Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Cum sa pot avea o "ura" asa cum spui tu pentru. samsung? E un brand care produce niste obiecte. Nu ii urasc, nu pot sa urasc un brand, chiar ii apreciez pentru ca stiu sa isi vanda produsele. Si aici vorbesc serios. Nici nu consider ca fac telefoane proaste. Voi nu ati inteles ca eu m-am luat de exagerarea pe care o faceti voi cu specificatiile, in loc sa va intereseze mai mult utilizarea produsului, oricare ar fi acel produs. Adica nu conteaza ca se incalzeste, las' ca-i bine ca are paispe' nuclee, nu conteaza ca are lag, lasa ca ii pun eu alt launcher etc. Asta inseamna un marketing bun si asta e de apreciat pt Samsung, nu de urat.

Nu stiu cat costa I5 la lansare, eu am dat 2600 lei pe el in luna decembrie si pe Bb am dat 1600 lei luna trecuta. Ambele noi, fara abonament.

Nu postez pe forumuri de iphone, nici nu stiu care-s alea. Am postat aici pentru ca imi plac review-urile celor de la Mob. si ma mai uit la ele din cand in cand.

Am avut si Samsung si S2 si S3 asa ca te inseli cand faci anumite aprecieri gen fanboy :)

Nu stiu daca mi-am dat singur like pentru ca scriu de pe telefon si n-am optiuni gen "like" ;) ce agresivi sunteti! :) cam ca astia

http://youtu.be/Z19vR1GldRI

Acest video se regaseste si la "Link-ul zilei" !

Iar daca scrii din browser, versiunea mobila a site-ului, daca dai click pe un post, se face albastru (cred ca poate diferi de la browser la browser), acel post se va mari si va aparea un mic buton de like.

Daca esti pe versiunea desktop, pai... e ca si cand ai fi pe PC, deci poti.

Nu stiu cat costa I5 la lansare, eu am dat 2600 lei pe el in luna decembrie si pe Bb am dat 1600 lei luna trecuta. Ambele noi, fara abonament.

Probabil luat de pe site-uri gen "...gsm.ro" ca de aici de exemplu, unde intr-adevar se apropie de pretul luat de tine... dar din ce vad eu pe site-uri ce iti ofera si garantie mai pe bune e in jur de 3000 ron, si asta acum, cand deja i-a mai scazut pretul: exemplu, exemplu. Mai sunt multe site-uri cu preturi cam prin aceeasi zona de pret, eu pe astea am cautat acum, la intamplare. Si am cautat varianta de 16gb, cea mai ieftina. Daca stau sa caut pe site-uri de genul "...gsm.ro" asa gasesc si acolo S4 la aproape 2700ron, nu la 3000. Dar ideea e aceeasi, ca nu poti compara pretul celor doua telefoane unul fiind lansat in perioada asta, iar celalalt lansat in septembrie 2012 (conform gsmarena.com si phonearena.com), caruia deja i s-a "linistit" pretul. Daca imi amintesc bine, aceeasi varianta de I5 era cand era proaspat lansat peste 3500ron. Daca vroiai sa il ai printre primii, era si peste 1000 euro. Dupa cateva luni o sa se "linisteasca" pretul si la S4. Acum  e nebunia specifica lansarii.

O comparatie relevanta ar fi fost intre S4 si One, produse care s-au lansat in aceasta perioada, chiar daca hTC intarzie un pic.

Din respect pentru acest forum eu inchei aceasta conversatie aici, ca deja s-au facut posturi inutile din nou pe acest topic.

P.S.: Imi cer scuze pentru off-topic, eventual pentru site-urile postate mai sus, scopul a fost pur exemplificativ. ;)

Edited by steff195

Cine a zis ca s4 octa-core are probleme de productie?

In russia se vinde modelul 9500! Si se gaseste mai in toate magazinile online

http://market.yandex.ru/model.xml?modelid=9323459&hid=91491&suggest=1

Cine cunoaste rusa, poftim!

Chiar sunt intro dilema, htc vs samsung... :(

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Edited by Gastarbeiter

Am fost la mediagalaxy si flanco si am vazut gt 9505x. Intrebare: ce e cu x din coada? Posibil ca era demo?

Am google it si am aflat. X e pentru demo :lol:

Cat despre telefon ce pot sa zic decat ca mi-a placut. E usurel iar ca marime e oky.Concluzia este ca il voi achiztiona. Acum astept sa prind vreo oferta mai ok la vreun operator. Sper vdf, dar slabe sanse :(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Edited by ionutzvip

E probabil o variatiune pentru cine stie ce zona a lumii, asa cum si la S2 erau I9100P, I9100M, I9100T.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Daca ti-ar spune Samsung ca noul film Avatar a fost filmat cu S4, ai crede, nu? :)

http://youtu.be/e866X4lKci8

PS: Nici Cola nu contine chimicale si Mc Donald's e sanatos, dar stiai asta din reclamele lor deja :)

Sau asa:

http://www.yoda.ro/smartphones/avantaj-apple-tenismenul-david-ferrer-ambasador-samsung-lauda-noul-galaxy-s4-folosindu-se-de-un-iphone.html

Edited by Bizaaa

Salut tuturor, Spitfire,

Ma bucur ca am gasit acest forum si acest topic..

Am achizitionat recent un S4 si am ceva nedumeriri, poate ma ajutati, mai ales Spitfire caci am vazut ca e foarte pasionat :)

1. La derularea prin meniul de setari dar si in alte situatii, observ un delay la refresh, ca si cum textul de descompune putin pana se compune iar. 

De ex barele dintre meniuri dispar o fractiune de secunda, textul parca se recompune cu un delay. Incerc sa atasez un filmulet scurt sa intelegeti mai bine. Este un mod normal sau o problema de soft, ecran? Vad ca nu pot sa uploadez filmuletul.

2. Cand sunt in casa indicatorul semnalului gsm se diminueaza la 2 liniute cand pun mana pe tel, variaza cand tin tel in mana. vi se intampla si voua? unde e antena situata? e normal oare sau e o defectiune?

3. Legat de culori, s a tot vorbit de saturarea culorilor, mi se pare ca la S4 in orice mod ai pune telefonul culorulile sunt putin mai sterse decat la S3, ce parere aveti?

4.Setare ecran luminozitate. Sunt prea multe setari pt ecran...luminozitate automata...mod automat ecran dar si reglare automata mod ecran? cum e mai bine sa tinem aceste setari, nu cumva selectandu le pe toate se anuleaza una pe alta sau dau efecte adverse?

Multumesc,

Daniel

1. Da, se intampla acel fenomen, in meniuri, numai unde este text gri pe fond negru. Cica ar fi problema de soft. Asa inclin sa cred si eu din moment ce in Tapatalk, unde este text gri pe fond negru, nu se intampla.

2. Nu stiu unde este pozitionata antena, posibil sa obturezi semnalul in functie de cum il tii. N-am sesizat problema asta la mine.

3. Da, culorile mi se par mai sterse. Cel putin daca lasi setarile pe care le-ai enumerat pe automat, nu impresioneaza displayul. Cred ca daca setezi manual sau lasi doar unele din ele pe automat, gasesti combinatia perfecta. N-am incercat sa caut varianta perfecta de setare, pentru ca sunt prea multe si sunt comod.

Andrey, senzorul de temperatura din S4 masoara orice, dar nu temperatura ambianta. Constant indica 5 grade in plus fata de temperatura reala, deci e absolut inutil, pentru ca nu indica temperatura corecta. Prefer o aplicatie care se conecteaza la net, dar furnizeaza date corecte.

Pai nu e vorba de matematica, e vorba de afisaj corect. Normal ca pot afla temperatura reala, daca arata constant cu 5 grade mai mult. N-am verificat la sange, dar pare sa fie constant. Nu m-ar mira ca si umiditatea si presiunea sa fie indicate gresit, dar n-am hidrometru si barometru prin casa.