Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

N-are functia Photosphere din pacate. Maine o sa fac mai multe poze afara si ceva filmari. Interesant ca l-am bagat la incarcat la 6 % si deja e la 94 % in mai putin de 2 ore. Mult prea rapid. E a doua incarcare asta, sunt curios daca asa de repede se va incarca mereu.

Per ansamblu este un telefon OK, dar nicidecum wow. In opinia mea un posesor de S3, chiar nu are motive sa si-l cumpere, in afara de a se lauda ca poseda un S4. Daca mie de la S2 nu mi se pare un salt sau o evolutie prea mare, oare cum i s-ar parea unui posesor de S3 ? Poate tine de gusturi...

Din ce am vazut prin imagini aveai 4.1.2 pe S2.Probabil de asta nu ti s-a parut diferenta atat de mare:lipsa sau reducerea lagului prin meniuri, Google Now,ceva functii care se gasesc si pe S4 ca de ex. Smart Stay, interfata asemanatoare.iti spun eu, daca aveai ICS pe S2 diferenta parea mai mare.Uneori softul mai nou reinventeaza telefoane mai vechi.Nu doar numarul de nuclee si N GB RAM conteaza la un telefon.Pacat ca S2 nu va primi Key Lime Pie care va fi optimizat cu siguranta pentru Quad-Core.Cu 4.3, conform zvonurilor, vor incheia socotelile cu Galaxy Nexus.Inapoi la S4, eu totusi vreau sa vad cum se comporta in timp carcasa lui S4.E bine ca ai ales o culoare potrivita, acel alb parea cam spalacit si cred ca s-ar ingalbenii in timp fara protectie

De-aia mi-a fost frica sa-mi iau alb, asa negru tine la tavaleala. Am descoperit si de ce nu ma puteam juca niciun joc fara sa apas ca nebunul pe ecran. Exista o optiune pentru a mari senzitivitatea ecranului sa-l poti folosi cu manusi. Ei bine, l-au facut atat de "inteligent", incat daca nu activezi optiunea aia, nu-ti ia comenzile. Deci trebuie activata, ca sa te poti juca fara manusi. Inca o bila neagra ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Ce ai jocuri ai incercat pe el?Sunt curios de Real Racing 3 si NFS MW cum se misca.La mine pe Nexus 4 NFs-ul mai are cate un framedrop, dar nu e deranjant deloc.E adevarat ca telefonul se incalzise destul de tare si intrase in Throttle.Din moment ce au acelasi GPU, sunt curios daca e o problema de optimizare sau daca throtlling-ul e de vina 

Am vazut si eu acea setare. Deci ce se intampla daca nu activezi acea "functie"? In afara de jocuri mai face figuri undeva daca nu e setata?

Eu am S3 pe alb si nu are nicio urma, de murdarie sau a se face galben. Adevarat am husa si folie din prima zi. E frumos si cel gri.. ca parca e mai mult gri decat negru, dar parca si alb e ok.. Mai ales cu husa pe el.

Fara acea functie activata nu-ti ia comenzile cum trebuie in anumite jocuri. Trebuia sa apas de n ori ca sa-mi ia o comanda. De ex. Dead Trigger sau Royal Revolt erau imposibil de jucat. Sper sa testeze si cei de la mobilissimo unul din jocurile astea doua, fara optiunea aia activata, sa vedem daca ecranul se comporta la fel.

NFS Most Wanted merge fara pic de lag. Atat versiunea de pe Google Play, cat si cea de pe Samsung Apps, care e free pentru S4 si are o masina speciala in plus branduita Samsung. Pe S2 imi mai mergea si mie in frame-uri, dar destul de rar. Nu cred ca-i asa solicitant NFS.

Cum este negrul acum pe bezna :D? Este tot gri ca pe S3? si punctulete ceva pe el.. ca la S3 s-au inmultit :)) aveam 6 si acum am mai multe. Oricum sunt un pic invidios ca ai telefonul (glumesc bineinteles, eu unul prefer sa astept sa vad daca merita, desi 95% o sa mi-l cumpar, dar astept sa se mai rezolve din probleme si sa nu fie probleme cu primele loturi) si sper sa inceapa sa iti placa din ce in ce mai tare si sa ai motive pentru a ajunge la starea asta.

Deci vom avea doi detinatori de S4.Vreau sa aflu parerile utilizatorilor de rand.Cine stie, poate mi-l iau si eu, dar imi e greu sa renunt la experienta pura Android.Oricum, daca mi-l voi lua, o voi face spre sfarsitul anului cand se va mai ieftinii putin, cine stie daca nu imi da LG Optimus G2 planurile peste cap ;) Sau poate ceva nou de la HTC si Sony.Oricum astept IFA Berlin,mai devreme nu cumpar nimic ca apoi sa nu imi para rau.Ceva cu Snapdragon 800 ar fi nemaipomenit, desi imi e greu sa cred ca va fi lansat un telefon cu acest chipset.

Se pare ca cei de la Samsung au inceput sa-i imite pe HTC in ceea ce priveste deciziile idioate. Toate Galaxy S4 I9505 au o protectie la scriere, un fel de bootloader blocat, dar nu in totalitate. Cele I9500 nu au aceasta protectie.

I would like to make some thing clear about the "locked" bootloader.

I have a GT-I9505 that says "Flash Lock".

I tested an you CAN flash (using ODIN):

- custom recovery

- custom kernel.

You can also flash using a custom recovery

- a custom rom (testet Omega).

You cannot flash:

- the whole rom using odin

- Modem.bin

- bootloader

- aboot.mbn

- cache.img

- non-hlos.bin

- system.img.ext4

- tz.mbn

When you try to flash those it sais: " nand write fail ".

I bricked my S4, it stil boots to ODIN mode but because i cannot flash a rom using odin i am stuck.

De pe xda, momentan stau in banca mea pana aflu mai multe despre povestea cu bootloader-ul blocat. Am intrat doar in download mode sa vad daca se confirma ce zic baietii pe xda si intr-adevar scrie WRITE PROTECTION: ENABLE

Se va gasi o metoda, dar probabil adio garantie, daca nu poti reveni la un firmware stock fara sa se observe ca te-ai jucat cu bootloader-ul.

Probabil ca sa va gasi o metoda dar va fi exact ca in cazul HTC, unde te cauta si in..... cand vii cu o problema la garantie. Pacat ca incep sa preia din lucrurile proaste implementate de HTC. Mai ramane sa renunte si la slotul sd si sa incapsuleze bateria.

Sent from my Android device