Sp1tfire Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Care este CSC-ul telefonului tau? Daca vorbesti despre COA (unbranded si Cosmote), eu l-am facut acum 2 zile si n-am avut nicio problema. Dar eu le pun cu Odin. Dureaza fix 5 minute. Mai usor decat prin Kies, care e cel mai prost program ever. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Cucolea Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Care este CSC-ul telefonului tau? Daca vorbesti despre COA (unbranded si Cosmote), eu l-am facut acum 2 zile si n-am avut nicio problema. Dar eu le pun cu Odin. Dureaza fix 5 minute. Mai usor decat prin Kies, care e cel mai prost program ever. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 PDA: MF8 / PHONE: MF8 / CSC: MF1 (COA). Asta e ceea ce am acum pe el. Imi poti spune te rog daca tu ai alte MF-uri? Multumesc mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Asta e ultimul nu are absolut nicio problema. Cine stie ce aplicatie ai avut instalata care a provocat un boot-loop dupa update. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Cucolea Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Asta e ultimul nu are absolut nicio problema. Cine stie ce aplicatie ai avut instalata care a provocat un boot-loop dupa update. Multumesc de ajutor. in schimb acum am intrat in ceata cu o chestie: se spune ca la factory reset telefonul revine la firmware-ul initial; pe care l-a primit din fabrica. dupa factory resetul aplicat eu nu am mai facut nici un update de softeare deci sunt pierdut daca spui ca asta e ultima varianta. Oricum dupa acel reset nu am mai avut probleme deci clar fusese de la o aplicatie pe care probabil nu a putut sa o citeasca sau in care ramasese blocat. Mersic mult de raspunsuri si de timpul acordat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Nu revine la firmware-ul initial. Revine la firmware-ul pe care il ai instalat inainte de factory reset. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 De astazi sunt fericitul posesor al unui S4,dar am observat o chestie ciudata:in timp ce telefonul este la incarcat si umblu la el,scad procentele la baterie.Este de vina incarcatorul,bateria sau asa este normal? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Depinde ce intelegi prin umblat. Daca te joci jocuri care solicita procesorul, bateria primeste mai putin curent decat consuma si e normal sa scada. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Nu ma refeream la jucat,doar la niste mesaje trimise.In plus de asta,in 6 ore,a reusit sa imi incarce telefonul de la 1% pana la 95%.Daca este de vina incarcatorul,asta e,il schimb,dar imi e frica sa nu fie de la baterie. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Ori incarcatorul, ori bateria. As zice ca incarcatorul e de vina, daca ai lag cand umbli pe telefon in timp ce se incarca. Sigur e original incarcatorul? In 2 ore trebuia sa-ti incarce bateria full de la 0 pentru ca S4 are incarcare rapida. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Pai acum sa vad,daca bateria ma tine normal,inseamna ca de vina este incarcatorul si nu incarca cum trebuie.Daca si bateria se descarca repede,e clar ca trebuie alta Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Încearcă într-o primă fază să cureți mufele. Atât ceea din telefon, cât și ceea din încărcător. Poți folosi spray wd 40. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Încearcă într-o primă fază să cureți mufele. Atât ceea din telefon, cât și ceea din încărcător. Poți folosi spray wd 40. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Am curatat mufele,am dat un Hard Reset si am incercat si cu alt incarcator.Aceeasi problema.Se incarca foarte greu daca nu ma ating si de el si scad procentele la baterie doar daca este ecranul aprins.Maine m-am gandit ca ma duc sa imi cumpar o baterie noua(99 lei) si sa vad cum se comporta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Presupun că nu ai de unde să iei o baterie cu împrumut, nu? Curăță și pinii de la telefon unde intră bateria și padurile ei, deși nu cred că e de la ei. Ai pus ceva rom nou, eventual custom? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Baterie de imprumut nu prea am de unde sa iau.Rom custom nu am,e cel oficial,doar ca ieri cand am cumparat telefonul,i-am facut un update OTA. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 E nou? Că nu mi se pare normal să stai tu acum să cumperi baterie sau încărcător. Du-l la garanție, dacă ai. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Nu e nou,din pacate.Iti dai seama ca daca aveam garantie,nu mai stresam lumea pe forum L-am si folosit astazi sa vad cat tine bateria,dar am observat ca se descarca foarte repede.Schimb bateria si daca nu se rezolva ma duc la un service cu el. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizaaa Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Asa-i cand te bucuri la 3-4 sute de lei in minus fata de unul nou. Daca nu-ti permiti ceva mai bine nu-ti mai iei, sau iti iei ce-ti permiti. Stii vorba aia "sunt prea sarac sa-mi iau lucruri ieftine". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 De ce nu încerci să pui un alt rom înainte de a-l duce în service? Îmi amintesc că pentru note 2 era un rom, dll7 dacă nu mă înșel, care halea baterie pe pâine. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Nu cred ca e rom-ul de vina. Mai mult ca sigur incarcatorul sau bateria. Incarcatorul este cel alb pe care scrie Samsung travel adaptor, made in China, output 5.0V? Ar trebui sa scrie si data productiei pe el si sa poti detasa cablul usb de stecher. Daca e vreo prastie de incarcator, de-aia iti incarca in juma de zi bateria. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Ionutzvip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Eu am presupus că sunt originale. La note 2 încărcătorul este de 2A. Presupun că și la s4 trebuie să fie pe aproape. Contează și lungimea cablului. Încărcătorul meu este cu mufă usb pe el și pentru că era cablul foarte scurt am pus un prelungitor. Rezultatul a fost că se încărca în 5-6 ore. Deci, dacă nu ai încărcător original de s4, dacă e cablul foarte lung și subțire, posibil să fie de aici. Dă și tu detalii despre lucrurile astea. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 In graba si prostia mea(recunosc),nu am vazut ca incarcatorul ce vine in pachet cu Galaxy S4 este de culoare alba si are acea incarcare rapida.Incarcatorul meu este cel de mai jos si cred ca acest incarcator este cauza.Este original Samsung,dar probabil nu are acea incarcare rapida.Acum intrebarea mea e de unde pot sa cumpar un incarcator ce vine in pachet cu Galaxy S4? Pe la magazinele mare online,nu am gasit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Nu are nicio treabă culoarea încărcătorului. Am un amic cu s4 de culoare albă și a venit cu încărcător negru. Important este numărul de amperi și nu culoarea. Deci, citește pe el și vezi ce scrie. Ar trebui să fie de cel puțin 1,5A. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaocre Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Pai dupa cum apare si in poze,scrie pe el Output:5.0 V=1.0A.Nu incarca destul.Acum problema este de unde cumpar unul care sa incarce ok.La magazinele online nu am vazut ceva original Samsung. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cky Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Pai dupa cum apare si in poze,scrie pe el Output:5.0 V=1.0A.Nu incarca destul.Acum problema este de unde cumpar unul care sa incarce ok.La magazinele online nu am vazut ceva original Samsung. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Poti incerca aici (am adaugat link-urile in ordinea crescatoare a pretului): - http://www.mobiledirect.ro/incarcator-retea-samsung-de-2a--note-2--galaxy-s4-_it2x203s2.html ; - http://www.gsmnet.ro/incarcatoare-casa-originale/samsung/amperaj-2000ma/f/972 ; - http://www.okazii.ro/incarcatoare-telefon/incarcator-galaxy-s4-i9505-samsung-original-format-din-cablu-incarcare-date-si-adaptor-usb-5v-2000ma-model-eta-u90e-ecb-du4ab-livrare-gratuita-a130454501 ; - http://www.cel.ro/incarcatoare-retea/incarcator-retea-samsung-microusb-alb-l/ ; - http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Incarcatori/Samsung-Incarcator-Samsung-ETA-U90EWEGSTD-Alb-102308.html . Edited August 15, 2013 by r3cky Gaocre 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Da, e mic. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts