Gaocre Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Poti incerca aici (am adaugat link-urile in ordinea crescatoare a pretului): - http://www.mobiledirect.ro/incarcator-retea-samsung-de-2a--note-2--galaxy-s4-_it2x203s2.html ; - http://www.gsmnet.ro/incarcatoare-casa-originale/samsung/amperaj-2000ma/f/972 ; - http://www.okazii.ro/incarcatoare-telefon/incarcator-galaxy-s4-i9505-samsung-original-format-din-cablu-incarcare-date-si-adaptor-usb-5v-2000ma-model-eta-u90e-ecb-du4ab-livrare-gratuita-a130454501 ; - http://www.cel.ro/incarcatoare-retea/incarcator-retea-samsung-microusb-alb-l/ ; - http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Incarcatori/Samsung-Incarcator-Samsung-ETA-U90EWEGSTD-Alb-102308.html . Multumesc mult pentru link-uri.Am comandat de pe MobileDirect pentru ca am mai cumparat de la ei si am fost multumit.Acolo scrie de 2.0A.Sper sa incarce cum trebuie ca altfel nu stiu ce sa mai fac cu el. r3cky 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmihai92 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Multumesc mult pentru link-uri.Am comandat de pe MobileDirect pentru ca am mai cumparat de la ei si am fost multumit.Acolo scrie de 2.0A.Sper sa incarce cum trebuie ca altfel nu stiu ce sa mai fac cu el. Ar trebui sa se rezolve problema. Ceea ce pusesei tu in poza este un incarcator cu output de 1 amper, cel pentru S3. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steff195 Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Eu zic sa stai linistit. Cred ca ai rezolvat problema prin cumpararea unui incarcator de S4. Ce aveai tu probabil era de la alt telefon (probabil S3, nu cunosc exact modelul). Bateria nu are cum sa fie de la alt telefon, cum ar fi S3, caci ma gandesc ca nu se potrivea. Deci, mai mult ca sigur incarcatorul nu incarca cum trebuie, nefiind cel pentru S4. Asteptam noutati dupa incarcarea cu cel nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bz Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Da e de s3 ... asa am si eu 5v-1a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 In sfarsit mi-a ajuns incarcatorul.Se pare ca incarca cum trebuie si incarcatorul era de vina.Multumesc mult pentru ajutor si sfaturi si pentru ca ma pot bucura intr-un final de telefon. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 mesersmith, r3cky, Ionutzvip and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Pentru ca ma chinuie talentul si nu ma pot abtine,am instalat ps S4,rom-ul ce vine pe S4 Google Edition(Android 4.3). Se misca foarte bine,mai fluent si mai rapid decat TouchWiz.Singurul dezavantaj este ca nu mai avem acele functii de pe S4(Airview,air gesture,etc).A fost destul de simplu sa il instalez. Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 4 Mihnea and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Si le simti lipsa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Si le simti lipsa ?Chiar deloc.Eu nu foloseam acele functii si le consider in continuare inutile Sent from my GT-I9505G using Tapatalk 4 denis and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Ce rom ai instalat.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 (edited) Ce rom ai instalat.? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2348272 Edited August 24, 2013 by Gaocre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Pentru doritorii de blinkfeed am găsit aplicația asta care aduce puțin..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2229625 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Pai nu-i acelasi lucru cu Flipboard? Eu am incercat SociaLife de la Sony si nu vedeam ce scriu cand incercam sa postez pe Twitter pentru ca fundalul era negru ca si scrisul. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Ceva de genul. Eu il testez pentru citit știri. Nu prea postez de pe el Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 Pentru știri folosesc Pulse și feedly. Nu am nevoie de mai mult. Sent from my Nexusâ´ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2348272 Cum e autonomia? Vedeam pe alte forumuri ca Androidul Stock de pe GE scoate cu o ora in plus fata de cel cu Touchwiz. Sent from my Nexusâ´ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 (edited) Cum e autonomia? Vedeam pe alte forumuri ca Androidul Stock de pe GE scoate cu o ora in plus fata de cel cu Touchwiz. Sent from my Nexusâ´ Nu am facut un test al autonomiei,dar pot sa spun ca sunt multumit de baterie.Ma tine lejer o zi bateria si asta este tot ce vreau de la un telefon ______________________________________________________________________________________________________________ Pentru posesorii de Galaxy S4,am o intrebare:ce huse/carcase sau folii folositi?Eu zic sa punem fiecare cate o poza si niste pareri,ne mai inspiram:) (Da,stiu ca mai exista un topic despre accesorii,dar acela e general,aici sa fie doar pentru Galaxy S4) Ceea ce folosesc eu Edited August 27, 2013 by Gaocre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serban Vieriu Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Eu folosesc s-view pentru evenimente si tinute mai "business" iar in general o husa din tpu de la cubz de pe mobiledirect (cea transparenta cu S pe spate). Erau puține huse când mi-a sosit telefonul. Acum astept sa adun niste banuti sa iau Spigen armor slim view +spigen nano glass. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Am gasit filmuletul asta pe internet: Diferenta intre S4 si HTC One mi se pare foarte mare. Sa fie chiar asa sau e ceva "in neregula"? Unul 61%, altul 18% mi se pare o diferenta enorma....Sa nu mai zic fata de Xperia Z (care totusi pe fundal are live wallpaper si nu fundal simplu ca S4 si One). Mihnea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Da, foarte interesant. Nu știu dacă o fi și real. Dar dacă e așa...e grav pentru ceilalți doi producători. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FGH Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 La samsung mereu tinea bateria mai bine, daca e sa ne aminitim de S2 vs Sensation sau S3 vs One X. Mai degraba conteaza ce gpu sau display are, decat sa fie cat mai multi mah la baterie. Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 mai are cineva probleme cu actualizarea politicii de securitate(de la samsung)? de 2 zile mi-a aparut acel scut cu sageata verde si imi cere sa actualizez politica de securitate dar nu reusesc intotdeauna primesc eroarea ca actualizarea nu a reusit din cauza problemelor de retea(si prin date mobile si prin wifi) rom-ul este original , singurul lucru ce l-am schimbat a fost tipul rom-ului telefonul a venit cu softul de Romania si i-am pus soft de Nordic Contries Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 N-am patit asa, desi am schimbat si eu rom-ul cu unul pentru o alta tara. Insa acum sunt pe rom-l initital. Poate au schimbat ceva in ultimele update-uri cu Samsung Knox al lor. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanrudy Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 problema e ca nu imi mai aduc aminte rom-ul original daca era cel general pt Roamnia sau era cel de cosmote stiu sigur ca telefonul a fost cumparat la liber de la cosmote si parca imi aduc aminte ca era varianta cu XX+++ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 (edited) Nu actualizați dacă sunteți interesați de custom rom. E o problema cu noul bootloader. Mai multe informații aveți aici http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832 Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Edited September 24, 2013 by ionutzvip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Mai mult ca sigur era varianta COA. Incearca rom-ul COA si daca nu merge, incearca rom-ul ROM. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 razvanrudy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts