Clicky

Jump to content

Cateva imagini de prin Barcelona, locatia MWC

Recommended Posts

Astept un hands-on cu Galaxy Note 8.0 daca se poate :D .Mai intriga acele butoane fizice,pana la urma e tableta.Mi se pare ciudat sa ti o tableta mai mult in portrait decat in landscape,totusi nu are dimensiuni neglijabile si mi se pare incomod sa apas pe back cand o folosesti pe orizontala.

E doar un hands on de la Android central, si nu arata mare lucru

[media=]

[/media] Edited by Mihnea1207

Da, Galaxy Note 8.0 a fost anuntat azi dimineata fara tam-tam, fara eveniment de lansare, am primit comunicatul de presa si am scris un prim articol aici. Sper ca in cursul zilei sa reusim sa-i facem un hands on preview, desi, oficial, inca nu este posibil.

Eu zic ca e in aceeasi idee, facem toate dimensiunile sa prindem cat mai multi musterii.

Da, ce zici e OK, cum sa folosesc tableta asta in landscape cu butoane de portrait.

Pai nici nu sti cum sa o ti,daca o folsesti in landscape acoperi cu mana senzorii si camera frontala.

Cat de bine arata acel Huawei,pacat ca o sa mai treaca ceva timp pana ce firma o sa fie privita cu ochi buni de toata lumea.

As dori sa il felicit pe Emil Dragota pentru profesionalism si pentru articolele de exceptie.

Inainte sa descopar Mobilissimo aveam mai multe site-uri favorite de it,dar acum a ramas doar acesta deoarece orice pasionat de tehnologie se simte ca acasa aici.

Astia de la Nokia vor sa se faca de ras de tot? Nokia 105,langa o gramada de smartphones si tablete? :lol: Mie mi-ar fi rusine sa lansez asa ceva in 2013...

Intr-unul dintre webinarele pe care le urmaresc, in chat-ul care se poate purta intre participanti, s-a pus intrebarea "Care este abonamentul cel mai raspandit in India dpdvd al traficului inclus ?" Poti ghici valoarea ? Te asigur ca daca ai auzi pe cineva spunand acea valoare ai zice la fel, ca se face omul de ras. Sa stii ca sunt locuri in lumea asta unde exista un telefon mobil de familie (familie numeroasa) sau unul de sat. Pentru ca lumea atat isi permite. Nu inteleg care e problema cu acest telefon de 15 dolari ? Ca o firma vrea sa ocupe si acest segment ? De ce sa le fie rusine unor producatori de telefoane ? Ca fac si telefoane pentru amarati ? Viata nu e doar roz si unii au probleme mult mai grave decat lag sau ca asteapta luni de zile dupa ultimul racnet de update.