Clicky

Jump to content

Cine suntem? Cu ce ne ocupam?

mesersmith

Recommended Posts

Adevărat, sa bagi o femeie in pat e simplu, să reușești să-i cucerești sufletul, s-o faci sa vibreze pentru tine, e un pic mai dificil.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Acum să nu mă considerați foarte infatuat dacă încă mai cred că vorbesc cu niște copii.

Mai vedem noi cum e cu încrederea asta după câțiva ani de căsnicie, când colega de birou e buna in draci și-și suge degetul provocator când te uiți tu la ea.

Știi ce-o sa spui? Doamne iartă-mă, numai de data asta si mă potolesc.

Până te potolești, deja te-ai obișnuit.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Dacă soția stie cum sa iti mențină "interesul" ridicat și știe cum sa se comporte ca o femeie adevărată nu cred ca ar mai fi nevoie de o colega cu degetul în gura. ;)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Din pacate majoritatea femeilor nu stiu sa mentina interesul, dupa ani de relatie, nu se mai epileaza, nu se mai aranjeaza, dupa o ora zic ca nu mai pot in loc sa lase barbatul sa se sature, se cearta tot timpul pe seama banilor sau altor probleme si astfel moare toata pasiunea.

• 2 months later...

pai ... profesor de istorie, economie, cultura civica, latina, logica ... iar din septembrie ... somer :P

Nasol ;)

Tu de ce crezi că sunt eu în Germania?

Și eu am fost ce am fost în România, ultimele lucruri cu care mă pot lăuda.....am fost Project Manager la construcția a câtorva benzinării Gazprom aici în zona de vest, și acum lucrez la un SRL în Germania ca muncitor.....

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

pai ... profesor de istorie, economie, cultura civica, latina, logica ... iar din septembrie ... somer :P

E convenabil sa devii profesor? Ma refer după ce reușești sa îți definitivezi situația. Ma refer la grade, chestii, trestii.

Nu ma refer doar la partea financiara, știu ca aia e un jeg.

Mi-au ajuns cei 7 ani de voluntariat. E momentul si pentru treburi serioase ...

E convenabil sa devii profesor? Ma refer după ce reușești sa îți definitivezi situația. Ma refer la grade, chestii, trestii.
Nu ma refer doar la partea financiara, știu ca aia e un jeg.

E convenabil daca esti dispus sa aduci bani de acasa. Daca o faci ca pe un hobby ... da ... e convenabil. Daca esti profesor de limba romana sau matematica si castigi de pe urma meditatiilor ... da. Dar eu, dupa 7 ani si grade didactice date, dupa o lege data de Poanta, am salariul mai mic decat un debutant. Ori ... de data asta spun pas ... si mai bine iau somajul! :P

Din păcate tot învățământul se duce de râpă.....

Iar programa școlară este dezastru.....rezultatul se vede la urmă....

Eu am făcut școala pe timpul lui raposatu' dar atunci parcă s-a făcut școală.

Mă uit la fata mea, numai la mate în afară de manual mai primesc teme din 2 culegeri.....

Chestia asta nu este normal......și unde sunt restul materiilor?

Un școlar după ore ar trebui să mai petreacă lângă teme inca 5-6 ore.....

Și copilăria unde este?

Te inteleg total Feri, cateodata la profilul meu am tema la mate de cate 3 ore, am scris maxim la o tema 15 pagini A4...

@Deiuma, daca te plangi, schimbi ceva?

Edited by Gabii