Clicky

Jump to content

Galaxy S4 - Discutii generale

Recommended Posts

Cel din video nu ar fi viitorul S IV? La secunda 17 daca nu gresesc.

Iata un screenshot de la S IV (nu se stie normal daca este adevarat)

NU POT POSTA POZA...

Se pare ca exista o buba cu forum-ul! Incerc sa rezolv!

Pai da, e bun si plasticul. O sa vedem pe net cum o sa se scurga procesorul OCTA-CORE, din el cum se scurge galbenusul din ou cand fac omleta. Ce sa le faci, costuri cat mai mici de productie si cat mai mari pt client, ca doar clientul este sac fara fund :).

We are introducting to you the most expansive plastic phone. You will have a heart attack when you will see the price. You can make pankakes after 5 minutes of gaming, you can make a tea after 10 minutes of internet browsing. :))). Ar trebui sa ma angajeze la ce reclama buna le-am facut. :))

Eu cred ca astea sunt rautati gratuite, romanesti si iata, si internationale.

Previzibile.

Totusi, Samsung a rupt piata in ultimii ani. Chiar va asteptati sa nu sara nimeni la gatul lor, pe fata dar, mai ales,  pe ascuns?

Voi credeti ca Npkia, HTC-ul si altii inghit bine faptul ca sunt mereu la si altii?

Si pe bune, chiar prajesti oua pe un S3 daca bagi un joc mai tare? Ca pe Note2 nu e deloc asa. Eu chiar nu cred povestile astea. 

La HTC nu prajesti oua? 

Eu sunt curios ce pret va avea One. Mare ca e flagship sau mic ca sa-si revina firma ? La ce gaura au anuntat, sa stai doar intr-un telefon, ar fi pacat sa se duca si mai jos. Hopa, stai ca-s offtopic :)

N-ar trebui sa fie scantei. Eu sunt fan declarat Samsung, dar recunosc faptul ca HTC One m-a impresionat. E clar o schimbare de look, fata de telefoanele xeroxate si insipide pe care le-a produs HTC de cativa ani incoace. Pentru mine toate aratau la fel. Chiar daca n-ar fi avut logo-ul HTC, as fi stiut care sunt telefoanele lor. Cochetez cu ideea de a cumpara One-ul, dar intai astept sa fac live o comparatie intre ele.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Din ce vorbeste lumea se pare ca S4 va fi o copie S2 ca design. Nu cred ca au curajul Samsung sa se abata prea tare de la ce-au facut pana acum.

Ei, nu e chiar asa. Seamana, dar nu rasar.

De exemplu, S2 seamana cu S3?

Ca mie mi se pare ca nu au nicio legatura unul cu celalalt.

Si sa se intoarca la design-ul S2? Pai de ce ar face-o? Ca design-ul s3 si note2 au prins si chiar au prins foarte bine la public.

S3 nu seamana cu S2, dar am spus ca nu se vor abate de la ce au creat pana acum. Daca seamana cu S2 s-au intors putin in timp, dar n-au schimbat nimic. S2 a rupt gura targului si ca design si ca hardware. Poate mizeaza pe faptul ca istoria se repeta. Oricum din leak-uri mai mult sau mai putin reale si din carcasele prezentate la CEBIT, e mai patratos, nu e rotunjit ca S3

Da, dar incepand de la S3 ? Eu zic de astea aparute incepand de anul trecut. Aminteste-ti cum se zicea de Note 8.0, ca eun Note 2 mai mare. Si de Note 2 ca e un S3 mai mare

Adevarat, S-urile si Note-urile au semanant mereu.

S2 cu Note 1 si S3 cu Note2.

Cu siguranta si S4 va semanan cu Note3. Nu am nicio indoiala.

S2 a rupt gura targului si ca design si ca hardware. Poate mizeaza pe faptul ca istoria se repeta. Oricum din leak-uri mai mult sau mai putin reale si din carcasele prezentate la CEBIT, e mai patratos, nu e rotunjit ca S3 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Subscriu. S2-ul ala mi-a placut de numa' numa'. De asta am si luat Note1 cand a aparut, ca era la fel, doar ca ceva mai mare.

Asta e, imi plac telefoanele mari si nu ma deranjeaza chiar deloc daca nu as putea sa-l manevrez cu o mana. Dar pot si, in plus, am tot felul de launch-ere pe care le folosesc atunci cand sunt cu masina.

Depinde, daca vor elimina de tot marginile asa cum am inteles ca se discuta sa faca, e posibil sa nu fie cu mult mai mare decat Note2.

Parca te si vad cu un astfel de telefon.

Dar pe bune, de ce vreti voi sa folositi telefonul cu o mana? Unde aveti voi situatiile astea?

Si oricum, Note3 n-o sa am. O sa am Note4.

Posibil. Poate au renuntat la mamutul de 6.1 pentru ca il au pe cel de 8" acum. Cand N5100 era in butoiul cu lapte se vorbea de un Note mare, ca sa contracareze pe Huawei Mate.