SkooB Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 (edited) Nu sunt de acceasi parere cu tine...Samsung la momentul actual reprezinta suprematia in materie de smartphone-uri si , cred eu, varful lor de gama merita un eveniment doar pentru el ... Edited April 1, 2013 by Innoxius Si tu meriti ceva, ca se roaga Feri de cateva zile de voi sa nu mai citati postul anterior !!! Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Like-ul este pt citatul lui Innoxius. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilici Andrei Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 N-am spus ca nu meritau un eveniment propriu, insa ma refeream la modul efectiv de prezentare a telefonului. Iar aici tin sa te contrazic: SAmsung prinde la public, deoarece nu toti isi permit un flagship. De aceea Samsung e #1 pe segmentul de smartphone-uri (poate in viitor si pe copaci ), insa nu poti contrazice calitatea contructiei HTC, sau materialele si contructia, ecranu si camera de pe iPhone care intotdeauna au fost etalon si vor fi in continuare. Samsung este o companie pentru mase, nu una selecta, desi nu zic ca flagship-urile sale sunt de lepadat. ceea ce ii strica pe cei de la HTC este ca ei nu lanseaza multe telefoane entry-level sau middle-range, ci multe flagship-uri. Va rog sa ma contraziceti daca nu este asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts