Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Nu mi-am stricat decat o ora, dupa aia mi-a trecut. L-am pus in orez cateva zile, dar la cata sare e in el, nu mai exista sanse de resuscitare.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Nu stiu, momentan folosesc un Galaxy Ace 2 si cred ca voi mai astepta sa apara ceva telefoane de la diversi producatori pana imi voi achizitiona un telefon nou.

Stiu, Erwin, dar cand te gandesti ca pot achizitiona un S4 nou cu mai putin de 500 de euro (probabil cu garantie la service de cartier), parca Oppo deja nu mai pare best-buy.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

La momentul actual nu ai ce alege, fie HTC One, fie S4, avand in vedere ca Apple e no-go pentru mine.

Pai daca mai ai vacanta eu zic sa te uiti la S4 ul lor cu butoane fizice si water&dust proof :)

Revin tot eu in legatura cu gestul pentru screen shot.merge impecabil doar ca trebuie efectiv sa stergi ecranul cu lateralul palmei.mana trebuie sa atinga ecranul.

Din cate imi aduc aminte la Note 2 nu trebuia sa atingi ecranul.......dar poate nu imi mai amintesc eu exact.....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Nu stiu, momentan folosesc un Galaxy Ace 2 si cred ca voi mai astepta sa apara ceva telefoane de la diversi producatori pana imi voi achizitiona un telefon nou.

Daca mai ai rabdare pana in toamna, te poti mandri cu Note3 si cred ca vei printre putinii de pe forum care il vor avea.

Spitule, mare ghinion ai avut. Imi pare rau pentru patania ta.

Revin tot eu in legatura cu gestul pentru screen shot.merge impecabil doar ca trebuie efectiv sa stergi ecranul cu lateralul palmei.mana trebuie sa atinga ecranul.

Din cate imi aduc aminte la Note 2 nu trebuia sa atingi ecranul.......dar poate nu imi mai amintesc eu exact.....

La Note 1 si 2 trebuie sa atingi ecranul cu mana.

Dar, daca aveti telefonul in potrait, vertical fiind, dati cu cantul palmei de la stanga la dreapta si probabil si invers, nu pe verticala, adica nu se sus in jos sau de jos in sus.

Daca il aveti in landscape, dati cu cantul palmei tot de la stanga la dreapta, dar acum va fi pe lungul telefonului.

La mine merge perfect, nu rateaza niciodata.

Dap. Am zis ca vede senzorul :)

Ca tot vorbim de probleme. Cum fac sa mearga screen mirroring? Nu imi vede tv-ul telefonul cand scanez. Televizorul e conectat la net si e samsung.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta

Edited by ionutzvip

Screen mirroring-ul merge doar pe ultimele modele de tv samsung , cele din seria 8.pe cele mai vechi de seria 8 nu merge chiar daca sunt smart tv.iti trebuie cablu HML(parca asa ii zice) sau dongle samsung(in jur de 250-300 lei).

Si pe mine m-a interesat functia si doar asta am gasit pe net

Adaugati si voi poze facute cu S4 pe timp de zi, de noapte. Vreau sa trec la S4..momentan nu am bani, dar totusi vreau sa stiu ca merita diferenta destul de mare de bani fata de S3.

Din pozele facute cu S4, dar cele din magazin, pentru ca nu am avut ocazia de a-l butona in alta parte, mi se pare ca pozele ies mai aiurea ca pe S3..Si cu mai putine detalii, cu mai mult zgomot si miscate..