Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Sunt de acord cu Feri, daca tot spui ca nu dispui de bani momentan, nu cred ca merita.Chiar as alege un Note 2 acum, dar parca chipsetul nu mai e asa grozav, iar pentru mine partea de GPU conteaza foarte mult, in rest e ok.S penul e chiar folositor si distractiv cand nu ai ce face.Oricum lansarile nu s-au terminat, am vazut niste imagini cu Sony Honamy sau chiar LG G2. Daca as dispune momentan de parale as astepta noi aparitii sa am de unde alege ;)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

De ce zici ca chip-setul nu este grozav?

Pt punctele din quadrant sau.....?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Quadrant nici nu ar mai trebui inclus in testele de performanta.Ei nu au mai updatat aplicatia de un an.Ma refer la scorurile mici din 3D Mark care mi se pare ca reflecta peeformanta reala.Multi spun ca favorizeaza Qualcomm, practica spune altceva. ;).Problema chipsetului 4412 e softul care il trage mult in jos, Samsung trebuie sa lucreze serios la UI experience.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Edited by Mihnea

Oficial niciodată fiindcă e numai pentru America. Poate o sa apără pe cai neoficiale dar când nu cred ca se știe. Cu root îl transformi în google edition în maxim o ora ;-)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta

Edited by ionutzvip

• 2 weeks later...

Vreau si eu daca nu sunt insistent, sa vad niste poze facute cu S4 in conditii de lumina mai slaba, ori noaptea ori in interior.

Si as mai vrea din cei care au S4 si pot sa faca un print screen la durata de viata a bateriei. As fi curios cate ore de ecran prind si cam cate ore si cam pe unde tin luminozitatea. As vrea daca se poate de la cat mai multe persoane care au S4 si care pot "sa isi piarda" cateva minute.

Multumesc anticipat, dar nu am pe nimeni si nici unde butona cateva zile un S4 si vreau sa stiu daca merita sa strang  bani de S4 sau sa raman la al meu S3. Daca bateria este ok si camera macar la fel de buna si pe timp de noapte sau conditii de lumina mai slabe atunci poate as trece la S4..

Bateria ma tine cam o zi și ceva, iar ecranul e aprins undeva intre 4-5 ore. Depinde de modul de folosire. Luminozitatea este la minim 10-15% în general. Folosesc modul automat doar cand e soarele foarte puternic. Poze o sa fac mai târziu cu luminozitate redusa. qetynajy.jpg8egyza3a.jpg

Aceste screenshot-uri sunt mai vechi. O sa pun altele noi când se descarca bateria fiindcă doar ca am scos telefonul din priza

Edited by ionutzvip

Aceste poze din făcute în casa cu luminozitate redusa fără bliț și mod automat a2amadev.jpgy3upyvu3.jpguqa4uruv.jpgrenujuhe.jpgu2edebah.jpgryqudety.jpg

O sa mai postez poze diseară

tuvy6aqa.jpga5anuqy8.jpg

Mod automat cu bliț iar afara e bezna

Edited by ionutzvip

Multumesc frumos. As mai dorii si altcineva sa imi fac o parere mai ok si despre baterie si despre camera (ca pana la urma si S3 este un telefon ok, doar ca m-am plictisit de el, e foarte prost construit, nu ca S4 este "exceptional", dar nu are aceasta margine si acest plastic de 2 lei, adica S3 mi se pare si sub S3.. Este curbat, aluneca din mana, acum vazand S4 deja S3-ul meu mi se pare urat cu aceste margini si asa rotunjit..).

Problema e ca pozele la interior sunt groaznice.. Mie cu S3 nu imi ies in asa "hal", nu pot spune altfel, dar pozele la interior ies varza din ce observ...

Chiar asa prost ies pozele facute cu S4 noaptea afara sau in interior? Par cu  foarte mult zgomot, miscate si parca nu focalizeaza bine. Stiu ce poate S3, deoarece am facut destule poze si nu ies asa prost.. Totusi F2.2 fata de F2.6(in lumina scazuta) cat are S3 daca nu ma insel.. ar trebui sa fie in favoarea S4-ului.

Mai este putin si apare galaxy s5, nu te grabi cu s4!

Este o gluma si sa fie tratata ca atare, prea mult astepti Razvane ca sa-l cumperi...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Mi se pare mie sau a inceput lumea sa aiba pretentii de la camerele de pe smartphone ? Parca acum cateva luni nu-si punea nimeni problema cum face poze in low-light :D S-au gasit astia de la HTC si Nokia sa le strice piata lui Samsung si Apple :D

Sa faca poze bune in low-light nu mi se pare o cerere de profesionist. Intre incepator si profesionist mai exista niste etape. Si mi se pare normal sa vrei si asta (poze in low-light). Ideea e ca nefiind oferta pe partea asta, lumea a trecut problema la "asta e, nu se poate si gata". Ei, cand altii au dovedit ca se poate, au crescut si cerintele. Nu cred ca faptul ca vreau sa fac o poza seara, pe terasa la bere sau pe plaja la apus in care sa se vada si altceva decat niste umbre ma plaseaza in categoria profesionist. E o cerinta care e realizabila si e bine ca devenim mai "mofturosi" si ca dumnealor mai tin cont si de noi.

Un singur cuvant daca vreti luminozitate mai buna, pe orice telefon, indiferent de camera: "snapseed"

Decat sa te plangi ca n-ai o camera cu luminizitate buna mai bine cauti aplicatia asta si-ai rezolvat orice problema cu luminozitatea + multe alte setari.

Eu nu inteleg de ce are lumea asa mari pretentii de fotografi profesionisti pentru ca la ce poze posteaza unii pe aici facute cu telefonul am senzatia ca si un copil de 12 ani poate face poze mai reusite...

Daca faci referire la mine cu pozele poate îmi dai câteva lecții ca sa aflu și eu cum se fac poze noaptea. Știi vorba aia omul cât trăiește învață. Măcar sa depășesc un copil de 12 ani cum zici tu

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4 Beta

Salutare. Azi-dimineata a aparut un update de soft OTA, oficial. I-am dat drumul la download si apoi la instal, totul a mers bine dar foarte greoi (cam 40 de minute a durat wipe-ul si instalul), reboot-eaza tel singur si toate sunt ok dar cand am dat shut down si start am avut surpriza sa nu mai treaca de loaderul cu samsung. precizez ca nu e umblat deloc in telefon la root sau alte chestii si repet ca update-ul a fost OTA de la samsung. Am incercat succesiv sa il boot-ez fara nici o sansa insa. In cele din urma a trebuit sa intru in meniul de hard reset si sa ii fac un factory reset sa isi revina. Sfat: mai aveti rabdare putin cu acest update intrucat nu am gasit nimic pe net despre el; daca totusi este cineva care a apucat sa faca update-ul sunt curios daca a patit la fel si daca a reusit sa isi dea seama ce anume s-a intamplat. Multumesc!