe ce sa vizionez, am un TV LG 3D. Camera parca este facuta pentru acest televizor, doar ca nu am vazut pareri despre ea. Este interesanta, dar nu stiu ce sa zic despre aceasta camera. Am crezut ca sunt persoane care o au si pot sa ne spuna cateva pareri. Recunosc ca un review ar fii ultil. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan@GiZ Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Modelul acesta nu prea a fost comercializat separat, era oferit la pachet cu un TV 3D LG. Mai apare si sub numele DXG IC 330, uite cateva specificatii http://www.lgfree3dsummer.de/Merchants/LGCamcorder/PDF/Specs_Camcorder.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Ei... Nu le avem noi pe toate. Eu am 2 telefoane 3d și chiar am testat filmările și pozele 3d pe un LG la un Altex... Vezi dacă google te ajută cu reviewuri. Eu sunt pe telefon și e scump netul... Din pdf cu specificații camera nu e rea. Îngrijorarea mea o reprezintă acumulatorul și poziția butoanelor. Mănânci cai? Qashqai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielms Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Acelasi lucru ma gandeam si eu, specificatiile nu arata rau. Cred ca este o camera interesanta, si daca ma uit la competitori (cei drept au si un nume) pretul este destul de bun. Incerc sa gasesc ceva reviewuri pentru acest produs. Am vazut ca in Romania nu s-a facut nici un review la aceasta camera si nici pareri de la utilizatori nu avem. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 (edited) E o porcărie! Filmează prost. Nu are zoom (adică are dar e digital). Noroc că eu am primit-o și nu cumpărat-o... La achiziția unui televizor. Mănânci cai? Qashqai! Edited October 6, 2013 by DTTR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted October 6, 2013 Report Share Posted October 6, 2013 Dslr-urile filmeaza foarte bine cu obiective foarte bune, orice camera video "fumeaza intro parte suparata"! Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Prin vara am fost la un eveniment cultural (na, ma laud si eu, dar stati linistiti, nu o fac prea des). Erau 4 operatori care filmau, toti, dar absolut toti cu camere foto. Si nu erau amatori. Erau pe trepiede, aveau montate microfoane si lumina, tot tacamul si totul profi. Gastarbeiter 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted October 7, 2013 Report Share Posted October 7, 2013 Am si eu un nikon d5100 cu obiectivul de kit 18-55mm, chiar si asa filmeaza destul de bine, mai ales ca obiectivul are VR(reducere a vibratiilor)...(nu ca ma laud, dar vreau sa zic )! Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts