Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Depinde in cat timp ti s-a cojit rama. Presupun ca dupa 6 luni - 1 an se considera ca sunt semne normale de uzura si nu defect de fabricatie.

Sent from my LG G3-D855 using Tapatalk

Stiti cumva daca exfolierea ramei se poate schimba pe garantie?

Niște colegi de pe alt forum, au relatat ca la ESD București se rezolva prin garanție problema cu exfolierea ramei, dacă nu sunt urme de lovituri pe rama (căzături...). Chiar zilele acestea s-a discutat pe forum și vreo patru useri au spus ca lor le-a fost schimbata rama pe garanție. Da un telefon la ESD (găsești nr. pe net), și vorbește cu ei... dacă ești din București ți-l rezolva într-o ora, dacă nu îl trimiți prin curier dar durează puțin mai mult (o săptămână și ceva).Nu vreau sa le fac reclama dar pana acum am auzit doar cuvinte de lauda la adresa celor de la ESD.

Succes.

Edited by pedro2767

Normal ca uri dau folia sau sticla de pe ecran jos dacă îți schimba marginea sau display-ul. Acea folie ti.o pun ei ca sa nu se zgarie ecranul. Am schimbat și eu display-ul la s4 si tot cu folie( de la ei penrru a nu se zgaria ecranul ) peste mi.a venit. Doar dacă ai folie, sticla nu o sa iti puna si alta la schimb:))) desi fiind schimbata marginea e posibil sa iti puna tot acel geam.

Asa..știam eu ceva, dar nu eram sigur. De aceea e folia aia pe ecran pentru a "ti.l da in tiplă". Asa l.am primit și eu. dar eu am schimbat ecranul. Atunci o sa mă duc și eu mai încolo după încă 3,4 luni sa mi schimbe marginea rama la Note 4 daca le schimba. E zgariata acea dunga micuta destul de naspa in husa fiind,restul e impecabil si restul marginii.