Feri Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 La câte nemulțumiri am vazut/auzit la acest model, îți recomand Note 2 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 steff195 and n_iulian 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 http://db.tt/FWUlzz1c http://db.tt/9vASggJ8 http://db.tt/I2ROnyTq Personal sunt foarte mulțumit de acest telefon. Nu am găsit nimic care sa nu îmi placa la el Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 Sunt de acord cu Feri, daca tot spui ca nu dispui de bani momentan, nu cred ca merita.Chiar as alege un Note 2 acum, dar parca chipsetul nu mai e asa grozav, iar pentru mine partea de GPU conteaza foarte mult, in rest e ok.S penul e chiar folositor si distractiv cand nu ai ce face.Oricum lansarile nu s-au terminat, am vazut niste imagini cu Sony Honamy sau chiar LG G2. Daca as dispune momentan de parale as astepta noi aparitii sa am de unde alege Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 De ce zici ca chip-setul nu este grozav? Pt punctele din quadrant sau.....? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted July 5, 2013 Author Report Share Posted July 5, 2013 (edited) Quadrant nici nu ar mai trebui inclus in testele de performanta.Ei nu au mai updatat aplicatia de un an.Ma refer la scorurile mici din 3D Mark care mi se pare ca reflecta peeformanta reala.Multi spun ca favorizeaza Qualcomm, practica spune altceva. .Problema chipsetului 4412 e softul care il trage mult in jos, Samsung trebuie sa lucreze serios la UI experience. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta Edited July 5, 2013 by Mihnea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduklb Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 S4 Google edition cand ajunge la noi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 (edited) Oficial niciodată fiindcă e numai pentru America. Poate o sa apără pe cai neoficiale dar când nu cred ca se știe. Cu root îl transformi în google edition în maxim o ora ;-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Edited July 10, 2013 by ionutzvip Kali 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Review Samsung Galaxy S4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Deci cola si popcorn Ce este nashpa nu am nici una nici alta...... Dar....tot ma uit le review...asa pe uscat.... LE.Super review Felicitari Mobilissimo si Alex pt obiectivitate Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Vreau si eu daca nu sunt insistent, sa vad niste poze facute cu S4 in conditii de lumina mai slaba, ori noaptea ori in interior. Si as mai vrea din cei care au S4 si pot sa faca un print screen la durata de viata a bateriei. As fi curios cate ore de ecran prind si cam cate ore si cam pe unde tin luminozitatea. As vrea daca se poate de la cat mai multe persoane care au S4 si care pot "sa isi piarda" cateva minute. Multumesc anticipat, dar nu am pe nimeni si nici unde butona cateva zile un S4 si vreau sa stiu daca merita sa strang bani de S4 sau sa raman la al meu S3. Daca bateria este ok si camera macar la fel de buna si pe timp de noapte sau conditii de lumina mai slabe atunci poate as trece la S4.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Bateria ma tine cam o zi și ceva, iar ecranul e aprins undeva intre 4-5 ore. Depinde de modul de folosire. Luminozitatea este la minim 10-15% în general. Folosesc modul automat doar cand e soarele foarte puternic. Poze o sa fac mai târziu cu luminozitate redusa. Aceste screenshot-uri sunt mai vechi. O sa pun altele noi când se descarca bateria fiindcă doar ca am scos telefonul din priza Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Edited July 21, 2013 by ionutzvip Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Aceste poze din făcute în casa cu luminozitate redusa fără bliț și mod automat O sa mai postez poze diseară Mod automat cu bliț iar afara e bezna Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Edited July 21, 2013 by ionutzvip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvann Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Multumesc frumos. As mai dorii si altcineva sa imi fac o parere mai ok si despre baterie si despre camera (ca pana la urma si S3 este un telefon ok, doar ca m-am plictisit de el, e foarte prost construit, nu ca S4 este "exceptional", dar nu are aceasta margine si acest plastic de 2 lei, adica S3 mi se pare si sub S3.. Este curbat, aluneca din mana, acum vazand S4 deja S3-ul meu mi se pare urat cu aceste margini si asa rotunjit..). Problema e ca pozele la interior sunt groaznice.. Mie cu S3 nu imi ies in asa "hal", nu pot spune altfel, dar pozele la interior ies varza din ce observ... Chiar asa prost ies pozele facute cu S4 noaptea afara sau in interior? Par cu foarte mult zgomot, miscate si parca nu focalizeaza bine. Stiu ce poate S3, deoarece am facut destule poze si nu ies asa prost.. Totusi F2.2 fata de F2.6(in lumina scazuta) cat are S3 daca nu ma insel.. ar trebui sa fie in favoarea S4-ului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Poate mai pun și alții posesori de s4 poze și îți faci o idee mai buna Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Mai este putin si apare galaxy s5, nu te grabi cu s4! Este o gluma si sa fie tratata ca atare, prea mult astepti Razvane ca sa-l cumperi... Sent from my iPad using Tapatalk HD Ionutzvip and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Mi se pare mie sau a inceput lumea sa aiba pretentii de la camerele de pe smartphone ? Parca acum cateva luni nu-si punea nimeni problema cum face poze in low-light S-au gasit astia de la HTC si Nokia sa le strice piata lui Samsung si Apple axl666, candrei and Gastarbeiter 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizaaa Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Eu nu inteleg de ce are lumea asa mari pretentii de fotografi profesionisti pentru ca la ce poze posteaza unii pe aici facute cu telefonul am senzatia ca si un copil de 12 ani poate face poze mai reusite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Sa faca poze bune in low-light nu mi se pare o cerere de profesionist. Intre incepator si profesionist mai exista niste etape. Si mi se pare normal sa vrei si asta (poze in low-light). Ideea e ca nefiind oferta pe partea asta, lumea a trecut problema la "asta e, nu se poate si gata". Ei, cand altii au dovedit ca se poate, au crescut si cerintele. Nu cred ca faptul ca vreau sa fac o poza seara, pe terasa la bere sau pe plaja la apus in care sa se vada si altceva decat niste umbre ma plaseaza in categoria profesionist. E o cerinta care e realizabila si e bine ca devenim mai "mofturosi" si ca dumnealor mai tin cont si de noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizaaa Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Un singur cuvant daca vreti luminozitate mai buna, pe orice telefon, indiferent de camera: "snapseed" Decat sa te plangi ca n-ai o camera cu luminizitate buna mai bine cauti aplicatia asta si-ai rezolvat orice problema cu luminozitatea + multe alte setari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Pe orice telefon ? Hmm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizaaa Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Ei, acum vrei si o camera performanta pe telefoane ieftine? Prin "orice" m-am referit la smartphone-uri cat de cat de top, nu la Nokia 1100 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Iar eu m-am referit la WP8. De exemplu. Vad ca e disponibil doar pentru Android si iOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizaaa Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Nu stiam ca pentru windows nu merge ... Oricum aici pe forum 99% sunt utilizatori de android. Si clar "snapseed" rezolva toate problemele cu luminozitatea si nu numai. E probabil cea mai buna aplicatie de editat poze pe telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Eu nu inteleg de ce are lumea asa mari pretentii de fotografi profesionisti pentru ca la ce poze posteaza unii pe aici facute cu telefonul am senzatia ca si un copil de 12 ani poate face poze mai reusite...Daca faci referire la mine cu pozele poate îmi dai câteva lecții ca sa aflu și eu cum se fac poze noaptea. Știi vorba aia omul cât trăiește învață. Măcar sa depășesc un copil de 12 ani cum zici tu Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta Razvann 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Octavian Cucolea Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Salutare. Azi-dimineata a aparut un update de soft OTA, oficial. I-am dat drumul la download si apoi la instal, totul a mers bine dar foarte greoi (cam 40 de minute a durat wipe-ul si instalul), reboot-eaza tel singur si toate sunt ok dar cand am dat shut down si start am avut surpriza sa nu mai treaca de loaderul cu samsung. precizez ca nu e umblat deloc in telefon la root sau alte chestii si repet ca update-ul a fost OTA de la samsung. Am incercat succesiv sa il boot-ez fara nici o sansa insa. In cele din urma a trebuit sa intru in meniul de hard reset si sa ii fac un factory reset sa isi revina. Sfat: mai aveti rabdare putin cu acest update intrucat nu am gasit nimic pe net despre el; daca totusi este cineva care a apucat sa faca update-ul sunt curios daca a patit la fel si daca a reusit sa isi dea seama ce anume s-a intamplat. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts