Clicky

Jump to content

Samsung Galaxy Note II - Accesorii

Recommended Posts

Imi place cum se vede si cred ca este si practica si protejeaza destul de bine ecranul. Singura problema pentru care am fost mereu reținut sa nu imi iau o astfel de husa a fost modul in care trebuie sa faci poze, ca trebuie sa ti capacul ala într-un mod cumva sa nu iti acopere camera.

Si acum sa va prezint ce mi-am luat ca poate intereseaza pe cineva , si anume floie Samsung note 2 black. Initial am fost un dubii ca nu stiam cum e, am cautat pe net pareri si nu prea am gasit asa ca m-am riscat si mi am dat comanda, 19 lei iar pachetul cuprinde : 2 folii de protectie, o capra din micro fibre, ca un card pentru scoaterea bulelor de aer la aplicare si 2 stickere pentru eliminarea eventualelor scame de pe folie in timpul aplicarii. Folia se comporta foarte bine, este destul d groasa si faptul ca are marginile negre schimba un pic aspectul telefonului. Singura problema a fost la aplicare unde trebuie sa fii foarte atent sa incadrezi bine butoanele back si meniu. In rest sincer nu vad nimic rau la ea momentan si chiar se merita iar pretul zic eu ca este unul foarte bun la 19 lei cu 2folii Samsung.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

post-24-138732618013_thumb.jpg

post-24-138732619091_thumb.jpg

Dap, e folie . Scuze nu am poze inainte/dupa am facut azi cateva poze la telefon cu folia cu tot . Cand am postat aici folia era deja pusa si cand am pus-o nu m-am gandit sa fac poze inainte :(. In 2 poze am observat ca au iesit gri marginile de la folie dar nu este asa, din cauza blițului ca in mod normal sunt negre , negre marginile. Maine o sa mai pun 2 poze si fara husa.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

post-24-13874128518_thumb.jpg

post-24-138741288699_thumb.jpg

post-24-138741290025_thumb.jpg

post-24-138741291383_thumb.jpg

post-24-138741298504_thumb.jpg

• 2 months later...

Mi s-a cam rupt cablul de la incarcator, invelisul exterior, la ambele capete, inca functioneaza, dar vad niste lite ciudate iesind din el si mi-e sa nu afecteze telefonul la un moment dat. Sau mai ales daca pun ceva prin Odin vreodata. Sau nu au treaba, alea fiind doar de exterior?

Ceva recomandari de unde sa iau asa ceva, original? Pe alb m-ar interesa, ca asa am si adaptorul. Eu m-am cam uitat pe net, dar nu prea am gasit. Am gasit cu tot cu incarcator. Dar ce sa fac cu doua dupa aceea? De aia am zis ca poate stiti voi unde gasesc doar cablul.

Sau daca nu se poate original, daca iau unul de la tarabe de accesorii, oare va functiona la aceiasi parametri (incarcare/trafic de date)?

Multam! ;)

Edited by steff195

• 7 months later...

Steff, cablul de la încărcător este cablu normal de date, deși cred că este un pic mai gros, de fapt firele din interior ar trebui sa fie un pic mai groase.

Pune orice cablu de date si îți dai seama după timpul de încărcare al telefonului dacă e ok sau nu.

Dacă acel cablu este mai lung sau are firele mai subțiri, va încărca într-un timp mai mare decat cel original.

Lițele alea pe care le vezi tu, sunt de la ecranajul cablului si ar trebui sa fie legate la masa electrica a încărcătorului si a telefonului.

Cel mult, ele pot pune in scurt circuit încărcătorul, telefonului nu prea au ce să-i facă rău.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk