w3bz Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Salut Mobilissimo! Vreau sa stiu si eu cum pot aduce telefonul la androidul original si sa nu dea tot felul de errori in kies ca a fost modificat soft-ul... La 4.1.2 l-am instalat prin odin , luat de pe sammobile (vodafone 4.1.2). La 4.1.2 , am cateva probleme: senzorul de proximitate o ia razna(cand ma suna cineva si il pun la ureche se face negru ecranul cum e si normal dar daca iau urechea tot negru ramane , pana nu inchide persona respectiva nu am ce ii face). Iar deelay-ul acela la contacte enervant ( 2 sec ) . Fotografiile imbunatatie :>... Si exista vro cale sa recuperez niste fotografi dupa un wipe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Exista Triangle Away despre care s-a mai discutat pe aici, dar are nevoie de root (sterge counterul care tine evidenta numarului de flash-uri). Ce versiune de telefon ai si ce ROM ai scris cu Odin? Ai incercat un 4.1.1? Am citit ca s-au plans multi de probleme cu 4.1.2. Neavand un S III, mai mult de atat nu pot sa te ajut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bz Posted March 10, 2013 Author Report Share Posted March 10, 2013 Deci mai intai spunemi ce face Triangle Away. Cum sterg numarul de flash-uri. Eu am pe el 4.1.2 , luat de pe sammobile de la vodafone romania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Citeste pe acest topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts