Clicky

Jump to content

Cateva imagini de prin Barcelona, locatia MWC

Recommended Posts

Ce-i drept, o deplasare de acest gen costa in jur de 1000 euro. Iti dai seama ca am facut eforturi in a strange bugetul necesar... Bine ca am reusit!

Am fi putut merge si gratuit - gratie invitatiilor de la Samsung si HP (carora le multumim!), insa am preferat sa facem deplasarea pe cont propriu, astfel avem sansa sa cuprindem in program aproape toate standurile si device-urile prezentate la MWC 2013.

Pot sa spun ca datorita faptului ca am lasat locuri libere la Samsung si HP, inca 2 bloggeri/jurnalisti au ocazia sa simta la fata locului ce inseamna un eveniment de o asemenea anvergura! :)

Bineinteles il vom vizita!

Cei de la Alcatel au un eveniment luni (mai restrans ce-i drept), din pacate se suprapune cu cel Nokia, pe care nu vrem sa-l ratam!

Cu siguranta insa vom prezenta si device-urile de la standul "francez".

Lansari in purul sens al cuvantului au doar Huawei, Alcatel, Nokia si Asus. In rest doar interviuri si filmari la stand.

• Huawei 2/24 ora 16
  • Alcatel 2/25 ora 10
  • Nokia 2/25 ora 11
  • Asus 2/25 ora 15:30

Agentia de PR care se ocupa de contul LG in Romania, ne-a spus ca nu va exista anul acesta o conferinta de presa de anvergura. Terminalele din seria F au fost deja prezentate, probabil le vom vedea la stand, impreuna cu Oprimus G si putin norok Optimus G plus!

Bineinteles il vom vizita!

Cei de la Alcatel au un eveniment luni (mai restrans ce-i drept), din pacate se suprapune cu cel Nokia, pe care nu vrem sa-l ratam!

Cu siguranta insa vom prezenta si device-urile de la standul "francez".

Bun asa :). Sunt tot mai interesat de Alcatel si Huawei. Consider ca,ei au un raport calitate/pret/perfoemanta mai corect decat producatorii consacrati.

OFF:

Cel de la Alcatel (productia de telefoane) sunt francezi cum cei de la Allview sunt romani (linia de asamblare :D)

Din cate stiu eu,francezii si-au luat jucariile si au plecat in nou-construita Alcatel-Lucent care se ocupa de constructia de retele GSM/3G/4G.

Ei au facut reteaua 2G a Orange,la 3G si 4G au lucrat in mare parte cu Huawei.

PS:Iar nu pot sa dau likes :(

Edited by deiuma

Bun asa :). Sunt tot mai interesat de Alcatel si Huawei. Consider ca,ei au un raport calitate/pret/perfoemanta mai corect decat producatorii consacrati.

OFF:

Cel de la Alcatel (productia de telefoane) sunt francezi cum cei de la Allview sunt romani (linia de asamblare :D)

Din cate stiu eu,francezii si-au luat jucariile si au plecat in nou-construita Alcatel-Lucent care se ocupa de constructia de retele GSM/3G/4G.

Ei au facut reteaua 2G a Orange,la 3G si 4G au lucrat in mare parte cu Huawei.

PS:Iar nu pot sa dau likes :(

Si mie imi pare rau ca ratam Alcatel si asta pentru ca se suprapune cu evenimentul Nokia. Vor aduce 13 telefoane noi, mare parte din ele cu Android si vor incepe a urca dinspre categoria mid-range catre telefoane de top. Preturile vor fi extrem de competitive.

Nu-i nimic. Nokia e mai importanta. Acolo s-ar putea ascunde salvarea lor din afundatura in care au intrat. :D

Vad ca Alcatel se descurca din ce in ce mai bine. Vor sa reintre tare pe piata :)

Pot sa confirm ca Orange a lucrat cu Huawei pana la acest moment in ce priveste 4G.

Se pare ca au abandonat incet Alcatel,desi la inceput spuneau ca vor fucra cu ei. Incet,incet raman uitati,ceea ce e rau. Fac o treaba buna.

Edited by deiuma

Dacă se mișcă la fel de repede ca și cu Optimus G, mai bine nu.

Pana aduc ei seria aia îmi schimb telefonul de doua ori :D

LG se misca repede la nivel local cand este vorba de mid-range si entry-level. Cred ca s-au ars cu LG Optimus 2X și 4X și au lăsat-o mai moale cu LG Optimus G. Pe de altă parte la LG Optimus G au avut un oarecare succes, a fost cerere pentru acest smartphone prin Asia.

LG se misca repede la nivel local cand este vorba de mid-range si entry-level. Cred ca s-au ars cu LG Optimus 2X și 4X și au lăsat-o mai moale cu LG Optimus G. Pe de altă parte la LG Optimus G au avut un oarecare succes, a fost cerere pentru acest smartphone prin Asia.

Ar fi ok daca s-ar misca rapid si la soft.Toate telefoanele lor entry au un lag urias,iar ei se pare ca uita de client destul de repede,lasa totul pe mana noastra,a developerilor.

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-un material filmat:

[media=]

[/media]

Maine va fi una dintre vedetele zilei! Sper sa putem obtine un hands on!

Si ce ma oftic. Am vazut faza asta, dar nu aveau nimic in mana si mi-am scos aparatul ca erau niste tipe dragute. Nu aveau niciun handset in mana. Imediat cei care se pregateau sa fotografieze si filmeze au trimis pe cineva de la paza si ne-au spus ca nu avem voie. Daca stiam ca vor avea device-urile in mana mai ramaneau la fata locului si puneam de un video de la distanta cu zoom. Off. :(

Azi avem o sesiune de live blogging de la evenimentul Huawei din Barcelona, de la ora 15.00, ora Romaniei.

Incercam sa filmam si un prim hands on cu Samsung Galaxy Note 8.0, care a fost anuntat oficial de coreeni.