gabyzzuu Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Presedinte de scara de bloc mai mult nu.. Feri and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 salut! eu sunt Cosmin [chiar si Andrei] si am o problema cu tasta T, nu prea ne iubim.. Sunt din Vaslui [moldovean get pe get] si abia am implinit 17 ani. Citesc de ceva timp forum-ul dvs. [l-am descoperit prin intermediul review-urilor de pe Youtube] si mi se pare ca exista o atmosfera placuta aici, oamenii respectandu-se intre ei. De asemenea, am observat eu cu ochiul meu de vultur chior ca majoritatea sunteti trecuti de 30 de ani [multi inainte! sa dati de baut..] si ca exista un anumit 'prag de maturitate' in aceasta 'casa' numita mobilissimo.ro Nu prea mai zic multe ca-s obosit [scoala ma-sii].. Bine v-am gasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feri Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Bine ai venit Sent from my Galaxy Note 2 candrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Nu conteaza varsta, poate ca suntem mai pacifisti uneori. Inca nu am facut o intalnire a membrilor forumului ca sa dam de baut. Noi nu vrem decat sa impartasim din experienta noastra si sa invatam alte lucruri noi. Bine ai venit, Cosmin candrei 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Ma numesc Ionel Hurjui si locuiesc in Focsani. Chiar daca m-am alaturat de pe 30 octombrie nu prea mi-am mai umblat la profil . Ocupatia pe care o am acum este cea de elev la Liceul Pedagogic ,,Spiru Haret'' clasa a XII-a. Momentan nu stiu la ce facultate sa dau, inca sunt in etapa de search. M-am alaturat acestui forum deoarece am observat un bun simt deosebit, oameni care nu fac pe desteptii si vorbesc in cunostinta de cauza. In plus subiectele de discutie sunt extrem de interesante. . Ma gandesc la achizitia unui smartphone in viitorul apropiat sau mai departat ,depinde de cati bani voi face de sarbatori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Bine ai venit pe forumul nostru, Ionel. De sărbători te duci la colindat? Daca ai ceva apropiere cu electronica sau cu it-ul, du-te la informatică. Dar asta inseamna sa înveti foarte mult. Asta daca nu vrei sa fii unul dintre cei multi cu facultăti si care îngroașă numarul șomerilor. Oricum, orice ai alege, mult noroc îti doresc si multa pofta de învățat. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Feri 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Bine ai venit pe forumul nostru, Ionel. De sărbători te duci la colindat? Daca ai ceva apropiere cu electronica sau cu it-ul, du-te la informatică. Dar asta inseamna sa înveti foarte mult. Asta daca nu vrei sa fii unul dintre cei multi cu facultăti si care îngroașă numarul șomerilor. Oricum, orice ai alege, mult noroc îti doresc si multa pofta de învățat. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Da de sarbatori o sa ma duc la colindat, cu plugul mai exact . Anul trecut mi-a iesit o suma frumusica. Tocmai ca nu prea sunt bun la informatica, adica stiu sa fac chesti uzuale si de mentenenanta, dar problema ca la programare sunt lemn, nu stiu nimic. Nici in visual for kids macar ( . Oricum multumesc pentru sugestie si pt gandurile bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Ionele, intr-a doispea eu eram si mai lemn la programare si nici "chestii uzuale si de mentenanta" nu cunosteam, calculatoarele de pe vremea aia fiind "de buzunar" si singurul coleg care avea asa ceva fiind unul cu rude in Viena Si acum mananc o paine din domeniul asta. Daca vrei sa te indrepti spre asa ceva, nu-ti fa probleme ca ACUM nu stii nimic. Iti trebuie doar dorinta si multa munca, cum zicea colegul mai sus. OK, ar mai fi gandire abstracta, vedere buna, rabdare pana ajungi sa castigi bine, spate bun (ma refer la spatele tau propriu, care va trebui sa suporte ore nenumarate de stat pe scaun). In rest, ce limbaj, ce tehnologii, ce specializare, daca angajat sau independent, toate astea vor veni cu timpul. Pana atunci, bafta la Bac. ionel and Mihai 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Ionele, intr-a doispea eu eram si mai lemn la programare si nici "chestii uzuale si de mentenanta" nu cunosteam, calculatoarele de pe vremea aia fiind "de buzunar" si singurul coleg care avea asa ceva fiind unul cu rude in Viena Si acum mananc o paine din domeniul asta. Daca vrei sa te indrepti spre asa ceva, nu-ti fa probleme ca ACUM nu stii nimic. Iti trebuie doar dorinta si multa munca, cum zicea colegul mai sus. OK, ar mai fi gandire abstracta, vedere buna, rabdare pana ajungi sa castigi bine, spate bun (ma refer la spatele tau propriu, care va trebui sa suporte ore nenumarate de stat pe scaun). In rest, ce limbaj, ce tehnologii, ce specializare, daca angajat sau independent, toate astea vor veni cu timpul. Pana atunci, bafta la Bac. Multumesc mult. Oricum spre domeniul informatic ma gandeam si eu sa merg . Tinand cont ca sunt cel mai mare si ca sunt deschizator de drumuri va trebui sa muncesc ca sa ma intretin, fiindca nu pot conta doar pe parinti. De munca nu mi-a fost teama niciodata , deci nu e o problema. Rabdarea si vederea sunt calitatile mele forte. Si toate celelalte. In plus sunt autodidact si adeseori mai ciugulesc si din alte locuri. Bun, chiar imi faceam probleme in privinta facultatii si a specializarii pe care o voi alege, dar acum m-am decis. Va multumesc mult inca o data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted December 12, 2012 Author Report Share Posted December 12, 2012 Ionele, din cate vad, nu esti unul dintre aceia care sunt candidati siguri la a pica la bac. Si am extras asta din modul in care scrii si in care te exprimi. Lucrul asta imi arata ca ai fost pe la scoala si ca nu te-ai jucat pe telefon in clasa tot timpul anului. Asa incat, cred ca nu ti-ar fi foarte greu sa incepi cu ceva din domeniul asta, inainte de a merge la facultate. Eu stiu foarte clar ca niciodata unul care merge la facultate doar ca sa aiba si el o facultate, nu va performa daca nu e pasionat de ceea ce va face. Asta inseamna ca trebuie "sa te prinda" faza cu programarea, altminteri va fi un chin. Si in plus, tu te cunosti cel mai bine si stii ce inclinatii ai tu. Daca fiica-mii i-as spune sa merga la o facultate unde e vorba despre matematica, am terminat-o. Daca se va duce la ceva legat de limbi, filologie, sigur va performa. La fel si tu si oricine. Daca esti atehnic si nu esti pasionat de latura tehnica a lucrurilor, va trebui sa te orientezi catre lucrurile de care te simti tu atras. ionel and candrei 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Nu sunt un om atehnic, imi place foarte mult sa desfac sa vad ce are inauntru un lucru. Asta o faceam de cand eram mic. Adesea parintii imi spuneau cand desfaceam ceva ca imi mai ramaneau piese pentru inca una . Nu stiu de ce daca mi se pare sau nu dar somerii cu facultate sunt tocmai aceia care nu depun un pic de pasiune, nu privesc facultatea ca o evoluare a cunostintelor. Tot respectul pt cei cu studii superioare, dar si mai mult pt cei care le si folosesc. Probabil ca o sa invat limbajul de programare inainte de facultate. Mi-a promis cineva ca ma invata in C++. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Nu sunt un om atehnic, imi place foarte mult sa desfac sa vad ce are inauntru un lucru. Asta o faceam de cand eram mic. Adesea parintii imi spuneau cand desfaceam ceva ca imi mai ramaneau piese pentru inca una . Nu stiu de ce daca mi se pare sau nu dar somerii cu facultate sunt tocmai aceia care nu depun un pic de pasiune, nu privesc facultatea ca o evoluare a cunostintelor. Tot respectul pt cei cu studii superioare, dar si mai mult pt cei care le si folosesc. Probabil ca o sa invat limbajul de programare inainte de facultate. Mi-a promis cineva ca ma invata in C++. Daca incepi ca oamenii si ai 2 neuroni si-o sinapsa intre ei..nu-i mare lucru.Eu-s la mate-info, intensiv informatica. Nu-s primu' din clasa da' nici ultimu' si nu-i mare scoafala.. Poti invata de pe internet, sunt jde mii de tutoriale video [in special] in care-ti explica ce si cum si vezi fiecare miscare executata asa cum trebuie.Nici matematica multa nu-ti trebuie pentru asa ceva, doar putina logica. Spor la BAC! [sa nu-l iei de la Braila la Galati, ia-l la vara, la scoala ;] ionel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted December 13, 2012 Report Share Posted December 13, 2012 Ionel, ce inveti in facultate e doar inceputul. Daca esti un om care stie sa gandeasca la rece si sa-si puna ordine in idei, mergi pe o specializare in informatica. Bine ai venit pe forum. mesersmith a pus deja punctul pe I, daca esti mai atehnic, atunci mergi pe alt domeniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Gata cu studenția, începem munca. ionel and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Felicitări Tyler! Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Mulțumesc. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Bravo ție,Tyler. Sent from my G2 running OmniROM Tyler Durden 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted April 24, 2014 Author Report Share Posted April 24, 2014 Mult succes iti doresc si eu. ro → en From what I saw on the site , it's Tyler Durden 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted April 24, 2014 Report Share Posted April 24, 2014 Mă numesc Gabi, am 15 ani, sunt din Baia Mare si urmez un profil de Mate-Info intensiv Informatica. Sunt pasionat de informatica vreau sa invat programarea OO, in timpul liber, adica de xand vin de la liceu la 2-3, fac temele pana la maxim 5(nu am niciodata mai mult) merg afara cu bicicleta la freeride, prin padure, iar orin oras dupa ce se intuneca pana pe la ora 9, iar apoi vine vremea gadgeturilor, cand ma trantesc in pat si deschid forumul prin tapatalk . Stiu, cam tarzie prezentarea Sent from my G2 using Mahdi Rom with Blinkfeed© Tyler Durden 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 As face precizarea ca programarea OO = programarea orientata obiect, nu programarea ouă Mihnea, IonuÈ›, Sebi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted April 25, 2014 Author Report Share Posted April 25, 2014 Cum, nu despre ouă era vorba? Pfff, si de atâția ani așa am crezut. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Innoxius and Sebi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Îs Sebi, nu ma interesează viata și as vrea sa dorm Ä‚ăă, cine mai are pasiunea asta? Poate împărtășim niște sugestii. ) Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Incearca in Parlamentul Romaniei. ionel, Sebi, n_iulian and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_iulian Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 Sebi este the dude, din The Big Lebowski http://m.imdb.com/title/tt0118715/ Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted April 25, 2014 Report Share Posted April 25, 2014 (edited) Tare îmi e că Lebowski este pe la un Lidl, roagă oamenii dacă le dă moneda de 50 de bani din cărucioare. Edited April 25, 2014 by Tyler Durden n_iulian, Andrei P. and Innoxius 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts