Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Multumesc mult pentru link-uri.Am comandat de pe MobileDirect pentru ca am mai cumparat de la ei si am fost multumit.Acolo scrie de 2.0A.Sper sa incarce cum trebuie ca altfel nu stiu ce sa mai fac cu el.

Ar trebui sa se rezolve problema. Ceea ce pusesei tu in poza este un incarcator cu output de 1 amper, cel pentru S3.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Eu zic sa stai linistit. Cred ca ai rezolvat problema prin cumpararea unui incarcator de S4. Ce aveai tu probabil era de la alt telefon (probabil S3, nu cunosc exact modelul). Bateria nu are cum sa fie de la alt telefon, cum ar fi S3, caci ma gandesc ca nu se potrivea. Deci, mai mult ca sigur incarcatorul nu incarca cum trebuie, nefiind cel pentru S4.

Asteptam noutati dupa incarcarea cu cel nou. ;)

Pentru ca ma chinuie talentul si nu ma pot abtine,am instalat ps S4,rom-ul ce vine pe S4 Google Edition(Android 4.3). Se misca foarte bine,mai fluent si mai rapid decat TouchWiz.Singurul dezavantaj este ca nu mai avem acele functii de pe S4(Airview,air gesture,etc).A fost destul de simplu sa il instalez. :)

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 4

post-58-137726081876_thumb.jpg

post-58-137726082992_thumb.jpg

post-58-137726083976_thumb.jpg

post-58-137726084968_thumb.jpg

Pai nu-i acelasi lucru cu Flipboard? Eu am incercat SociaLife de la Sony si nu vedeam ce scriu cand incercam sa postez pe Twitter pentru ca fundalul era negru ca si scrisul.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Cum e autonomia? Vedeam pe alte forumuri ca Androidul Stock de pe GE scoate cu o ora in plus fata de cel cu Touchwiz.

Sent from my Nexusâ´

Nu am facut un test al autonomiei,dar pot sa spun ca sunt multumit de baterie.Ma tine lejer o zi bateria si asta este tot ce vreau de la un telefon :)

______________________________________________________________________________________________________________

Pentru posesorii de Galaxy S4,am o intrebare:ce huse/carcase sau folii folositi?Eu zic sa punem fiecare cate o poza si niste pareri,ne mai inspiram:) (Da,stiu ca mai exista un topic despre accesorii,dar acela e general,aici sa fie doar pentru Galaxy S4)

Ceea ce folosesc eu :D

post-58-0-15959200-1377573362_thumb.jpg

Edited by Gaocre

Eu folosesc s-view pentru evenimente si tinute mai "business" iar in general o husa din tpu de la cubz de pe mobiledirect (cea transparenta cu S pe spate). Erau puține huse când mi-a sosit telefonul. Acum astept sa adun niste banuti sa iau Spigen armor slim view +spigen nano glass. :D

• 4 weeks later...

Am gasit filmuletul asta pe internet:

Diferenta intre S4 si HTC One mi se pare foarte mare. Sa fie chiar asa sau e ceva "in neregula"? Unul 61%, altul 18% mi se pare o diferenta enorma....Sa nu mai zic fata de Xperia Z (care totusi pe fundal are live wallpaper si nu fundal simplu ca S4 si One).

mai are cineva probleme cu actualizarea politicii de securitate(de la samsung)?

de 2 zile mi-a aparut acel scut cu sageata verde si imi cere sa actualizez politica de securitate dar nu reusesc

intotdeauna primesc eroarea ca actualizarea nu a reusit din cauza problemelor de retea(si prin date mobile si prin wifi)

rom-ul este original , singurul lucru ce l-am schimbat a fost tipul rom-ului

telefonul a venit cu softul de Romania si i-am pus soft de Nordic Contries 

N-am patit asa, desi am schimbat si eu rom-ul cu unul pentru o alta tara. Insa acum sunt pe rom-l initital. Poate au schimbat ceva in ultimele update-uri cu Samsung Knox al lor.

Nu actualizați dacă sunteți interesați de custom rom. E o problema cu noul bootloader.

Mai multe informații aveți aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832

Edited by ionutzvip