Clicky

Jump to content

Cateva imagini de prin Barcelona, locatia MWC

Recommended Posts

Faceti o treaba excelenta,chiar am devenit un cititor inrait al site-ului si forumului :)

Apreciez mult faptul ca postati articole pe site in timp ce restul portalurilor IT fac o pauza pe durata weekend-ului,iar review-urile la telefoane&tablete ajuta mult utilizatorii sa se decida in privinta unei achizitii.Tineti-o tot asa! :D

Faceti o treaba excelenta,chiar am devenit un cititor inrait al site-ului si forumului :)

Apreciez mult faptul ca postati articole pe site in timp ce restul portalurilor IT fac o pauza pe durata weekend-ului,iar review-urile la telefoane&tablete ajuta mult utilizatorii sa se decida in privinta unei achizitii.Tineti-o tot asa! :D

Cea mai placuta amintire in ceea ce priveste Mobilissimo, am avut-o la MWC de anul trecut. Eram la scoala si nu faceam o ora. Oricum era destul de devreme. Aveam net nelimitat de la Cosmote pe Sony Ericsson Cedar, si ma chiombeam la ecranul de 2,2 inchi al telefonului, la Live Bloggingului de la MWC, care cuprindea lansarile celor de la Nokia. Dadeam reload la pagina, din 5 in 5 minute sa vad ce s-a mai intamplat. Am dat, am dat, am dat, pana cand am vazut ceva: Nokia a lansat 808 Pureview cu o camera de 41 de megapixeli! 41 de megapixeli. Nu spun cat m-a surprins vestea. Era primul site din .ro care aducea vestea(verificat de mine). Acasa nu aveam net pentru ca mi se expirase contractul, si foloseam doar netul mobil, care imi indeplinea cat de cat nevoile de baza. Am mai verificat, dupa aia si stirile si am vazut un articol legat de acest telefon, imediat dupa incheierea Live Bloggingului. Daca pana atunci urmaream si alte site-uri, in ceea ce priveste review-urile si stirile, de atunci am inceput sa nu mai intru pe acele site-uri, pentru ca in sfarsit gasisem un site prompt, serios, si cu articole de calitate. Dupa ce m-am abonat la RDS adica la banda larga si am rupt-o cu Zapp si netul lor de toata jena am putut urmari linistit si review-urile video, care acopera tot ce se poate cand vine vorba de un telefon sau tableta. Chiar si pe Nokia N900 l-am ales dupa ceea ce am vazut review-ul lui la Mobilissimo. Va multumesc pentru ceea ce faceti pentru noi, ca sunteti seriosi, intotdeauna la orice ora din zi sau noapte.

Moderatorii sa ma ierte daca postarea mea cam a trecut pe langa subiectul topicului :):D

Edited by ionel

Am asteptari mari de la aceasta editie de MWC.Intentionez sa imi cumpar o noua tableta, fiind satul de cea veche si e suportul jalnic de software update oferit de Samsung.Am citit cateva zvonuri ca ar putea fi lansata o versiune Nexus 10 Quad-Core,ei bine daca va fi asa cred ca va fi urmatoarea mea tableta. Se mai vehicula ceva de un Nexus 7 cu ecran Full HD si procesor Qualcomm.Se mai aude ceva de ea?

La MWC nu vei vedea Nexus 7 (2) sau alte noutati Google. Vei vedea Note 8", Asus ceva metalic (nu spun :P) si gama obisnuita de tablete deja existente. Nici Sony nu cred ca isi prezinta tableta Xperia Z inca, poate HTC va avea, parca am vazut niste carpe pe ceva produse acum cateva zile :D.

Telefoane, e altceva, deja se stie cam cu ce se vor prezenta "suspectii uzuali".

Pai lanseaza cu JB? La valoarea lor ma asteptam sa lanseze cu Gingerbread cu upgrade promis la JB in 2023. -_- Pacat ca pe partea software stau mai prost la update-uri pana si fata de AllView, ca pe partea de hardware vad ca au inceput sa miste bine.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2