Alexandru Butunoi Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Buna , As dori sa imi achizitionez si eu o tableta dar nu sunt prea convins care are mai multe facilitati: calitate, performante. Sau pentru pret este mare diferenta de performanta dintre tablete acestea si tabletele asus memo pad me301t , asus tranformer tf300 Daca puteti sa ma ajutati. Edit: Nu stiu daca am postat in sectiunea corespunzatoare. Cred ca trebuia in sectiunea ASUS, acum mi-am dat seama. Sunt nou pe acest forum. Imi plac foarte mult review-urile voastre.Bravo. Multumesc Edited February 10, 2013 by Alexandru Butunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Mutat la Generale Asus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Salut si VivoTab Smart e din seria cu Windows 8. Ce vrei sa faci cu tableta? Ai deja laptop? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Am deja un laptop doar cam slabut. As folosi tableta la navigat pe net, filme , jocuri, cam tot ce se poate face pe o tableta. Edited February 10, 2013 by Alexandru Butunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Eu am un TF300TG si sunt foarte multumit de tableta. Pot sa-ti spun din proprie experienta despre tableta asta. Am cumparat (in timp, la reducere) destule jocuri si acum le-am instalat pe toate pe tableta (telefonul e doar pentru restul), acum a devenit centrul principal pentru jocuri. Am cumparat si Sixaxis si acum (dupa deblocare bootloader si rootare) pot folosi un controller de PS3 cu tableta. Se misca foarte bine dupa update-ul la 4.1.1 (nu am instalat ROM modificat, vorbesc de cel stock). Folosesc tableta cu un SIM de la RDS, merge chiar bine. Am pus pe tableta filme HD si se vad excelent (folosesc MX Player), ecranul este de calitate buna. Daca nu ai nevoie de 3G, mergi doar pe varianta cu WiFi, mai economisesti niste bani). La Emag tableta a fost la pachet cu docking-ul (pe care eu nu l-am cumparat inca) si docking a fost la jumatate de pret. Vine cu Polaris Office preinstalat, in afara de un player de muzica si de MX Player, iti faci treaba cu aplicatiile preinstalate. Am instalat si vreo 2 browsere (Chrome s-a instalat dupa update-ul la 4.1.1): Firefox si Lightning (mai este si browser-ul lui implicit cu numele Interne). Bateria ma tine vreo 2 zile la utilizare normala, daca ma joc se duce mult mai repede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 10, 2013 Author Report Share Posted February 10, 2013 (edited) Nu este mare diferența de performanta intre tf700 si tf300 ? Bateria ține 7-8 ore dacă te uiți la filme, navighezi pe net si cateva jocuri? Display-ul se zgârie ușor? Edited February 10, 2013 by Alexandru Butunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Display-ul se zgaraie usor si la TF700 (eu am o husa deocamdata). Da, TF700 este mai puternic, are si rezolutie foarte buna 1920 x 1200 pixels, dar varianta cu 3G e scumpa tare. Daca te joci si te uiti la filme, scade mult durata de viata a bateriei. Daca faci numai unul din ele (te uiti la filme sau te joci), bateria va rezista bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 (edited) Vivotab smart se ridica mai sus ca performante si utilitate, este si mai scump Poate cineva sa spuna daca se merita banii pt tableta, daca tine bateria la o utilizare medie sau daca este o tableta mai buna decat vivotab smart la aproximativ acelasi pret? Despre vivotab smart poate cineva sa spuna daca se merita sa dai banii pe ea sau daca se ridica ca performanta/utilitate, cat tine bateria? Daca exista si alte tablete la aprox. acelasi pret mai buna decat aceasta tableta ca performanta/utilitate(poate sa fie marci decat Asus) Edit: Foloseste te rog editarea, nu posta 2 mesaje consecutive. Edited February 11, 2013 by Mihai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Vivotab Smart e noua, tabletele cu Windows nu se vand chiar asa bine nici afara. Poti afla mai multe informatii dintr-un review. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 (edited) off:Scz de dublu post, eram pe telefon si nu am observat ca am mai postat. On: ok. Pana la urma nu stiu ce sa aleg.....cred ca o sa imi strang bani pt un ipad 4, in legatura cu ipadul este mult mai performant ca asus pf300? Edited February 11, 2013 by Alexandru Butunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Din punctul meu de vedere iPad 4 e prea scump. De unde ti-a venit ideea pentru iPad? TF700 e suficient. Ai atatia bani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Poate ar trebui sa te uiti si la "cum" vei face ce vrei sa faci, pentru ca vad ca nu esti hotarat nici asupra SO si te trezesti ca dai o caruta de bani pe o tableta, uitandu-te doar la specificatii si calitate. Impresia e ca pui caruta inaintea cailor. Sent from my SmartTabII7 using Tapatalk HD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 11, 2013 Author Report Share Posted February 11, 2013 Mda. Oare memo pad smart este mai bun sau mai slabut ca tf300 ?( specificatii sunt cam aceleasi dar la procesor nu imi dau seama care e diferenta ca la tf300 scrie +12 core gpu ceva.. , si la memo pad smart scrie doar tegra 3, aici este diferenta??parca am vazut pe un site pretul de 1464lei la memo pad smart parca are si anti-zgarieturi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 TF300T(G) are tot Tegra 3. De pe site-ul ASTA, vad ca Memo Pad are un procesor mai ciudatel, de care eu nu am auzit pana acum (VIA WM8950) si are si ecran de doar 7 inci. Hotaraste-te ce vrei sa faci cu tableta si ce specificatii vrei sa aiba, apoi faci lista si alegi. Eu am stiut ca vreau o tableta cu ecran de 10 inci care sa ai suport pentru docking cu tastatura si sa aiba 3G. Innoxius 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Memo Pad m301T SMART Are 10inch Nu stiu daca fac reclama dar uite aici memo pad-ul de care vorbeam eu: http://www.itarena.ro/Calculatoare/Tablete/Tableta-Asus-MeMO-Pad-10-ME301T-1B019A-Nvidia-Tegra-3-T30L-1GB-16GB-albastru-p157756 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Are indicativul T de la Tegra. Pe GSMArena nu apare decat modelul pe care l-am indicat eu. Aparent a fost pe stoc si la Altex. Memo Pad-ul tau seamana izbitor de mult cu un Transformer din seria TF300. Cred ca vei gasi mai mult suport pentru un Transformer decat pentru Memo Pad-ul tau (ma refer la mod-uri si ROM-uri custom, in caz ca vei vrea sa le instalezi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Butunoi Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 (edited) mda , cred ca e si aparut mai recent memo pad, dar dupa specificatii/pret nu e mai avantajos ca un tf300 (pacat ca nu are 3g memo pad-ul, nu se poate pune stick de la rds prin usb? Poate cu timpul o sa apara mai multe informati,review-uri despre memo pad.. Edited February 12, 2013 by Alexandru Butunoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Stick-ul RDS functioneaza doar pe unele tablete, pe astea "mainstream" nu prea ai sanse. Nici pe cele asa-numite "chinezesti" nu functioneaza mereu. Ai vazut si tu ca nu e mai avantajos ca un TF300. Asa cum ti-am recomandat noi, pune pe o hartie plusurile si minusurile si apoi vei sti mai bine ce o sa alegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts