Clicky

Jump to content
  • Similar Content

    • By andyground
      Vând HTC One M7 Black - liber de rețea:

      - specificațiile se găsesc pe internet;
      - memorie interna 32 GB;
      - prezintă urme de uzură normale (a se vedea pozele);
      - husa din TPU;
      - are cutia originală cu toate accesoriile originale (cablu de date, încarcator, caști, cărți - a se vedea pozele).

      Nu sunt interesat de schimburi.
      Predare personală în Târgu-Jiu, iar prin curierat se mai adaugă transportul.
      Preț - 350 lei.







    • By Liviu Roşca
      Pe scurt, am dat la schimb Nokia 520 pe un Desire 500 care rămânea blocat cu logo-ul HTC pe fundal alb. Am dat Nokia cu un incarcator iar HTC-ul l-am primit cu cutie, absolut toate cartile și accesoriile. Chiar și folia de protectie originală.
       
      Am intrat in recovery, fastboot, am deblocat bootloader-ul si am instalat CWM Recovery iar de acolo un ROM de pe XDA. Maxim 2 ore timp pierdut.
       
      Azi l-am colantat
       
      -sunetul in casti e bun, beast audio + dsp manager;
      -memoria interna de (doar) 4 gb face telefonul aproape imposibil de utilizat, mai ramane 1 gb liber. Rezolvam in curand cu partitionarea cardului SD;
      -putine rom-uri pentru el chiar daca am varianta single-sim;





    • By Szilárd Ervin Szőgyenyi
      HTC One A9
       
      Mobilissimo.ro prezintă telefonul HTC One A9 și realizează un unboxing și review pentru acest model. Terminalul costă în jur de 1800 lei la retailerii locali și vine cu un șasiu metalic destul de subțire, un ecran Full HD de 5 inch și o cameră de 13 MP cu stabilizare optică a imaginii. Avem la bord și Android 6.0 Marshmallow, 2 sau 3 GB RAM și 16 sau 32 GB stocare, plus o baterie de 2150 mAh.
       
      HTC One A9 prețuri actualizate:
       
      eMAG.ro QuickMobile.ro Cel.ro evoMAG.ro MarketOnline.ro Compari.ro  
      HTC One A9 Unboxing
       


       
       
      HTC One A9 Review
       


       
       
      HTC One A9 Galerie Foto
       

    • By Arsinel Alexandru
      Producatorul Taiwanez de telefonie mobila HTC, planuieste ca in data de 20 Octombrie sa lanseze pe piata modelul de telefon HTC A9 sau HTC Aero, cum mai este numit acest terminal. Datorita unor scurgeri de pe dot com, de catre OnLeaks din diferite unghiuri, lăsând impresia ca este o copie fidela a terminalul celor de la Apple, iPhone 6s. Acesta ar avea urmatorele caracteristici: ecran 5-inch Full HD , procesorul Snapdragon 617, 2GB  RAM, si 16GB care poate fi marita cu ajutorul uni card MicroSD, camera Ultrapixel pe spate, inclusiv un senzor pentru amprenta incorporat in butonul Home.

      Anterior, producatorul a creat dispozitivul în șase variante de culori, iar una dintre ele pare a fi Space Gray. Așa cum am văzut mai înainte, telefonul are un corp din metal cu benzi de antenă de-a lungul partea de sus și de jos pe panoul din spate. Metalul este ușor curbat pe margini, în timp ce cele patru colțuri sunt rotunjite, probabil pentru a da un simt mai confortabil în mână și un aspect mai "prietenos".  Pe marginea din dreapta, există un control volum lung stând deasupra unui buton de alimentare cu textură bogată, în timp ce pe de altă parte, există două tăvi detașabile, metalice: unul pentru un card microSD, celălalt pentru o cartelă SIM. Marginea de jos, la fel ca iPhone 6 / 6S, dispune de  găuri prelucrate pentru vorbitor, un jack de 3,5 mm si microfon, precum și un port non-Micro USB centrat. De asemenea, cum ar fi iPhone, camera din spate este găzduit într-un inel metalic usor proeminente pe partea din spate.   HTC se confrunta cu mari deficiente financiare si de aceea ei isi pun sperantele in urmatorul lor terminal.   sursa      
    • By Denis Bogdan
      Vand/Schimb HTC One M8 impecabil. Telefonul are folie de cand l-am cumparat, toate accesoriile si husa Dot View. Specificatiile le puteti gasi pe internet. Este liber de retea.
      Schimb DOAR cu Samsung Galaxy S5/Note 4 Dual SIM sau iPhone 6/6 plus in aceeasi stare.
      Pret: 1349 RON, negociabil.
      Pentru mai multe informatii, ma gasiti oricand aici pe forum sau la 0785420217.
       






  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use