Clicky

Jump to content

Crestere volum Note 2 (ringtone/incall/speaker/headphones)

Recommended Posts

am zis ca nu  ma astepta sa se raspunda asa repede ,pt ca am vazut ca era un topic mai vechi si m-am bucurat ca am primit raspuns repede.

am zis ca nu  ma astepta sa se raspunda asa repede ,pt ca am vazut ca era un topic mai vechi si m-am bucurat ca am primit raspuns repede.

:)) Oh nu, nu sunt fisierele mele, le-am gasit si eu pe xda si le-am postat aici, sa ajut.

La 4.3 insa, recomand doar inlocuirea acelui fisier default_gain.conf cu unul, de preferat, stock dar editat de voi personal, in Notepad, cu parametrii aflati in fisierul default_gain pe care l-ati ales (de ex. mediu, maxim..) Am zis de preferat sa introduceti voi parametrii manual si nu sa il inlocuiti pur si simplu, pentru ca la 4.3 sunt unele campuri in plus si punand pe telefon un default_gain din cele date (care erau pt 4.1.2), riscati sa nu va mearga vreo chestie astfel eliminata din sistem.

Fisierul MegaBassBeats la mine n-a mai mers pe 4.3, imi dadea niste erori (fc-uri), asa ca am renuntat sa-l mai flashuiesc.

Daca mai sunt nelamuriri, postati aici. ;)

ms de informatie :)

Din pacate, visual basic-ul impreuna cu activitatea de la firma, imi mananca mare parte din timp si desi intru zilnic pe forum, nu mai am timp sa citesc tot ce se scrie.

Dar atunci cand cineva are nevoie de ajutor si mai si pot sa fac asta, o fac cu multa placere.

Eu am fost distrus cand am pus 4.3 si knox-ul nu ma lasa sa root-ez, asa incat aveam volumul nativ al telefonului, care e execrabil.

Intre timp am facut root si am din nou volum serios la telefon.

Rock-ul nu se poate asculta incet :P

Thanks again, Steff!