Clicky

Jump to content

Recomandare achizitie telefon

.Silviu

Recommended Posts

Salut, a venit vremea sa imi cumpar un telefon nou, insa sunt atatea telefoane din care nu am idee ce sa aleg. Am stat, am urmarit review-uri la enspe mii de telefoane, unele au aia in plus altele nu.

Si am ajuns cu bugetul meu care l-am dus fortat pana la 1500 de lei, fara un leu in plus :( , am ajuns la

- Sony Xperia acro S /SL

- Samsung galaxy advance(nu sunt atras de samsung)

- Acer Cloud Mobile( daca l-as mai gasi la orange, maine l-as cumpara)

-Lg 3D MAX

Nu stiu pe care sa aleg, sau care poate fi mai bun. Nu vreau S2, sau alte chestii ca jumatate de romanie. Preferam Galaxy nexus, dar nu ma incadrez in buget.

Samsung face telefoane bune, nu e rau Advance-ul. Vrei sa-l cumperi nou? Care e suma in care trebuie sa te incadrezi? N-as merge pe mana Sony. LG 3D Max a primit update-ul la ICS, probabil va primi si la JellyBean.

Daca as avea un buget de 1500 lei si as dori sa imi cumpar un telefon de departe ar fi un Galax Nexus,ceva mai bun nu gasesti in acesti bani,ar fi si S2 plus la 1.449 lei.Uita de Sony si Lg( nu vreau sa supar pe nimeni).

Edited by gabyzzuu

Mesersmith a pus punctul pe i. Ia-ti un telefon mai bun, chiar daca il are toata lumea, insa nu pe varianta Plus (ca S II plus). Exista mult mai putin suport pentru telefoanele de genul asta (fata de S II). S III mini are un coleg, merge superb, bateria tine mult, chiar mai bine ca la mine. Galaxy Nexus-ul are o durata de viata a bateriei mai slabuta.

Multumesc pentru sfaturi.

S III mini e frumos, dar nu ma atrage. E ca o reproducere a ceva ce toti il vor, dar nu si-l pemit. E ca si cum toti ar vrea o bucata de cascaval, dar primesc branza. De aia nu ma atrage, nu imi place. Daca ar aparea un Galaxy SII la un pret promo, sau Galaxy Nexus la fel.. nu as mai sta pe ganduri. Si totusi, ma atrage Sony Acro S, mult de tot. Camera a avut numai cuvinte de lauda, display-ul dispune de tehnologie Bravia care e laudata, si rezolutie HD. Procesorul din cate am citit e unul bunicel, iar cu spatiul e destul de generos, plus slotul de card.

Nu te gandi ca S III mini e un fel de copie nereusita a lui S III. Iei telefonul numai pentru camera? Poate vrei sa ne crezi cand spunem ca un Sony cu Android nu prea merita si ca merita mai mult celelalte telefoane recomandate. Galaxy Nexus este deja la pret mic, poti cumpara unul de la resigilate Emag daca telefonul nu are nici o problema fizica (fara zgarieturi pe telefon). Aparent, Galaxy Nexus nu se mai gaseste la Emag, nici macar la resigilate. Nu te uita doar la ecranul HD, conteaza mai mult hardware-ul. Sony are problemele cele mai mari in a furniza actualizarile la timp.

Acum, ce sa zic, pana la urma este chestie de gust. Daca tu vrei Sony, Sony sa fie.

S3 mini este aproape identic la caracteristici cu Advance, asa incat nu este o copie, este doar o idee de marketing a celor de la Samsung.

La Sony nu ma pricep de loc, nu le agreez, imi displac profund, asa incat habar n-am ce sa-ti spun.

Dar stiu ca mai sunt colegi care au Sony la noi pe forum si poate te vor sfatui ei.

Atunci voi astepta sa reapara galaxy nexus in stocuri. Resigilate nu doresc, Am ceva timp de cand astept achitionarea unui smartphone, si in conditile actuale, ii prevad o durata destul de lunga pana la cumpararea altui device. De aceea caut totusi, cam tot ce e mai bun la un telefon pe capitol de longevitate.

M-am gandit si la modelele Windows Phone dar nu ma caracterizeaza.

Eu iau telefonul in mod special pentru camera, display cat mai mare, si o camera frontala decenta. Stiu ca suna ca replica data de un cocalar, dar hai sa va explic problema. Sunt la facultate, la Politehnica, si e destul de greu cu scrisul. Adica ne preda mult si repede,iar uneori e mult mai comod sa faci o poza la foile cu cursuri si sa ti le rescrii linistit la camin si cu mintea limpede. Display-ul, pai nu sunt pasionat de filme, jocuri sau alte prostii. Vreau un display cat mai mare pentru simplu fapt de a-mi pune cursurile si a invata dupa el. Stiu, imi veti spune sa imi iau un eBook, dar din pacate viata de student e grea si banii sunt putini, vreau sa inglobez cat mai multe in el. Initial tintisem la Note, dar nici nu imi permit sa visez la el. Iar legat de camera frontala, vi se pare putin ciudat, dar prietena mea locuieste in Franta, si prin Skype e singura modalitate de a comunica. Am laptop, nu imi mai trebuie asa ceva, etc etc etc, dar nu mereu sunt langa el. Si totusi, cu totii stiti cum e dragostea de student.A, si l-as mai folosi pentru a alunga plictiseala stand pe facebook. Cam astea sunt utilizarile principale.

Cam pentru asa ceva mi-as achizitiona un telefon. De aceea am pus accent pe Sony, am auzit multa lauda camerei, display-ul hd si cu 342 ppi ai lui mi s-a parut ok, iar camera frontala de 1.3 MP a fost un plus. Stiu ca si S Advance are camera de 1.3 Mp, dar am fost oarecum dezamagit de pozele facute.La S3 Mini, camera de 0.3 MP m-a facut sa renunt la optiunea lui.

Pentru utilizarile de le-am spus mai sus, chiar credeti ca mi-ar face viata un calvar un Xperia Acro S, sau Xperia SL ? Nu stau sa fac teste de gaming, root la rom, sau sa experimentez. Are ICS, mi se pare ok. Va primi actualizare si la Jelly Bean, inca un motiv de bucurie. Pentru poze, citit lectiile, Facebook, si Skype, nu ar face fata? Legat de baterie, un pocket battery de 3-4000 mAh si l-as incarca la USB. As putea opta pentru altele mult mai ieftine, dar cum am zis, doresc o oarecum longevitate, nu sa il iau acum, si peste un an sa ma pomenesc ca detin o fosila.

Tinand cont de cele spuse, chiar doresc un sfat care cu adevarat sa ma ajute.

Păi având în vedere toate cele spuse de tine, e de preferat cel puțin un note 1.

Caută pe net, știu că sunt niște magazine cu prețuri foarte bune.

Sau poate găsești un note sh, dar foarte bine întreținut.

Un ecran mare, crede-mă că poate face diferența în cazul tău, având în vedere la ce urmează să-l folosești.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Stiu ca Note 1 ar fi idealul pentru mine, insa nu mi-l pot permite. Sh, nu sunt de acord parintii, "dau o groaza de bani pe el, ti-l iei nou" replica maicamii, deci trebuie sa ma multumesc cu ceva cu display de 4,3" dar sa fie nou..

HTC ONE S e bun, dar mult peste buget, si nu ma atrage..

Eu zic ca da se merita riscul, pentru ca nu se stie daca unul sau 2 sau 10 din 100 au avut probleme, asta nu inseamna ca si tu ai probleme. Ce zic eu, ca acum m-am uitat mai atent Sony Xperia Acro S, pentru ca am vazut ca are o baterie maricica(1910 mah).

SL nu ti-l recomand pentru ca sunt sigur ca e doar un upgrade a lui Xperia S(care a avut si cele mai mari probleme), si din pacate i-au turat procesorul la 1,7 ghz dar i-au lasat aceeasi baterie. Si oricum sunt sigur ca pt orice defect exista garantie. Xperia Acro S.

Uite ici si un link http://www.gsmarena.com/sony_xperia_acro_s-review-807.php

Vad ca te incapatanezi sa te uiti la Xperia :P Mai bine asteapta si nu cumpara un Sony, iti spun sincer. Nu vrei Samsung si nici HTC, desi reprezinta cele mai bune optiuni. Cauta un Acer Cloud la Orange, aparent este un telefon bun, ieftin si potent.

Acer, a fost decat pentru 2 ore in stocul orange. Cand sa fac comanda online, mi-a dat stoc epuizat.

Si da, ma atrage Sony. Azi am descoperit intr-un review Prestigio 5000. E la 844 de ron la Cel.ro, are display de 5" , procesor de 1,2 si 512 Rami iar bateria e de 2200 mAh.Nu stiu ce sa zic..