Emil Dragotă Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Cateva imagini de prin Barcelona, locatia MWC, am luat badge-ul de presa si maine va fi prima zi in care vor permite jurnalistilor sa intre in halelele ce formeaza targul de tehnologie. Organizarea este ireprosabila si nu este aglomerat. Szilárd Ervin Szőgyenyi, Innoxius, deiuma and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Dragotă Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 Badge-ul pentru #mwc13 Ma așteptăm să fie mult mai aglomerat! Feri, Innoxius, Szilárd Ervin Szőgyenyi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Dragotă Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 In Hala 1 de la #mwc13. M-am jucat putin cu perspectiva. Claudiu Sima, Innoxius, Feri and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Dragotă Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 @tnkgrl de la Engadget la #mwc13 Iese în evidenta imediat. Feri, Innoxius and Szilárd Ervin Szőgyenyi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil Dragotă Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 Apropo! Pe lângă legitimația de presa primești și un tichet de transport valabil 4 zile. Feri, ionel, Claudiu Sima and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Multumim Emil! Un prim articol de la fata locului il puteti citi pe site. Innoxius, Claudiu Sima and Feri 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Faceti o treaba excelenta,chiar am devenit un cititor inrait al site-ului si forumului Apreciez mult faptul ca postati articole pe site in timp ce restul portalurilor IT fac o pauza pe durata weekend-ului,iar review-urile la telefoane&tablete ajuta mult utilizatorii sa se decida in privinta unei achizitii.Tineti-o tot asa! Stefan P., Szilárd Ervin Szőgyenyi, Innoxius and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Noi mulțumim că ne urmărești! Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Apreciez mult faptul ca postati articole pe site in timp ce restul portalurilor IT fac o pauza pe durata weekend-ulu +1 Mihnea, deiuma, Feri and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Faceti o treaba excelenta,chiar am devenit un cititor inrait al site-ului si forumului Apreciez mult faptul ca postati articole pe site in timp ce restul portalurilor IT fac o pauza pe durata weekend-ului,iar review-urile la telefoane&tablete ajuta mult utilizatorii sa se decida in privinta unei achizitii.Tineti-o tot asa! Cea mai placuta amintire in ceea ce priveste Mobilissimo, am avut-o la MWC de anul trecut. Eram la scoala si nu faceam o ora. Oricum era destul de devreme. Aveam net nelimitat de la Cosmote pe Sony Ericsson Cedar, si ma chiombeam la ecranul de 2,2 inchi al telefonului, la Live Bloggingului de la MWC, care cuprindea lansarile celor de la Nokia. Dadeam reload la pagina, din 5 in 5 minute sa vad ce s-a mai intamplat. Am dat, am dat, am dat, pana cand am vazut ceva: Nokia a lansat 808 Pureview cu o camera de 41 de megapixeli! 41 de megapixeli. Nu spun cat m-a surprins vestea. Era primul site din .ro care aducea vestea(verificat de mine). Acasa nu aveam net pentru ca mi se expirase contractul, si foloseam doar netul mobil, care imi indeplinea cat de cat nevoile de baza. Am mai verificat, dupa aia si stirile si am vazut un articol legat de acest telefon, imediat dupa incheierea Live Bloggingului. Daca pana atunci urmaream si alte site-uri, in ceea ce priveste review-urile si stirile, de atunci am inceput sa nu mai intru pe acele site-uri, pentru ca in sfarsit gasisem un site prompt, serios, si cu articole de calitate. Dupa ce m-am abonat la RDS adica la banda larga si am rupt-o cu Zapp si netul lor de toata jena am putut urmari linistit si review-urile video, care acopera tot ce se poate cand vine vorba de un telefon sau tableta. Chiar si pe Nokia N900 l-am ales dupa ceea ce am vazut review-ul lui la Mobilissimo. Va multumesc pentru ceea ce faceti pentru noi, ca sunteti seriosi, intotdeauna la orice ora din zi sau noapte. Moderatorii sa ma ierte daca postarea mea cam a trecut pe langa subiectul topicului Edited February 23, 2013 by ionel Ilici Andrei, Stefan P., Emil Dragotă and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Doamne ajuta ca in sfarsit l-ati corupt si pe Emil sa se inscrie pe forum Asteptam update-uri cu Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Era si timpul Innoxius and ionel 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 @ionel, m-ai lasat fara cuvant! Multumesc si in numele echipei! Stefan P., Innoxius and ionel 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Na, ca ati ajuns pe post de drog pentru tanara generatie Si daca ma uit in onglinda, nu doar pentru ei Era si timpul Vad ca la ora asta are mai putine postari decat like-uri: 5 / 25 Szilárd Ervin Szőgyenyi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Am asteptari mari de la aceasta editie de MWC.Intentionez sa imi cumpar o noua tableta, fiind satul de cea veche si e suportul jalnic de software update oferit de Samsung.Am citit cateva zvonuri ca ar putea fi lansata o versiune Nexus 10 Quad-Core,ei bine daca va fi asa cred ca va fi urmatoarea mea tableta. Se mai vehicula ceva de un Nexus 7 cu ecran Full HD si procesor Qualcomm.Se mai aude ceva de ea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 La MWC nu vei vedea Nexus 7 (2) sau alte noutati Google. Vei vedea Note 8", Asus ceva metalic (nu spun ) si gama obisnuita de tablete deja existente. Nici Sony nu cred ca isi prezinta tableta Xperia Z inca, poate HTC va avea, parca am vazut niste carpe pe ceva produse acum cateva zile . Telefoane, e altceva, deja se stie cam cu ce se vor prezenta "suspectii uzuali". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Ceva middle-end anul asta? Vreau sa imi schimb telefonul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Gama "F" de la LG Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Dacă se mișcă la fel de repede ca și cu Optimus G, mai bine nu. Pana aduc ei seria aia îmi schimb telefonul de doua ori Edited February 23, 2013 by deiuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Am presimțirea ca va ajunge destul de repede la noi. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Sunt sigur ca tot ce lansează LG la MWC va muri cu JB... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Pai lanseaza cu JB? La valoarea lor ma asteptam sa lanseze cu Gingerbread cu upgrade promis la JB in 2023. Pacat ca pe partea software stau mai prost la update-uri pana si fata de AllView, ca pe partea de hardware vad ca au inceput sa miste bine. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Ilici Andrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiuma Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 (edited) Cu Froyo : Allview am văzut ca face update-uri constant. Sunt curios cu ce se vor prezenta la MWC. Edited February 23, 2013 by deiuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Samsung Galaxy Note 8 apare intr-un material filmat: [media=] [/media] Maine va fi una dintre vedetele zilei! Sper sa putem obtine un hands on! Claudiu Sima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Deio Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Ce as fi vrut sa fiu si eu acolo dar nu ma lasa buzunarul Si evident ca acum vreau si Note 8, dupa ce am telefonul si tableta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts